Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

ΚΑΝΤΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΚΟΥΠΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΚΑΙ ΒΟΗΘΟΥΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΑΝ ΤΟΛΜΑΤΕ!

Απλά τα πράγματα, "κύριοι" που εσχάτως...θυμηθήκατε να το παίξετε "λαθρομεταναστοφάγοι" και να πιάσετε μερικούς τυχάρπαστους Πακιστανούς στο κέντρο της Αθήνας: Συλλάβετε, ΑΝ ΤΟΛΜΑΤΕ, όσους κρύβονται πίσω από εκείνους και τους φέρνουν στην Ελλάδα, τους δίνουν στέγη, φαγητό και εργασία, ενώ τους προσφέρουν ακόμα και νομική κάλυψη!

Αν έχετε τα κότσια, λοιπόν:

- ΣΥΛΛΑΒΕΤΕ τους δουλέμπορους που τους κατατοπίζουν, οργανώνουν και εκμεταλλεύονται.

- ΣΥΛΛΑΒΕΤΕ τα δικηγορικά γραφεία που έχουν στήσει φάμπρικα νομιμοποιήσεων με πλαστά χαρτιά και συνήθως ανήκουν σε κόμματα της αριστεράς.

- ΣΥΛΛΑΒΕΤΕ τους "αλληλέγγυους" αναρχοπρεζάκηδες που τους υποθάλπτουν στα Πανεπιστήμια και τους χρησιμοποιούν στις "καταδρομικές" επιχειρήσεις τους με μολότοφ.

- ΣΥΛΛΑΒΕΤΕ επιτέλους τα καθάρματα που απασχολούν λαθρομετανάστες στις επιχειρήσεις τους, όπως τους ιδιοκτήτες των ενοικαζόμενων στην Πάρο που έχουν το θράσος να περιφέρονται στα κανάλια λέγοντας πως "ήταν καλό παιδί ο Πακιστανός" εγκληματίας!!!

Κάντε όλα τα παραπάνω κι αφήστε τις επιχειρήσεις αποπροσανατολισμού με το μάζεμα του κάθε τυχαίου αλλοδαπού που βρίσκεται στα...φανάρια!

Κατάλαβες Δένδια; Αλλού η εκδούλευση πατριωτισμού, γιατί εμείς δεν μασάμε! Γνωρίζουμε ΤΙ ΕΣΤΙ Νδ, δεν ξεχνάμε τους Πάκηδες και τους άλλους λαθρολάγνους "κεντροδεξιούς", ούτε τις ορδές λαθρεποίκων που έμπαιναν ανενόχλητοι επί Καραμανλή και συνεχίζουν να μπαίνουν και σήμερα! 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου