Τρίτη 9 Αυγούστου 2016

Απίστευτη δήλωση Βρετανού αστυνομικού: Οι παιδόφιλοι δεν χωράνε στις φυλακές μας!



Από τους 86.200 κρατούμενους, οι 11.500 έχουν καταδίκες για βιασμό - Παρακολουθούνται άλλοι 45.000

Σε μία απίστευτη δήλωση προέβη ένας από τους επικεφαλής των βρετανικών αστυνομικών δυνάμεων. Ο εκ των αρχηγών της βρετανικής αστυνομίας, είπε πως οι παιδόφιλοι στην Αγγλία είναι τόσο πολλοί, που δεν είναι δυνατόν να χωρέσουν στα σωφρονιστικά ιδρύματα της χώρας!

Όπως αποκαλύφθηκε, οι αρμόδιες υπηρεσίες στη χώρα έχουν μία λίστα με 45.000 ονόματα ανθρώπων που εμπλέκονται σε υποθέσεις βιασμών ή σεξουαλικών επιθέσεων σε ανήλικους (αγόρια και κορίτσια). Ο Γκάβιν Τόμας δήλωσε πως «το τελευταίο διάστημα αποφυλακιζόνται ολοένα και
περισσότεροι παιδόφιλοι, καθώς δεν χωρούν στις φυλακές και αυτό είναι κάτι που μας ανησυχεί ιδιαίτερα. Κάλεσα τους αρμόδιους να καθίσουμε σε ένα τραπέζι και να βρούμε μία λύση, καθώς το πρόβλημα έχει αρχίσει να λαμβάνει διαστάσεις. Προς το παρόν δεν βλέπω πώς μπορούμε να το λύσουμε».

Μόλις πέρυσι, πάνω από 6.400 άνθρωποι καταδικάστηκαν για σεξουαλικές επιθέσεις σε Αγγλία και Ουαλία, καταγράφοντας αύξηση κατά 3% σε σχέση με το 2014. Πρόκειται για ρεκόρ, καθώς ουδέποτε στο παρελθόν έχουν καταγραφεί τόσοι πολλοί παιδόφιλοι και βιαστές στη Βρετανία. Από τους 86.200 ανθρώπους που βρίσκονται στη φυλακή, οι 11.500 είναι για βιασμούς, ανέφερε πρόσφατη έκθεση του υπουργείου Εσωτερικών.


 http://www.protothema.gr/world/article/601448/apisteuti-dilosi-astunomikou-oi-paidofiloi-den-horane-stis-vretanikes-fulakes/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου