Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

"Μπουμπουκίες"


Λέω πάντα «τελευταία φορά που ασχολούμαι με το μπουμπούκα». Θέλω να αγιάσω και να ασχοληθώ με κάτι σοβαρό, αλλά ο Άδωνης δε μ αφήνει. Τι είπε πάλι το άτομο; «Κάντε το σταυρό σας, γιατί δεν κυβερνά ο ΣΥΡΙΖΑ!». Τον κάνουμε Άδωνη.
Όλοι κάνουμε το σταυρό μας, γιατί κυβερνάτε εσείς. Με τόσα που κάνατε, με τόσα χαράτσια, με αυτά που κλέψατε από τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους, με όσους απολύσατε, μόνο σταυρό; Προσευχή και τάμα κάνουμε αγάπη μου στο Θεό, να μας γλυτώσει από εσάς. Πως σταυροκοπιέσαι στο τσουνάμι, όταν έρχεται καταπάνω σου και λες «βοήθα Παναγία», ακριβώς έτσι.
Αλλά δεν είσαι μόνο πληγή, εσύ, ο αρχηγός σου και οι λοιποί από το μπλε σόι. Είσαι και γελοίος. Τόσο, που αναρωτιέμαι, που θα ήταν η κωμωδία χωρίς την Νέα Δημαγωγία. Είχατε δεν είχατε, την είπατε την κουταμάρα πάλι. «Ζούμε στην Ελλάδα που την Αριστερά τη χαϊδεύουμε 40 χρόνια. Οι τρομοκράτες ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ. Η τρομοκρατία στην Ελλάδα έχει χρώμα, είναι της άκρας Αριστεράς!!!».
Καταρχήν Μπουμπούκι τα «χάδια» του συστήματος στην Αριστερά, τα είδαμε. Τα δακρυγόνα, η βία, η καταστολή, η αντικομουνιστική υστερία, η ακροδεξιά προπαγάνδα των καναλιών. Έχετε περίεργη άποψη για τα χάδια.
Όσο για την άλλη τη βλακεία, ότι «οι τρομοκράτες ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ», ο Αλέξης πήρε στις τελευταίες εκλογές γύρω στα 1.700.000 ψήφους (η ΝΔ 1.800.000). Δεν θα το αναλύσω περαιτέρω. Καταλαβαίνουν όλοι εκτός από σένα.
Να υποθέσω ότι οι φονιάδες του Ιρακινού, που ακόμα δεν βρήκατε, ψηφίζουν ΝΔ; Τα μέλη της Χρυσής Αυγής, που κατηγορούνται για παιδεραστία, φόνους, ληστείες, τι να ψηφίζουν άραγε; Δεξιά ίσως; Οι δολοφόνοι του 15χρονου Αλέξανδρου; Του Τεμπονέρα; Κι εκεί ήταν καθαρά πολιτικές οι δολοφονίες.  
Τρομοκράτες πάνω από 2.000.000 άνθρωποι; Τύφλα να χει η Αλ Κάιντα. Αλλά πράγματι αυτό σας τρομοκράτησε. Όχι μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά όλοι όσοι ψήφισαν Αριστερά κόμματα. Όσοι γλύτωσαν τη λοβοτομή των Μέσων Μαζικής Εξαπάτησης. Και το πιο άσχημο για εσάς;  Ξυπνάνε σιγά - σιγά κι οι υπόλοιποι. Βλέπεις τα «χάδια» σας προς τους συνταξιούχους, τους μισθωτούς κλπ τσούζουν και πονάνε. Είστε ήδη δεύτεροι και πάτε για φούντο. Εμπρός στο δρόμο που χάραξε ο Γιωργάκης. Να προλάβετε τον Βαγγέλη και το Φώτη, να βγείτε παρέα εκτός βουλής. Σας φεύγουν τα γίδια, πηδάνε τη μάντρα, άντε τώρα να τα πιάσετε.
Και σαν πνιγμένοι στην ίδια σας την πολιτική, πιάνεστε από οτιδήποτε βρεθεί. Φτάνει να αποπροσανατολίσετε τον κόσμο. Βρήκατε μια ληστεία τράπεζας. Αλλά δεν πιάνει το κόλπο. Ξέρεις τι φοβούνται πλέον οι συνταξιούχοι; Όχι αν γίνει ληστεία στην Τράπεζα, αλλά πόση σύνταξη θα τους πάρουν οι γαλάζιοι ληστές, στην επόμενη Ληστεία της Σύνταξης.
Εσείς τρομοκρατείτε τον κόσμο καθημερινά με την απειλή χρεοκοπίας. Τον κλέβετε ασύστολα, αδιάντροπα, για να κυκλοφορείτε με τα ακριβά αμάξια και να τρώτε τον αγλέουρα στα πανάκριβα εστιατόρια.
Πόσους έχεις πάρει στο λαιμό σου εσύ και ο Σαμαράς; Πόσο αίμα έχεις στα χέρια σου από αυτούς που οδήγησες στην απελπισία και τους εξανάγκασες να αυτοκτονήσουν, προκειμένου να γλυτώσουν από αυτή την  πολιτική; Πόσοι πέθαναν, επειδή κόψατε τα φάρμακα στα Νοσοκομεία, επειδή αναγκάσατε φτωχούς να πληρώνουν για τις εξετάσεις και να κόψουν την αγωγή που έκαναν; Πόσοι είναι άστεγοι και υποφέρουν;
Θλίβομαι για το άτυχο θύμα της ληστείας της Πάρου, τον δολοφονημένο ταξιτζή και εκφράζω τα συλλυπητήρια και τη λύπη μου στους συγγενείς και τους φίλους του. Και σ αυτό ακόμα είστε συνυπεύθυνοι. Εσείς προτρέπετε από την τηλεόραση τον κόσμο, να υποκαταστήσει τους ελεγκτές και τους μπάτσους. Χωρίς να λογαριάζετε τους κίνδυνους, μάλιστα εύχεστε τέτοιους θανάτους, για να κάνετε την αισχρή σας προπαγάνδα. Πλιατσικολογείτε ακόμα και πάνω σε πτώματα. Κανείς μας δεν πρέπει να παρασυρθεί από εσάς και να ρισκάρει ξανά οτιδήποτε, για τους νόμιμους τοκογλύφους των τραπεζών. Λυπάμαι πραγματικά για το θάνατο ενός αθώου.
Αλλά θλίβομαι επίσης, για όλους τους άλλους αθώους, που εσείς «δολοφονείτε» καθημερινά. Τον μεν ύποπτο της μιας ληστείας, του ενός φόνου, τον έπιασε η αστυνομία και θα πληρώσει, εφόσον είναι ένοχος. Εσείς όμως που είσαστε υπεύθυνοι για τη ληστεία ενός ολόκληρου λαού, για τον αφανισμό μιας ολάκερης γενιάς, για 4.000+ θανάτους, πότε θα πληρώσετε, «κτήνη»; Σύντομα πιστεύω.
Αλλά ξέρεις κάτι; Όλο και περισσότεροι δεν σας φοβόμαστε πια. Όλο και πιο πολλοί έχουμε σκοπό να σας «τρομοκρατήσουμε», δηλαδή να αντισταθούμε σθεναρά στην άδικη πολιτική που μας εξοντώνει. Κοιμήσου ανήσυχος. Ο λαός αφυπνίζεται.  
 
ΥΓ: Πέρασες κάποια βαριά αρρώστια μικρός, ή χτύπησες στο κεφάλι; Γιατί τόση βλακεία μαζεμένη, δεν εξηγείται επιστημονικά. Εκτός αν το μνημόνιο αποβλακώνει, όσους το ψηφίζουν. 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου