Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015

Ο φερετζές του ναζί




Κράζω για να κοπούν συντάξεις, μισθοί, εργασιακά δικαιώματα, επιδόματα παιδιών, δαπάνες στην υγεία, την παιδεία, αλλά «υπερασπίζομαι τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων». Άρα είμαι «ανθρωπιστής».
Κράζω υπέρ των ναζί εγκληματιών πολέμου, χαρακτηρίζω «συνωμοσιολόγους» όσους μιλούν για τα ναζιστικά εγκλήματα, υπερασπίζομαι τον ναζί Ρίχτερ, αλλά «υπερασπίζομαι τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων». Άρα είμαι «ανθρωπιστής».
Κράζω υπέρ των νταβατζήδων που λήστεψαν συλλήβδην την κοινωνία, στέρησαν από το σύνολο της την κοινωνική πολιτική, την αξιοπρέπεια, την ίδια την επιβίωση, αλλά «υπερασπίζομαι τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων». Άρα είμαι «ανθρωπιστής». Όχι, δεν είναι ελληναράδικο φαινόμενο του κάθε ναζί Αμυρά. Ο φερετζές αυτός έχει ξεκινήσει από τους παγκόσμιους οικονομικούς δολοφόνους εθνών. Επί παραδείγματι, όλοι γνωρίζουμε το κτήνος που χρεωκόπησε την Αργεντινή. Το..
βδέλυγμα που οδήγησε δεκάδες χιλιάδες στον θάνατο και εκατομμύρια στην εξαθλίωση, την υποδούλωση, την απάνθρωπη διαβίωση. Ο Πώλ Σίνγκερ λοιπόν, ο σφαγέας της Αργεντινής και άλλων λαών, χαρακτηρίζεται ως… Ανθρωπιστής (!!)
Γιατί; Μα υπερασπίζεται και αυτός «τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων». Άρα είναι «ανθρωπιστής»!
Είναι ο παγκόσμιος φερετζές του ναζί σφαγέα λαών.
Διότι όταν ρημάζονται τα πραγματικά δικαιώματα του συνόλου της κοινωνίας, στο οποίο ανήκουν οι συμπολίτες μας που έχουν επιλέξει την σχέση με πολίτες του ιδίου φύλου, πως μπορούν οι ίδιοι οι συμπολίτες μας που έχουν κάνει αυτή την επιλογή να ανέχονται τον κάθε Αμυρά, τον κάθε Σίνγκερ, να ασελγεί επάνω στην ίδια τους την ζωή και να τους χρησιμοποιεί ως πλυντήριο των εγκλημάτων τους.
Όσο για το νέο φρούτο, την πολιτικό προσανατολισμό της ομοφυλοφιλίας, ότι δηλαδή η «υπεράσπιση των ομοφυλοφίλων είναι αριστερή πολιτική» αυτό αποτελεί ασέλγεια στην ίδια την πραγματικότητα.
Όχι τόσο επειδή ο ίδιος ο Χίτλερ και ο σκληρός πυρήνας του τρίτου ράιχ ήταν ομοφυλόφιλοι, εξ ου και η δημιουργία χουντοφτυσμάτων τύπου Αμυρά.
Αλλά επειδή διαχρονικά η αριστερά στάθηκε κριτικά εώς απάνθρωπα απέναντι στην ομοφυλοφιλία.
Από τους ιδεολογικούς πατέρες της Αριστεράς, τον Μαρξ και τον Ένγκελς που όχι μόνον εκφράζονταν χυδαιότατα απέναντι σε ομοφυλοφιλους της εποχής ακριβώς λόγω της επιλογής τους.
Από τις χώρες του υπαρκτού σοσιαλισμού που αντιμετώπιζαν την ομοφυλοφιλία ως ασθένεια και την ποινικοποίησαν με νόμο, μόλις η Σοβιετική Ένωση απέκτησε ομοσπονδιακή κρατική οντότητα.
Εώς τον Φιντέλ Κάστρο που έφτιαχνε στρατόπεδα εργασίας ομοφυλοφίλων με επιγραφές που έγραφαν ότι «Η δουλειά θα σας κάνει άνδρες».
Όσο για την σχέση θρησκειών και ομοφυλοφιλίας, είδαμε το ανήκουστο, συμπολίτες μας που αυτοπροσδιορίζονται ως ομοφυλόφιλοι να καταφέρονται κατά της Ορθοδοξίας! Της μόνης θρησκείας στον πλανήτη που πρεσβεύει την αγάπη, την αλληλεγγύη, την κοινωνική δικαιοσύνη, που δέχεται την «μοιχαλίδα», τον «αμαρτωλό», την θρησκεία της συγχώρεσης.
Την ίδια στιγμή που το Ισλάμ τιμωρεί την ομοφυλοφιλία με θάνατο, ενώ καθολικοί και προτεστάντες υποστήριξαν με φανατισμό τον διαβόητο «Sodomy Law».
Οι όποιοι ακτιβιστές λοιπόν, ας ντύνοντο μουλάδες και ας έκαναν διαμαρτυρία έξω από κάποιο τέμενος. Οχι να ξιφομαχούν με φαντάσματα έξω από την Ορθόδοξη Μητρόπολη.
Εν κατακλείδι, όσοι πολίτες ανέχονται να τους εκπροσωπούν Αμυράδες και Λεβέντηδες, δεν είναι «καταπιεσμένοι» αλλά καταπιεστές, νεοφασίστες και κοινωνικά επικίνδυνοι. 

 

www.olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου