Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

Καμμένος: Αν υπήρχε προοπτική στη δραχμή δεν θα έλεγα όχι

Χωρίς προοπτική χαρακτήρισε ο Πάνος Καμμένος το δρόμο της
δραχμής, σημειώνοντας ωστόσο ότι «δεν θα έλεγε όχι», αν οι συνθήκες ήταν διαφορετικές.
«Αν υπήρχε δρόμος για τη δραχμή με προοπτική εγώ δεν θα έλεγα όχι, το λέω ξεκάθαρα» τόνισε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων στο ραδιόφωνο του Alpha, 20 ημέρες πριν από τις εκλογές. 
Αναφερόμενος στον Παύλο Χαϊκάλη και το ζήτημα που έχει προκύψει με την offshore, ο κ. Καμμένος είπε «δεν πρόκειται να ..
είναι κανείς υποψήφιος με τους ΑΝΕΛ αν δεν διευκρινίσει τη θέση του» ενώ πρόσθεσε ότι «δεν θα υπογράψω υποψηφιότητα Χαϊκάλη αν δεν έχει ξεκαθαρίσει τη θέση του, εύχομαι ότι θα το κάνει».
Για τη διαπραγμάτευση και τη στάση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ είπε: «Δεν κοροϊδέψαμε τον λαό, είχαμε να επιλέξουμε μεταξύ της διάλυσης της χώρας ή του εθνικού δρόμου. Προτιμήσαμε να ρισκάρουμε τα κόμματα μας, τη φήμη μας αλλά να μην σκοτώσουμε την Ελλάδα», ενώ τόνισε ότι παραμένει αντιμνημονιακός, λέγοντας ότι ήταν ο πρώτος που έφυγε από κόμμα εξουσίας και ανεξαρτητοποιήθηκε. 
Ο κ. Καμμένος ανέφερε επίσης ότι δεν αξίζει στην Ζωή Κωνσταντοπούλου «να είναι μαζί με τους μηδενιστές που αυτή τη στιγμή δεν έχουν πρόταση».
Τέλος, άφησε αιχμές για τον ρόλο του Γιάνη Βαρουφάκη στη διαπραγμάτευση, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «δεν ξέρω αν σ'αυτό που είχαν σχεδιάσει οι δανειστές είχαν και συνεργό τον Βαρουφάκη, θα δείξει η ιστορία», καθώς -όπως είπε- το σχέδιο των δανειστών ήταν να βγάλουν την Ελλάδα από την Ευρώπη για να γλιτώσουν από 3 εκατομμύρια πρόσφυγες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου