Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018

ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΠΡΙΝ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ O ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ


Ο  αποτυχημένος και πρώην «κολλητός» του Αλέξη, ο τάχα πολύς  Βαρουφάκης, κατ’ άλλους και Μπαρουφάκης μας κάνει συστάσεις να μην ασκήσουμε το δημοκρατικό μας δικαίωμα της ΕΙΡΗΝΙΚΗΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗΣ και μαζικής έκφρασης των ΠΙΣΤΕΥΩ Μας, διότι τρέμουν την ξεφτίλα που θα προκύψει για την ιδεολογική τους απάτη , διότι είναι το μπόι τους μικρό και μη αντρίκιο, όπως άλλωστε το ΑΠΟΔΕΙΞΑΝ και στο τελευταίο ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ!
Σε αγαστή συμπαιγνία, τά δύο κοπέλια του διεφθαρμένου ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΥ, πασχίζουν να μην εισπράξουν το ΦΤΙΣΙΜΟ του Λαού και ομού με τα άλλα ψοφοδεή ανθρωπάρια ΤΟΥ ΚΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ, που κουνούν αναπαυτικά τον … πισινό τους στις υπουργικές καρέκλες , τρέμουν μην αντικατασταθούν αυτές από ΕΔΩΛΙΑ, κάτι που ίσως δεν είναι μακριά!
Οι ΠΕΜΠΤΟΦΑΛΑΓΓΙΤΕΣ της προδοσίας κατά της Ελλάδας, θεωρούν ό,τι τους έκατσε Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ της ζωής τους να γίνουν «κάτι» και μάλιστα ΑΚΟΠΑ και
χωρίς να χτυπιούνται στα αμόνια των διακρίσεων, τα οποία πάντα σνομπάριζαν και τώρα τα κυνηγούν ακόμα και στα Πεκίνα!  ΞΕΦΤΙΛΕΣ!!! Τουλάχιστον ο καταλληλότερος της Δεξιάς πρόστρεξε στα Ελληνικά Πανεπιστήμια. Οι Συριζαίοι διατηρούν τα γνωστά και αποκαλυμμένα κόμπλεξ τους με ό,τι Ελληνικό ,άρα και τα ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ. Άλλωστε η μόνη σχέση που έχουν με αυτά είναι να τα καίνε και να τα συκοφαντούν, σύμφωνα με το Ελληνικό παροιμιακό: «όσα δεν φτάνει η αλεπού  τα κάνει… κρεμαστάρια»!
Ο Giannis του Σόρος και του Αλέξη, πασχίζει να μας αποτρέψει από την έκφραση του πατριωτισμού μας για να πουλήσει αυτός την «οικονομισάρια» μεσολάβησή του. Αυτή που έμαθε στούς ναούς της διεφθαρμένης καπιταλιστικής  οικονομίας ως γνήσιος  Σοσιαλιστής Απατεών σε …μετεκπαίδευση. Κάτι τέτοιοι μαζί με τους εδώ ασπούδαχτους μεν αλλά σημαδεμένους από μίσος στην Ελλάδα ,που δεν κατάφεραν ούτε στον πρώτο ούτε σε άλλο «γύρο» να  την αφανίσουν, νομίζουν ότι δεν πρόκειται η τωρινή ευκαιρία να τους ξεφύγει!!!
Δυστυχώς η εξίσου προδοτική, ενδοτική και τυχοδιωκτική συμπεριφορά των προηγούμενων κυβερνήσεων και πολιτικών στελεχών,  έδωσε σε όλους μας το άλλοθι του απογοητευμένου που πιάνεται από τα μαλλιά του. Τουλάχιστον όμως, αν πνιγόταν, δεν θα είχε διαπομπευθεί και δεν θα γίνει τρόπαιο στα χέρια εκείνων, που μίσησαν την Πατρίδα του. Αν καταλαβαίνετε κύριε Giannis του Σόρος και του Αλέξη, ΠΡΟΤΙΜΑΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΕΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ ΠΟΥ ΦΕΡΝΟΥΝ ΣΑΛΑΜΙΝΕΣ, παρά να σκύψουμε στις απαιτήσεις του Ξέρξη ,όπως προσπαθείτε ,εσείς και το συνάφι σας, να μας σύρετε. Και τελικά καλύτερα με τον Διάκο στο παλούκωμα ,παρά με τους πολιτικά  «ευνούχους» της παρέας σας, στα Σεράϊα.
Δεν εννοείτε να καταλάβετε κύριοι ΤΙΠΟΤΑΚΗΔΕΣ ότι η Ελλάδα δεν προέκυψε ούτε από την διεφθαρμένη αστική Γαλλική Επανάσταση, ούτε από την Οχτωβριανή Επανάσταση των ατυχησάντων «μπολσεβίκων», ούτε από την Αντίσταση στους Γερμανούς (των οποίων τις διαταγές ψοφοδεώς εκτελείτε), ούτε από την «αντίσταση» των βολεμένων του Πολυτεχνείου . 
Η Ελλάδα κύριοι χτεσινοί και ιστορικά συμπλεγματίες, έχει ιστορική διαδρομή αιώνων με εντυπωσιακή συνέχεια που υπέγραψαν γενεές γενεών-με το αίμα τους, τις οικογένειές τους και τις περιουσίες τους που θυσίασαν για την Πατρίδα.
 Αντίθετα με σας που για τις δικές σας …περιουσίες, ΘΥΣΙΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.

               
e-ΕΧΕΤΛΑΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου