Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

Η ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΚΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

http://hellas-orthodoxy.blogspot.gr/
 O τίτλος έχει όμως ως βάση του την πεποίθηση οτι πρέπει να γίνει ξεκάθαρο, οτι δεν τρώμε πια κουτόχορτο. Οτι οι Έλληνες, ξέρουμε να διακρίνουμε με γνώση και με διαυγή νου, την πραγματικότητα, πίσω από τα ψέμματα που μας πουλάνε τα διεφθαρμένα στην πλειοψηφία τους μέσα ενημέρωσης.
Είναι μερικοί μήνες τώρα που η Χρυσή Αυγή μπήκε στη ζωή μας. Ένα κίνημα που για χρόνια έμενε στο περιθώριο, δείχνει πως είναι σήμερα σε θέση να παίζει ρυθμιστικό ρόλο στις εξελίξεις που αφορούν τη χώρα μας. Ένα κίνημα, με τίτλο που και δεν θυμίζει σε τίποτα τον Ελληνισμό και έχει και μασωνική προέλευση. Που από την αντισυστημική δράση, πέρασε σε χρόνο ρεκόρ στα βουλευτικά έδρανα και έγινε συνάδελφο των “αλητών” και “προδοτών”.
Τι σχέση έχει όμως η “ναζιστική”, η “φασιστική” και “ακροδεξιά” Χρυσή Αυγή, με τον Εβραϊσμό; Από που κι ως που οι “υμνητές του Χίτλερ”…Εβραίοι;
Σε προηγούμενο άρθρο, υποστηρίξαμε πως η οικονομική κρίση είναι φτιαχτή και μάλιστα με μέσα Εβραϊκά κι αυτό διότι τα παγκόσμια ΜΜΕ, είναι εβραϊκής ιδιοκτησίας και είναι αυτά που διαχειρίζονται σε μεγάλο βαθμό αυτή την “κρίση” και την πορεία την οποία μας ωθούν ν’ακολουθήσουμε. Εβραϊκή και η Goldman Sachs, η οποία στοχοποιήθηκε και κατηγορήθηκε και μέχρι σήμερα μένει ατιμώρητη, παρά το οτι τα στελέχη της παραδέχονται την ανάμειξή της στην ελληνική κρίση.
Τι σχέση έχουν οι Ναζί με αυτούς; Δεν μισούν τους ξένους και ειδικά τους Εβραίους οι Έλληνες “υπερεθνικιστές” “νεοναζί;
Αν τα ΜΜΕ, παρά τον έντονο “αντισημιτισμό” τους, αυτόν που εκφράστηκε εναντίον της εβραϊκής Goldman Sachs, είναι Εβραϊκά, τότε δεν αποκλείεται οι “ρατσιστές” “αντισημίτες” “φασίστες” κλπ  Χρυσαυγίτες, να έχουν κάποια σχέση. Αν τον “αντισημιτισμό” τον καθοδηγούν και πολλές φορές τον εκπροσωπούν οι Εβραίοι, τότε και ο εκπρόσωπος του αντισημιτισμού, στην περίπτωση αυτή η Χρυσή Αυγή, κάποια στενή σχέση θα έχει με τους Εβραίους.
Η τακτική είναι η ίδια και αποκαλύπτεται από αυτόν τον ανόητο χαρακτηρισμό που συναντάμε διαρκώς στα περισσότερα μέσα επικοινωνίας. Αυτόν του “ναζιστή”.
Υπάρχουν μεγάλα οικονομικά συμφέροντα και μεγάλα ιμπεριαλιστικά συμφέροντα, τραπεζίτες, οικονομικός πόλεμος κ.α. Όλα αυτά υπάρχουν. Όχι όμως ναζισμός. Γι’αυτό και ο χαρακτηρισμός αυτός “κόλλησε” στη Χρυσή Αυγή. Όχι απλά κόλλησε, αλλά τον οικειοποιήθηκαν και τον υπερασπίζονται εδώ και χρόνια και μάλιστα φροντίζουν να μας τον θυμίζουν με τον φασιστικό χαιρετισμό των μελών τους, αρχαίο ελληνικό κατ’αυτούς, αλλά καθαρά “μεταξικό” και φασιστικό. Αυτή η χρόνια εμμονή με τον “ναζισμό” είναι ταυτοχρόνως και πολύ ύποπτη. Είναι ύποπτη, ως προς τους στόχους που εξαρχής είχαν όσοι υπολόγισαν στη Χρυσή Αυγή.
Τι είναι τότε η Χρυσή Αυγή, αν δεν είναι “νεοναζί”; Σιγά σιγά, όλοι αρχίζουν να καταλαβαίνουν, ότι οι ακατάλληλοι για την πολιτική χρυσαυγίτες, είναι μία μερίδα της “αντιδραστικής” νεολαίας. Ένα κομμάτι της ελληνικής νεολαίας, η οποία παρατημένη στην τύχη της από την γενιά του πολυτεχνείου, έχει πέσει θύμα της προπαγάνδας των μυστικών υπηρεσιών. Η ελληνική νεολαία, είτε μας αρέσει είτε όχι, εντάσσεται, είτε στ’ ακάθαρτα αναρχικά καταγώγια, είτε στις στρατιωτικού τύπου εξορμήσεις της παρέας του Μιχαλολιάκου. Κάποια παιδιά λοιπόν, επέλεξαν τη Χρυσή Αυγή. Καμία σχέση δεν έχουν με ναζισμό, όσο κι αν κάποια μέλη της, δείχνουν να έχουν τέτοιες τάσεις. Άλλο να είσαι και να δηλώνεις νεοναζί και άλλο να είσαι ένας νέος, που ψάχνει τον εαυτό του σε ότι του υπόσχεται ελπίδα και αναγνώριση. 
Απ’όσα γνωρίζουμε, οι νεοναζί, παραδέχονται και δεν κρύβουν τις απόψεις τους περί ανωτερότητας της αρείας φυλής, σε αντίθεση με τους Χρυσαυγίτες, οι οποίοι χαιρετούν μεν σαν φασίστες, αρνούνται όμως σε σημείο παραλογισμού τον χαρακτηρισμό του φασίστα. Μήπως για να κρύψουν την ιδιότητά τους; Ή μήπως υπάρχει άλλος λόγος…;
Γιατί ο Χρυσαυγίτης “νεοναζί”, προβάλλει τα πιστεύω του Έλληνα εθνικιστή και όχι αυτά του “νεοναζί” άλλων χωρών του εξωτερικού; Μήπως για να δυσφημεί τον εθνικισμό, ταυτίζοντάς τον με τον ναζισμό;
Αυτός είναι λοιπόν ο σκοπός της Χρυσής Αυγής; Να μας πουλάει ψεύτικο “ναζιστιλίκι” για να δυσφημεί τους Έλληνες εθνικιστές; Διότι είναι βέβαιο οτι αυτό είναι το μόνο που έχει καταφέρει μέχρι σήμερα.
Η Χρυσή Αυγή δεν είναι ναζιστική, έχει γίνει όμως σαφές οτι εκφράζεται με “φιλοναζιστικό” ύφος. Με αυτόν τον τρόπο, τροφοδοτεί την ατζέντα των ΜΜΕ. Πολύ βολεύονται τα κανάλια να φωνάζουν για την Χρυσή Αυγή των ακραίων “ναζιστών”. Πολύ βολεύονται να “διασκεδάζουν” τον κόσμο με “τηλεκομμουνιστές” και “τηλεχρυσαυγίτες”, τη στιγμή που η χώρα παραδίδεται με “μυστικές” συμφωνίες. Είναι ένας τρόπος ν’απασχολείς τον κόσμο με ανύπαρκτα ναζιστικά φαντάσματα και να τον κρατάς μακριά από την ουσία των προβλημάτων. Να τον απειλείς, κατά κάποιον τρόπο, οτι αν δεν πείθεται από την αναγκαιότητα της πορείας που χαράσσει η χώρα, υπάρχει ο κίνδυνος να κυβερνήσουν και οι “νεοναζί”. Πολύ βολική είναι κάθε είδους κόντρα που μπορεί να έχει μαζί της ο κάθε πολιτικός παράγοντας, είτε είναι ο Τατσόπουλος , είτε ο Γεωργιάδης. Γι’αυτό μπήκε στα πράγματα εξάλλου, για να συμμετέχει στους “τηλετσακωμούς” μαζί με τους υπόλοιπους και να διαμορφώνει την κοινή γνώμη. Στα πλαίσια του “σχεδίου” γίνονται όλ’ αυτά.
Θύματα των ΜΜΕ είναι και πολλοί νέοι της Χρυσής Αυγής. Τα ΜΜΕ, τα οποία οργίασαν από το καλοκαίρι με τις ναζιστικές προβολές στους τηλεοπτικούς διαύλους.
Όταν τα Εβραϊκά ΜΜΕ, παίζουν με τόση επιτυχία αυτό το παιχνίδι και καταφέρνουν να μετατρέψουν τους σκληρούς “εθνικιστές” σε φορέα της δικής τους προπαγάνδας, τότε μιλάμε για μία Χρυσή Αυγή που ελέγχεται από τα Εβραϊκά ΜΜΕ.
Η Χρυσή Αυγή δεν είναι ναζιστική. Δεν υπάρχει ναζισμός και δεν υπάρχουν ναζιστές και ναζιστικά συμφέροντα στην σημερινή εποχή. Είναι ένα μόρφωμα, το οποίο προβάλλεται ως ναζιστικό-εθνικιστικό, για να δυσφημίσει τον εθνικισμό και τις αγνές πατριωτικές αντιδράσεις του ταλαιπωρημένου ελληνικού λαού. Όσα heil Hitler και να φωνάζεις, όσο και να προτείνεις τα χέρια σου φασιστικά, παραμένεις ένας γραφικός, στα μέτρα των μέσων ενημέρωσης τα οποία θα σε χρησιμοποιούν προς το συμφέρον τους.
Αυτός είναι ο “χρυσαυγίτικος” εθνικισμός, που χαιρετά φασιστικά και ευχόμαστε αυτή η “μόδα” να ξεφουσκώσει και μάλιστα όσο το δυνατόν πιο σύντομα, αφού όσα περιγράφουμε γίνονται σιγά σιγά ορατά στο κοινό, παρά τον ασταμάτητο πόλεμο που δέχεται ο Ελληνισμός από τα ΜΜΕ.
ΠΗΓΗ.
ΣΧΟΛΙΟ HELLAS - ORTHODOXY: Πιθανόν σε κάποιους να φανούν παρατραβηγμένα τα όσα λέει το αποκαλυπτικότατο άρθρο. Η απάντηση είναι απλή. Όταν η Χ.Α θα ξεστομίσει έστω κουβέντα για ΤΑ ΕΒΡΑΪΚΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ που υπάρχουν στην Ελλάδα μόνο και θα ταχθεί λυσσαλέα ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ εναντίον του Σιωνισμού, τότε θα μπορούν να πουν ότι κείμενα σαν κι αυτό είναι ανυπόστατα. 
Το ίδιο ισχύει και για την Μασωνία: Ας βγουν να την αποκηρύξουν δημόσια, αν δεν την πιστεύουν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου