Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015

ΠΑΡΑΦΘΟΡΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΤΗΣ ΕΝΝΟΙΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΔΗΘΕΝ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ



                Παρακολουθούμε   ένα  χωρίς  όρια  και προηγούμενο
  “παιχνίδι”  του παραλόγου!  Μία  αβάσιμη απαίτηση  να επιχειρεί  βίαια να οριστεί ως η  αναντίρρητα φυσιολογική  και αδιαμφισβήτητη  και απόλυτη αλήθεια, “επί ποινή” δημοσιοποίησης και  δι’αυτής  “στημένης” και ενδεχομένως καλοπληρωμένης διαπόμπευσης.
                Με απλά λόγια: ή σκάτε και δέχεστε να νομιμοποιήσετε το κάθε βίτσιο μας ή σας “ξεμπροστιάζουμε” μαζί με το συνάφι μας και σας κράζουμε με κάθε τρόπο και κάθε ευκαιρία. Και επειδή εμείς είμαστε πολλοί και έχουμε γερές πλάτες, θα σκάσετε και θα πειθαρχήσετε στα βίτσια μας! Αλλιώς θα σας κυνηγήσουμε και θα ..
σας διαλύσουμε με κάθε τρόπο!
                Ούτε λίγο ούτε πολύ αυτό μας απειλούν οι κάθε λογής “βιτσιόζοι”που παλαιότερα χωρίς πολλά ,χαρακτηρίζονταν ως βιτσιόζοι. Γνώρισμά τους ότι επέμεναν να υιοθετούν συμπεριφορές που ξεφεύγουν από όσα είχαν αποτυπωθεί στην ιστορία της ανθρωπότητας ως πραγματικότητα και αβίαστα επαναλαμβανόμενη και αποδεκτή συμπεριφορά!
                Εδώ και λίγα χρόνια, ίσως μερικές δεκαετίες,  καλά οργανωμένες μειοψηφίες, με  οπαδούς κατά κανόνα αποφεύγοντες την κοπιαστική παραγωγική εργασία , επιπολάζουσα και ενδημούσα αφθόνως στον λεγόμενο “καλλιτεχνικό κόσμο”, έχει αναλάβει με “συμβόλαιο” θα έλεγε κανείς, την  “υπηρέτηση” της ανατροπής κάθε γνωστής κοινωνικής και ηθικής αξίας που αναγνωρίζονταν ως σημαντική  και αποδεκτή από τη συντριπτικά μεγάλη μερίδα-αν όχι από το σύνολο της κοινωνίας. Μιά μεγάλη εργολαβική προσπάθεια , συνήθως, προβαλλόμενη κατά κόρον και προκλητικά από όλα τα μέσα μαζικής επικοινωνίας και αποτελώντας στερεότυπες επαναλήψεις  στις  άθλιες ή και λιγότερο άθλιες τηλε-και κινηματογραφικές παραγωγές, που πασχίζουν εδώ και δεκαετίες να  μας επιβάλουν δια της πλύσεως εγκεφάλου που επιχειρείται ,ως η πραγματική και αυθεντική κατάσταση διαβίωσης και σχέσης ανάμεσα στα φύλα και τους ανθρώπους. Δηλαδή να μας πείσουν ότι όσα είχαμε κατανοήσει ως φυσιολογικά  δεν είναι παρά αναχρονισμός και καθυστέρηση και όσα απορρίπταμε ως φαύλα ,ανώμαλα και παρά φύσιν  είναι τα φυσιολογικά ,τα λογικά και τα αποδεκτά! Ενεχομένως δε και …αριστερά…!
                Ε! Όχι δα….
Φτάνει μας μποχτίσατε μπουρδολόγοι της χαβούζας και της αδιαντροπιάς! Φτάνει πιά τιποτολόγοι του στριφτού και της “ραχτής φραπεδιάς” και του στρυφτού  από τα χαρτζιλίκια υης γιαγιάς και της μαμάς ή του μπαμπά και του παππού επί απειλή … αλητείας! Φτάνει   πιά  αριστεροί   τής   διάλυσης  καί  τής αμπελοφιλοσοφίας! Μπορεί να σας χαρτζηλικώνουν κάθε είδους αποβράσματα τύπου Σόρος και άλλων παρόμοιων ιζημάτων αλλά δεν σημαίνει ότι θα σας ανεχόμαστε διά παντός και ως τιμητές και ταγούς της κάθε δήθεν προοδευτικής και δήθεν κουλτουριάρικης ανωμαλίας που επιχειρείτε να μας επιβάλετε! Σεβόμαστε την “ἱδιαιτερότητά σας” και αποδοκιμάζουμε κάθε “κράξιμό” σας αλλά μέχρι εκεί! Δεν θα μας αλλάξετε αρχές, παραδοχές, ορισμούς χιλιετιών ! Η αποδοχή από το φυσιολογικό αποτελεί ΑΝΩΜΑΛΙΑ. Όπως αλλιώς κι αν επιχειρηθεί να οριστεί απλώς επιβεβαιώνει το ΑΝΩΜΑΛΟ της υπόθεσης. Απεχθανόμαστε την ανωμαλία, αγαπάμε και συμπαθούμε τον ανώμαλο και προσφέρουμε κάθε συπαράσταση. Όμως τα “σύκα” –“σύκα” και η “σκάφη” –“σκάφη”!
                Η  προσπάθεια να οριστεί και πάλι η νοηματοδότηση των λέξεων και των γλωσσών εναι  απροκάλυπτη προσπάθεια να μας μάθουν “διαφορετικά”έτσι που το ΑΤΟΜΙΚΟ  ΔΙΚΑΙΩΜΑ θα αποτελεί  έννοια “νάρμοστη” και απαράδεκτη γιά την “διαφορετικότητα”. Άρα όποιος τη διατυπώνει είναι εχθρός ! Η λέξη ΠΑΤΡΙΔΑ είναι λέξη επικίνδυνη για την τάξη των “γουρουνιών”! Τα  γουρούνια δεν έχουν πατρίδα! Τους φτάνει το μαντρί-κουμάσι! Σε αυτό το φαί το κανονίζει το αφεντικό. Και που ακούστηκε το γουρούνι να λέει στο αφεντικό τι φαγητό θα το ταϊσει ;Που ακούστηκε να δείνει τη συγκατάθεσή του να να σφαχτεί; Που ακούστηκε να έχει δικαίωμα να μη θέλει να καταλήξει στο “τσιγκέλι;”.
           Η προπόνηση έγινε και συνεχίζει! Μας “σέρβιραν” τους “συνωστισμούς” της Ρεπούση! Τα “ξεκατινιάσματα” με τις κπομπές  των  Τατσιόπουλων και των  Βερέμηδων. Μας  βαμβαρδίζουν γιά χρόνια με τα γελοία “ντοκυμαντέρ” γιά την Βίβλο και την Ανάστασητου Ιησού, όπου προσπαθούν να παρουσι΄’ασουν το άσπρο μαύρο. Εμείς αντί να καταλάβουμε τι σχεδιάζουν τα τρωκτικά του δένδρου της  ζωής (οι καλικάντζαροι των ημερών μας),κοιμόμαστε μακάριοι στην κοσμάρα μας δίνοντάς τους όλο το χρόνο να βαθύνουν αγιάτρευτα  τον καρκίνο που μας ενοφθαλμίζουν φιλήδονα στην αρχή και εθιστικά.
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!
                Φταίμε, είμαστε  ανάξιοι των κληρονομιών μας. Όμως έστω  και καθυστερημένα δεν μπορεί παρά να αφυπνηστούμε! Δεν μπορεί παρά να διεκδικήσουμε την ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, την ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ, το δικαίωμα της ελευθερίας μας να εκφραστούμε και το δικαίωμά μας να πούμε το φυσιολογικό φυσιολογικό μαι το αφύσικο ανώμαλο! Ότι η ανωμαλία βρίσκει πόρους ,ξεπουλημένους , μηδενιστές, αδιάφορους και  “κραγμένους” προδότες συνείδησης δεν σημαίνει ότι και θα μας επιβάλουν να τους  αντιλαμβανόμαστε ως κάτι που δεν είναι! Οι παρεκκλίνοντες  από την φυσιολογική λειτουργία θα είναι μη φυσιολογικοί έστω και αν πρέπει να αποκληθούν ανώμαλοι.  Οι ανώμαλοι δεν θα επιβάλουν στους φυσιολογικούς ενοχές ούτε θα τους εγκαλέσουν γιατί δεν … “΄εκοψαν την ουρά τους”! Τέρμα τα χαϊδέματα. Κάνετε με τα όργανάσας ότι θέλετε. Το πως θα ονομάσουμε την πράξη σας όμως δεν θα μας το επιβάλετε. Θα ονομαστεί με τον τρόπο που συνειδητοποιεί η συντριπτική πλειοψηφία της κοινωνίας έστω και αν δεν έχει χρηματοδότηση από τους “ΣΌΡΟς”!  Η  συνείδησή μας δεν δέχεται ΚΑΝΕΝΑ ΧΟΡΗΓΟ της ξεφτύλας που μας λανσάρουν γιά τα  ΕΥΡΩ της ξεφτύλας και της υποταγής. Έστω και αν μας σπρώχνουν σε τέτοιες  οι κυβερνήτες μας ,έστω και αν παριστάνουν τους αριστερούς, που υλοποιούν τις απαιτήσεις των πιό συντηρητικών αφεντικών τους. Αφεντικά και τέτοιου είδους αριστεροί αξίζουν την ίδια τύχη !


                                                                                                                                Κων/νος   Ελάχιστος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου