Πέμπτη 15 Ιουλίου 2021

Ο συνεργάτης του Σκάι προκαλεί ξανά - Συμμετέχει σε ποδοσφαιρικό αγώνα στα Κατεχόμενα.


Στην φωτογραφία βλέπουμε τον Τούρκο παραγωγό δίπλα στον γιαλαντζί σουλτάνο Ερντογάν. Να σημειώσουμε ότι ο Ατζούν Ιλίτζαλι είναι στενός φίλος εδώ και πολλά χρόνια του σουλτάνου

Από την σελίδα στο facebook Δεν αγοράζουμε τουρκικά προϊόντα

Ο Ατζούν Ιλίτζαλι είναι Τούρκος παραγωγός και επιχειρηματίας. Είναι ιδρυτής και πρόεδρος της εταιρείας παραγωγής “Acun Medya” και ιδιοκτήτης του τουρκικού τηλεοπτικού καναλιού TV8.

Τα τελευταία χρόνια συνεργάζεται στενά με την τηλεόραση του ΣΚΑΙ σε παραγωγές όπως το My Style Rocks, The Voice, Power of love, Ελλάδα έχεις ταλέντο και βέβαια το Survivor. Μέσα από την συνεργασία αυτή έχει κερδίσει πολλά εκατομμύρια ευρώ, ενώ ταυτόχρονα προωθεί και την τουρκική προπαγάνδα στην χώρα μας. Την ευθύνη βέβαια για όλα αυτά την κουβαλά μισή-μισή με τον ΣΚΑΙ τον οποίο πλέον ο κόσμος αποκαλεί τουρκοκάναλο.

Η είδηση-πρόκληση είναι σημερινή: Ο Ιλίτζαλι θα συμμετάσχει σε φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα με τη συμμετοχή διάφορων Τούρκων ποδοσφαιριστών, με τον Ταγίπ Ερντογάν μάλιστα σε ρόλο προπονητή. Ο φιλικός αγώνας θα γίνει στο στάδιο “Ατατούρκ”, στην κατεχόμενη Λευκωσία, και τον διοργανώνει το ψευδοκράτος για να γιορτάσει τα 47 χρόνια από την τουρκική εισβολή του Αττίλα στην Κύπρο!

Στην χώρα μας κάνει δουλειές, και μάλιστα καλοπληρωμένες, πουλάει ελληνοτουρκική “φιλία”, προωθεί υπογείως την ατζέντα του νεο-οθωμανισμού και στα κατεχόμενα εδάφη της Κύπρου, ξεδιάντροπα, πανηγυρίζει για την εισβολή και κατοχή του νησιού.

Δεν βλέπουμε τουρκικά σήριαλ-σκουπίδια.

Δεν νομιμοποιούμε την τουρκική προπαγάνδα στην χώρα μας.

Δεν βλέπουμε ΣΚΑΙ αλλά και όποιο σταθμό προωθεί τους νεο-οθωμανικούς σχεδιασμούς

Ούτε ευρώ στην τουρκική επιθετικότητα.

Αλλάζουμε κανάλι!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου