Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018

Fake news κατά Ελλήνων από τον πρόεδρο της Βουλής

Γ. Παπαδόπουλος- Τετράδης

Όταν ο ίδιος ο πρόεδρος της Βουλής σπέρνει fake news τι να περιμένει κανείς από τους υπόλοιπους πολιτικούς! Αναφέρομαι στο ψέμα του, ότι ο ίδιος και οι βουλευτές δέχτηκαν απειλές για τη ζωή τους από μακεδονικές οργανώσεις. Το οποίο ψέμα αναπαρήγαγαν πολλοί βουλευτές, με …ηρωικές κορώνες αφοβίας και ανεξαρτησίας της συνείδησής τους. Πού την είχαν κρυμμένη τόσες δεκαετίες που έγραφαν στα παλιά τους τα παπούτσια τούς αγώνες των Μακεδόνων της διασποράς;
Στην πραγματικότητα, οι Παμμακεδονικές Οργανώσεις Καναδά, Νότιας Αφρικής, Αυστραλίας και Γιαννιτσών έστειλαν νομιμότατη εξώδικο διαμαρτυρία σε όλους τους βουλευτές, χωρίς εξαίρεση, με δικαστικό κλητήρα, και τους καλούν να μην ψηφίσουν συμφωνία που θα δίνει στη FYROM το όνομα Μακεδονία. Σε αντίθετη περίπτωση τους προειδοποιούν ότι θα έχουν διαπράξει το αδίκημα της εσχάτης προδοσίας και της άμεσης συνέργειας σε επιβουλή της εδαφικής ακεραιότητας της χώρας, παραθέτοντας και τις σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας.
Με βάση αυτές τις διατάξεις οι Μακεδόνες της διασποράς προειδοποιούν ότι θα κινηθούν εναντίον των βουλευτών «που θα παρανομήσουν» και παραθέτουν τις ποινές που επισύρουν οι νόμοι. Ταυτόχρονα ζητάνε δημοψήφισμα. Ούτε απειλούν με θάνατο ούτε τρομοκρατούν, ούτε κινούνται υπόγεια και παράνομα, όπως διέδωσε ψευδώς ο πρόεδρος της Βουλής και οι συνάδερφοί του τού ΣΥΡΙΖΑ, που ανακάλυψαν εσχάτως τα fake news! Των οποίων είναι προφέσορες.
Ο πρόεδρος της Βουλής μάλιστα, προφανώς σε αποσύνδεση με την πολιτική του κόμματός του και της κυβέρνησης είπε ότι τα κηρύγματα των Παμμακεδονικών Οργανώσεων είναι διχαστικά!

Έχει ξεχάσει το «εμείς ή οι άλλοι», το ότι οι ογκώδεις συγκεντρώσεις για τη Μακεδονία ήταν επίσημα για την κυβέρνηση «αλλοπρόσαλλος όχλος», το ότι τα νομοσχέδιο που ψηφίζονται «έχουν ταξικό πρόσημο». Έχει ξεχάσει δηλαδή τον εμφύλιο που σπέρνει το κόμμα του κάθε μέρα στο λαό. Και θεωρεί διχαστικό ένα πατριωτικό κείμενο από Έλληνες που δεν ανήκουν σε κόμματα. Και που πολεμούσαν για δίκαια της Ελλάδας όταν οι εδώ βουλευτές και κυβερνήσεις κοιμόντουσαν και τους είχαν γραμμένους στα παλιά τους τα παπούτσια. Κι αυτούς και τη Μακεδονία.
Γιατί, ο πρόεδρος της Βουλής δεν έχει ιδέα για τους αγώνες που δίνουν από τη δεκαετία του ’60 ήδη οι Μακεδόνες μετανάστες στην Αμερική, στη Γερμανία και στην Αυστραλία, κυρίως, απέναντι στους φανατικούς σλαβομακεδόνες, που πλημμύριζαν με ανιστόρητο υλικό τις ξένες βιβλιοθήκες και τα πανεπιστήμια για τη διαστρέβλωση της ιστορίας της Μακεδονίας. Για την αποκοπή του Αλέξανδρου από την ελληνική του καταγωγή και την ανάδειξή του σαν Μακεδόνα εχθρό και τιμωρό των Ελλήνων. Προπαγάνδα που έχει περάσει σε πολλά ξένα πανεπιστήμια.
Όλα αυτά, που ακούγονται απίστευτα στα αυτιά των ντόπιων Ελλήνων και των βουλευτών τους, που κάθονταν διαρκώς αμέριμνοι στις εύκολες δάφνες μιας ιστορίας για την οποία δεν έχουν παλέψει ποτέ, συνέβαιναν και συμβαίνουν μαχητικά και πολύ σκληρά εκεί που ζούν οι Έλληνες μετανάστες. Οι οποίοι καλούνται να τα βγάλουν πέρα χωρίς ποτέ καμιά βοήθεια από το ελληνικό κράτος. Απέναντι σε μια σλαβομακεδονική προπαγάνδα τεράστια, και χρηματοδοτούμενη πλουσιοπάροχα από ζάπλουτα ιδρύματα αμερικανικά, βαλκανικά και αυστραλέζικα. Γιατί αυτοί οι σλαβομακεδόνες τρέχανε και παλεύανε όταν το ελληνικό κράτος ασχολιόταν με τρίχες.
Αυτούς τους Έλληνες, που με τις δωρεές τους έχουν χτιστεί τα μισά δημόσια νοσοκομεία της χώρας! Έδρες στα ελληνικά πανεπιστήμια και δεκάδες βιβλιοθήκες και ερευνητικά κέντρα. Αυτούς κατηγόρησε ο απών από όλα αυτά πρόεδρος της Βουλής και οι σύντροφοί του στο κόμμα και την κυβέρνηση.
Αυτούς τους Έλληνες είχε το θράσος να κατηγορήσει χτες ο πρόεδρος της Βουλής ότι απειλούν τους Έλληνες βουλευτές με θάνατο! Ξεχνώντας τις αγχόνες με τα ομοιώματα συνδικαλιστικών, πολιτικών και εργοδοτικών οργανώσεων στην πλατεία Συντάγματος που χειροκροτούσε ο ΣΥΡΙΖΑ, κι αυτός ο ίδιος πριν από το 2015! Τέτοια λατρεία στη Βουλή και στην ενότητα!
Αλλά, οι βουλευτές έχουνε καλομάθει να νομοθετούν και να ψηφίζουν ό,τι θέλουν ή ό,τι τους παραγγέλνει το συμφέρον του κόμματος, χωρίς να έχουν καμιά επίπτωση! Μισθοδοτούνται και ταξιδεύουν τζάμπα την τετραετία τους. Ανώδυνα. Και δεν έχουν μάθει να ελέγχονται όταν ψηφίζουν ενάντια στο λαό. Γιατί οι Μακεδόνες της διασποράς λαός είναι. Και λαός είναι το 75% των ντόπιων που δεν θέλει όνομα Μακεδονίας για τα Σκόπια. Και που όλοι ζητάνε ό,τι πιο δημοκρατικό και αρεστό στην κυβέρνηση: Δημοψήφισμα.
Ξέχασα. Τα δημοκρατικά δημοψηφίσματα είναι αυτά που μας βολεύουν. Κι αν δεν μας βολεύουν τα αποτελέσματα, τα γράφουμε και στα παλιά μας τα παπούτσια.
Ο υπογράφων δε συμφωνεί με την απολυτότητα των απαιτήσεων που ορθώνουν οι Ομογενείς. Το όνομα Σλαβομακεδονία και Σλαβομακεδόνες είναι η πιο έντιμη λύση. Λέει τα πάντα, εξασφαλίζοντας και τα ελληνικά σύνορα και την ελληνική ιστορία. Αλλά, ο υπογράφων, παιδί Έλληνα ομογενή, δεν θα επιτρέπει σε κανέναν Έλληνα καρεκλοκένταυρο να βρίζει και να παραποιεί εκείνους που ιδρώνουν την πατρίδα απείρως περισσότερο από τους εγωπαθείς κηφήνες τους ελληνικού πολιτικού συστήματος.
«Κάποιοι έχουν ξεφύγει», είπε γι αυτούς τους Έλληνες ο πρόεδρος της Βουλής. Πραγματικά. Κάποιοι έχουν ξεφύγει. Αλλά δεν ξέρουμε, για πόσο ακόμα θα ξεφεύγουν από τη νέμεση.
Γ. Παπαδόπουλος- Τετράδης

ΠΗΓΗ: http://www.liberal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου