Δευτέρα 17 Αυγούστου 2015

2,6 εκ. Ευρώ έμβασμα από παναμέζικη εταιρεία στον λογαριασμό του συμβούλου του Σαμαρά!


www.olympia.gr

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ – ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΟΙ ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΙΣ…
Έκθετοι πλέον όσοι επιχείρησαν να συγκαλύψουν την υπόθεση πέντε ημέρες πριν τις εκλογές, αλλά και ο Μεϊμαράκης που ανέχθηκε δήλωση στήριξης της επίσημης Νέας Δημοκρατίας στον Παπασταύρου.
Από οφσορ του Παναμά φέρεται να έλαβε το ποσό – μαμούθ ο σύμβουλος του Σαμαρά, σύμφωνα με την Δημοκρατία. Την ίδια.. στιγμή ο συνέταιρος του, Άγγελος Μεταξάς καταζητείται με διεθνές ένταλμα σύλληψης αφού κατάφερε να αποδράσει κατά τα πρότυπα Κυριακίδη. Εκλεκτοί του περιβάλλοντος Σαμαρά και οι δύο, όλως τυχαίως. Το εξωφρενικό είναι ότι όπως ο Κυριακίδης φαίνεται ότι διέφυγε με ιδιωτικό αεροσκάφος, έτσι και για τον Μεταξά υπήρξε περίεργη πτήση από τον παράδεισο των οφσορ, από όπου φέρεται οτι προήλθε και το επίμαχο έμβασμα στον λογαριασμό του Παπασταύρου.
Η σκοτεινή αυτή υπόθεση που συνδέεται και με το γιγαντιαίο ποσό των 1,1 δις δολαρίων της λίστας Λαγκάρντ αποτελεί πραγματικό στοίχημα για την κυβέρνηση ειδικά μετά τις αποκαλύψεις για την απέλπιδα προσπάθεια συγκάλυψης που επιχειρείται τις τελευταίες ημέρες από σταγονίδια του καθεστώτος Σαμαρά.
Μένει να δούμε ποιοί ακριβώς έχουν εμπιστευθεί τα – μαύρα προφανώς – κεφάλαια τους, σε αυτά τα περιβόητα funds…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου