Κυριακή 28 Αυγούστου 2016

Αντιδράσεις κατά της Charlize Theron επειδή ντύνει το γιο της με κοριτσίστικα ρούχα


Αντιδράσεις κατά της Charlize Theron επειδή ντύνει το γιο της με κοριτσίστικα ρούχα


Η ηθοποιός επέτρεψε στον τετράχρονο γιο της να ντυθεί βασίλισσα Elsa από το «Frozen»

Η Charlize Theron, πριν από μερικές ημέρες, δέχθηκε αρκετά αρνητικά σχόλια, μετά από μια φωτογραφία με τον τετράχρονο γιο της Jackson που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter. Στην εικόνα απεικονίζεται ο γιος της, φορώντας περούκα και ντυμένος με κοριτσίστικα ρούχα, καθώς η ηθοποιός του επέτρεψε να ντυθεί βασίλισσα Elsa από το διάσημο κινούμενο σχέδιο της Disney, Frozen. 


http://www.protothema.gr
Φυσικά, το θέμα πήρε γρήγορα διαστάσεις και μέσα από τα social media οι διαδικτυακοί της φίλοι της επιτέθηκαν λεκτικά. Μάλιστα, ορισμένοι δεν δίστασαν να τη χαρακτηρίσουν «κακή μητέρα», που επέτρεψε να γίνει αυτό ή ότι με αυτό τον τρόπο μπερδεύει την προσωπικότητα του παιδιού.

Μάλιστα, όπως θα δείτε και στην παρακάτω εικόνα, δεν είναι η πρώτη φορά που ο μικρός φοράει κοριτσίστικα ρούχα.



Η Charlize, το 2012, υιοθέτησε τον Jackson από την Αφρική και κατά καιρούς έχει δηλώσει σε συνεντεύξεις της ότι η ίδια είναι υπεύθυνη για την ανατροφή του. Το προηγούμενο καλοκαίρι η ηθοποιός υιοθέτησε και ένα κοριτσάκι.

Παρακάτω δείτε κάποια από τα σχόλια που δέχθηκε η ηθοποιός στο twitter. Αρκετοί κάνουν λόγο για υποβάθμιση της προσωπικότητας του παιδιού ενώ μερικοί αναρωτιούνται εάν αυτό είναι νόμιμο. Κάποιοι άλλοι μάλιστα, κάνουν λόγο για ρατσισμό, λέγοντας «να γιατί μια λευκή δεν πρέπει να υιοθετεί ένα μαύρο παιδί».








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου