Τρίτη 11 Αυγούστου 2015

ΤΟ ΝΕΟΤΑΞΙΚΟ, ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ «ΣΑΧΜΑΤ» ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ


Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη

Που βαδίζει η ανθρωπότητα και πως ολοκληρώνεται το σατανικό σχέδιο της Νέας Τάξης ;  Πως μπορούμε να αντισταθούμε έχοντας την δύναμη της ενημέρωσης και την δύναμη της Ορθόδοξης πίστης μας, παρά του ότι οι περισσότερο ποιμένες μας μας έχουν εγκαταλείψει και έχουν συνταχτεί με τον νεοταξικό όλεθρο ;
Αυτό το βιντεο κυκλοφορεί σε πάρα πολλά γερμανόφωνα μπλογκ και ο λόγος που θελήσαμε να το παρουσιάσουμε είναι ότι αυτός που το έκανε θεωρεί ότι είναι πολύ σημαντικό να το διαδώσουμε σε όλους για να είμαστε ενημερωμένοι και να ενημερώσουμε και..
άλλους για κάποια σημαντικά πράγματα. Μόνο ο καλά πληροφορημένος πολίτης παίρνει σωστές αποφάσεις. Δυστυχώς κάποιοι Γέροντες μας, (από πρόσφατη επαφή με ένα γνωστό γέροντα), λένε να κάνουμε μόνο προσευχή και να τα αφήνουμε όλα στον Θεό. Άρα γεννηθήκαμε και δεν χρειάζεται να κάνουμε τίποτα. Θα τα κάνει όλα ο Θεός για εμάς. Αυτό βολεύει μια χαρά την ελίτ του Διαβόλου που προχωρεί στο σατανικό της σχέδιο.
Και σας ερωτώ φίλοι μου: Οι προφητείες γράφτηκαν και εμείς πρέπει να τις έχουμε δεδομένες και να μην κάνουμε τίποτα αφού έτσι και αλλιώς θα συμβούν ;
Θα σας κάνω μια μικρή περίληψη του βίντεο αν και μόνο από τις εικόνες που θα βλέπετε θα καταλάβετε το περιεχόμενο και το μήνυμα του βίντεο. Η ελληνική «περίπτωση» άλλωστε είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα.
Checkmate to humanity: Επί χιλιάδες χρόνια η Γη ήταν το σπίτι μας. Άλλα σύντομα θα γίνει η φυλακή μας. Μεγαλοεπιχειρηματίες και τραπεζίτες, (η νεοταξική ελίτ), κυβερνούν τον κόσμο και είναι ένα βήμα πριν ολοκληρώσουν το σατανικό όνειρό τους. Αυτά είναι τα βήματα τους προς ολοκλήρωση του σχεδίου :
1ο βήμα- Μια παγκόσμια κυβέρνηση.
2ο βήμα- Να θεμελιώσουν ένα παγκόσμιο ηλεκτρονικό νόμισμα έτσι ώστε να χωρίσουν τους ανθρώπους σε δυο κατηγορίες, αφέντες και σκλάβοι.
3ο βήμα – Να εμφυτέψουν ένα ηλεκτρονικό τσιπ σε κάθε άτομο το οποίο θα περιέχει τις βιομετρικές πληροφορίες, προσωπικές πληροφορίες, υγείας, οικονομικές. Αυτό το πείραμα που έκαναν εδώ με τις τράπεζες και σας υποχρέωσαν να εξαρτάστε εντελώς από την ηλεκτρονική κάρτα, είναι το πρώτο βήμα πριν το σφράγισμα.
4ο βήμα – Θέλουν οπωσδήποτε να μειώσουν την ανθρωπότητα για να την ελέγχουν πιο εύκολα και την παραγωγή. Η ανθρωπότητα, σύμφωνα με αυτούς, δεν θα πρέπει να είναι παραπάνω από 500.000.000 για να είναι σε ισορροπία με τη φύση. Η ελίτ πραγματοποιεί το όνειρο που είχαν μεγάλοι ηγέτες πριν από αυτούς. Να κατέχουν όλη τη δύναμή του κόσμου για πάντα.
Πώς γίνεται το Σαχ-Ματ της κατά ανθρωπότητας : Μπορούν να το κάνουν μέσω τριών ταυτοχρόνων στρατηγικών κινήσεων.
1η. Πλαστή οικονομική κατάρρευση. Θα δημιουργήσουν μια παγκόσμια οικονομική κρίση η οποία θα οδηγήσει σε οικονομική κατάρρευση. Τότε πολλοί άνθρωποι στην Αμερική και στην Ευρώπη θα χάσουν τις δουλειές τους και τα υπάρχοντά τους. Όσο οι ταραχές του λαού θα αυξάνονται, η ελίτ θα δημιουργήσει δικές τις ομάδες αντίστασης. Αυτό θα δημιουργήσει ανισσοροπίες και χάος και ο λαός θα παρακαλάει να πάρουν πιο αυστηρά μέτρα. Αυτό όμως σημαίνει όσο πιο αυστηρά μέτρα, τόσο πιο αυστηρός έλεγχος επάνω σε όλους.
Η οικονομική κατάρρευση στην Ευρώπη και στην Αμερική δεν θα είναι ίδιες. Στην Ευρώπη θα μας πείσουν ότι ένα κράτος δεν μπορεί να βοηθήσει μόνο του τον εαυτό του. Έτσι μόνο με τη βοήθεια των υπολοίπων εταίρων θα μπορεί να λειτουργήσει. Μια κεντρική ευρωπαϊκή κυβέρνηση έχει γεννηθεί με αυτόν τον τρόπο. Ο εθνικισμός μειώνεται στο ελάχιστο. Όλα θα ιδιωτικοποιηθούν. Θα παίξουν θέατρο με το να οδηγήσουν κάποιους πολιτικούς και τραπεζίτες στα δικαστήρια για να μας ρίχνουν στάχτη στα μάτια. Στην πραγματικότητα δεν θα τιμωρηθούν ποτέ. Η Ευρωπαϊκή Ένωση κυβερνάται από τεχνοκράτες και διεφθαρμένους πολιτικούς τους οποίους επιλέγουν κάθε φορά για να παίξουν τον επόμενο ρόλο. Έτσι εφάρμοσαν ένα σύστημα που δεν μπορεί να το αγγίξει κανείς.
Στην Αμερική το τοπίο είναι διαφορετικό. Δημιουργούνε τεχνητές ταραχές με κατευθυνόμενους εγκαθέτους στο Τέξας και σε διάφορες άλλες περιοχές που τους βάζουν υποτίθεται να ξεσηκώνονται και να μάχονται η μια ομάδα την άλλη. Αυτό δημιουργεί χάος και ανασφάλεια. Έτσι ο λαός θα ζητά να επέμβει το κράτος για να επέλθει «ειρήνη». Απόρροια όλων αυτών θα είναι το κλείσιμο μέσα στη φυλακή όλων όσων προσπαθούν να αντισταθούν. Θα υπάρχει φασιστική αστυνόμευση.
2ο. Ο συνδυασμός της οικονομικής κατάρρευσης μαζί με την επιβολή ελλιπής χειρονακτικής εργασίας, θα έχει σαν αποτέλεσμα ο κόσμος που θα τα έχει χάσει όλα να υποχρεωθεί να δουλεύει σαν σκλάβος για το κράτος, για να μπορεί να επιβιώνει, να έχει τροφή και στέγη και να φτάσει στο σημείο να λέει και «Δόξα τω Θεώ» που έχω όλα αυτά. Για να επιβιώσουμε θα μας κάνουν να κατασκοπεύσουμε ο ένας τον άλλον έναντι αμοιβής για κάθε κάρφωμα.
3ο. Διασπορά επιδημιών και βιολογικός πόλεμος. Θα μας μεταδώσουν νέες ανίατες ασθένειες. Οι δημοσιογράφοι θα τις μεγαλοποιούν και γενικά θα υπάρχει πανικός. Ο στόχος τους είναι να εξαφανίσουν όσους είναι πολιτικά ανυπάκουοι. Επίσης θα τις χρησιμοποιούν και σαν βασική πρόφαση για να εμφυτέψουν το τσιπ για να ελέγχουν υποτίθεται την κατάσταση υγείας του κάθε ατόμου.
Το ρευστό χρήμα θα εξαφανιστεί σε μηδέν χρονικό διάστημα. Από τώρα γίνεται πλύση εγκεφάλου για αυτήν την αναγκαία υποτίθεται εξέλιξη για να την δεχτούμε πιο εύκολα. Θα επιβάλλουν τους κάτωθι όρους :
ΤΣΙΠ RFID= ΛΕΦΤΑ
ΤΣΙΠ RFID= ΦΑΡΜΑΚΑ
ΌΧΙ ΤΣΙΠ = ΘΑΝΑΤΟΣ

Η οικονομική κατάρρευση σε συνδυασμό με τοπικούς πολέμους θα κάνουν αναγκαία την παγκόσμια κυβέρνηση της διαβολικής ελίτ.
Στο βίντεο φαίνονται οι χάρτες πως και που θα δημιουργούνται καθημερινά οι πολεμικές φωτιές πάνω στη γη.

Αφρική, Λατινική Αμερική, Μέση Ανατολή, άρχισαν ήδη τοπικοί πόλεμοι. Μετά θα έρχονται οι ψευτοσωτήρες της «ειρήνης» για μια ενιαία παγκόσμια κυβέρνηση και θρησκεία. Ήδη σήμερα έχουν δημιουργήσει ανθρώπους -σκλάβους ελεγχόμενους από υψηλή τεχνολογία.
Το βίντεο τελειώνει με τις διαπιστώσεις :
Εμπρός σε όλα αυτά τα επερχόμενα, αλήθεια, θα αφήσουμε όλους αυτούς τους «κόρακες» να μας ελέγχουν και να μας καταστρέφουν ;

Πρέπει να ξεσηκωθούμε, πρέπει να ενημερώνουμε ο ένας τον άλλον και να μην αφήσουμε αυτό να συμβεί με εμάς. Είμαστε πριν από το σφράγισμα. Ελπίζω να το καταλαβαίνουν αυτό και οι γέροντες και οι ιερείς που ερμηνεύουν την Αποκάλυψη. Το αν θα γίνουν όλα αυτά εξαρτάται μόνο από εμάς. Γιατί λοιπόν δεν βγαίνουν μπροστά γιατί δεν ξεσηκώνονται, δεν μιλάνε, γιατί δεν προστατεύουν το ποίμνιο τους ; Είναι και αυτοί κομμάτια από το πάζλ της ελίτ ; Η σιωπή τους είναι πολύ θλιβερή αν όχι ύποπτη.
Και τελειώνει με την προτροπή : Λαέ ξύπνα. Μην καθηλώνεσαι και μην καθησυχάζεις. Το μεγαλύτερο όπλο είναι η ενημέρωση η πίστη και η συνειδητοποίηση μας. Οι έσχατοι καιροί είναι παρών!

ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου