Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΤΩΝ


            Ατυχήσαμε σαν χώρα γά μια ακόμη φορά! Την ώρα που
ετοιμάζεται η νέα Εθνική μας τραγωδία, οι «παιχνιδιάρηςδες», φαίνεται να βολεύεται ο καθένας με το…παιχνιδάκι του!
Άλλος βλέπει να τον κυνηγούν οι «συντρόφοι» του. Άλλοι προτείνουν τρόπους οριστικής απαλλαγής από τα δύσκολα μέσω… αυτοκτονίας (Μανιός), στους φίλους και συνεργάτες τους!!!
Άλλοι μας λένε με το δικό τους τρόπο ότι… μήπως δεν είναι κακή η τακτική των Τούρκων που αντί για γενοκτονίες έκαναν ανταμώματα και ξεφαντώματα στη Σμύρνη το εικοσιδυό!!!
            Βρέ που μπλέξαμε και πώς να ξεμπλέξουμε!!! Έλληνες είναι δυνατόν να βλέπετε την κυβέρνησή σας να παρατηρεί απλώς ..
αν τα κοπέλια του Σόϊμπλε και της Μέρκελ εφαρμόζουν καλά τη θηλιά στο λαιμό σας και σεις να στέκεστε ακούνητοι να σας παίρνουν τα μέτρα για την κάσα σας; Να σας παίρνουν τα μέτρα οι  γνωστοί προσκυνημένοι με το πρόσχημα «τι να κάνουμε… ο νόμος βλέπεις;!!!»
            Ρε ραγιάδες ποιος φτιάχνει τους νόμους και για ποιόν; Ποιος αποφάσισε ότι η απαίτηση του κερδοσκόπου αξίζει περισσότερο από την επιβίωση ενός Λαού; Ποιο διεθνές –και μάλιστα- Δίκαιο προβλέπει κάτι τέτοιο;
            Ρέ ντόπια και αλλογενή κωθώνια δε ξέρετε ότι  η ζωή ενός Λαού και η ύπαρξή του δεν μπαίνει σε καμία συζήτηση με κανένα κοράκι;
            Το ξέρετε βέβαια γιαυτό βγάζετε τα ξετσίπωτα πληρωμένα παπαγαλάκια σας να μας τσαμπουνάνε ότι η Ελληνική οικονομία αντέχει ακόμα και 8χρόνια αυτή τη γενοκτονία ,που η παρέα του Αλέξη με όλο τον προηγούμενο πολιτικό συρφετό αποφάσισαν να επιβάλουν ως ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΜΟ σε όλο τον κόσμο σε Δύση και … Ανατολή!
            Αυτό το μόρφωμα που τολμά να ονομάζεται κυβέρνηση και βουλή δεν είναι τίποτε άλλο από παρατηρητές και σχολιαστές για λογαριασμό της αδίστακτης σπείρας των Βρυξελλών και του Βερολίνου!  Είναι ανάξιοι να φέρουν κάν’ το ιερό όνομα του Έλληνα που ξέπλυναν από την ατιμία τους ποτάμια αίματος που αναίτια έτρεξε από τον Λαό μας. Αναίτια και κατ΄ επανάληψη από ευθύνη των σημερινών Γερμανών αλλά και των παλαιότερων προγόνων τους ο Λαός μας χύνει αιώνες το αίμα του και αυτοί διψούν για ακόμα περισσότερο!
            Πατριώτες συνέλληνες, δεν υπάρχει πλέον κανένα περιθώριο συνεννόησης  με τους βιαστές, τους κλεπταποδόχους, τους πλιατσικολόγους, τους τοκογλύφους, τους δολοφόνους του Λαού μας! Κανένα περιθώριο συνεννόησης με τα ντόπια τσιράκια τους, πολιτικά και οικονομικά.. Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους…

Έλα επιτέλους ξύπνα  ακούω δίπλα μου , τι φωνάζεις συνέχεια καπετάνιε ,καπετάνιε; Ήταν η γυναίκα μου που με επανέφερε, ξυπνώντας με, στην τωρινή μου σκλαβιά με τα σκιάχτρα του ονείρου μου. Το υποσυνείδητό μου είχε συμπλέξει αριστοτεχνικά την σημερινή μας κατάντια με τον πιο λεβέντικο ξεσηκωμό που στολίζει την ιστορία! Το υποσυνείδητό μου εξέφρασε με τον καλύτερο τρόπο την ψυχή μου παρότι αυτή μουδιασμένη ακόμα  «υπακούει» μάλλον μηχανικά τα κελεύσματα των τοποτηρητών που έχουν στήσει τα συνεργεία αποξήλωσης της περιουσίας μας και της αξιοπρέπειάς μας στους γκισέδες των τραπεζών και και στις κάλπες των εκλογών!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου