Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015

ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΣ κ. ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ;

Δηλώνεις πιστός στην αλήθεια και την εντιμότητα; Ποια όμως όταν
κάνεις ότι και όλοι οι προηγούμενοι που εσύ ο ίδιος αποκάλεσες υποτελείς, ασπόνδυλους, υποπτακτικούς,           δειλούς, υπηρέτες ξένων συμφερόντων!!!
Τι έγινε κ. Πρωθυπουργέ; Τι έγινε  Αλέξη Τσίπρα , νέε άφθαρτε; Γέρασες ή φθάρθηκες όντας νέος; Που είναι τα αγέρωχα τσιτάτα σου που ενθουσίασαν και ξεσήκωσαν όλες τις ηλικίες; Που είναι εκείνο το μεσημέρι που θα ανάγκαζες τη Μέρκελ να συμφωνήσει; Τι έγινε νεαρέ «Τσε –(τσε;)» που θα ξεσήκωνες την Ευρώπη;;; Τι θα κάνουν τώρα οι επόμενοι υπόδικοι που σε επιδοκίμαζαν ως ..
ίνδαλμα;  Πόσο νωρίς αποκαθηλώθηκες από θέση που μάλλον δεν σου άξιζε!!!!
Μόνος χαρούμενος και αισιόδοξος είναι ο συρφετός που έκρυψε την αγωνία του πίσω από τις ιαχές του ΟΧΙ στο δημοψήφισμα, ενώ προσδοκούσαν το προδοτικό ΝΑΙ γιατί μόνο με αυτό διασφάλιζαν τον χρυσοφόρο παρασιτισμό τους! Αυτοί με τα χέρια τα αρόζιαστα, τα αρωματισμένα ,τα λιπασμένα με κρέμες και φτιασιδιάσματα των βιομηχανιών της Γερμανίας , τις τσάντες και τα αξεσουάρ GUCCI, τα γκάμπριο και τα ακριβά ξενοδοχεία για κάθε χρήση!
Όχι  κυρ Αλέξη, αν παραμείνεις σαν Βούδας (όπως και ο προκάτοχός σου Κότσος) ΠΡΟΔΟΤΗΣ θα είσαι της γενιάς σου και ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ και είναι καιρός οι προδότες να εισπράξουν ότι πράγματι τους χρωστάει ο Λαός!
Όχι κυρ-Αλέξη, αντί να γίνεις  κοπέλι του Σόϊμπλε και της Μέρκελ και των άλλων ας είχες τουλάχιστον την «μαγκιά» να παραιτηθείς καλύτερα ή μήπως το συμβόλαιο περιλάμβανε και την παράδοση του «πακέτου» στον τόπο του παραγγέλοντος;        
Όχι κυρ-Αλέξη, εμείς που αφελώς (αν ισχύουν όσα μαθαίνουμε) σε στηρίξαμε, σε αποκαλούμε σφετεριστή και πολιτικό απατεώνα μεγαλύτερο των προηγούμενων, εργαλείο των «τραπεζών», των «λεσχών» και του μαύρου παρασκηνίου! Θα μου πεις και τι έγινε σε αυτές τις περιπτώσεις το πακέτο να’ναι καλά! Νάσαι όμως βέβαιος ότι του προδότη η αμοιβή είναι  το σχοινί, όπως και του Ιούδα!
Αν έχεις κάτι άλλο να μας πεις κ. Πρωθυπουργέ, μην αργείς , πέστο ΤΩΡΑ πριν γίνει κλίμα χωρίς επιστροφή και πριν το δηλητήριο απλωθεί στην κοινωνία που στήριξε τις ελπίδες τις σε εσένα!  
 Πριν …
ΦΟΥΡΚΑ

www.dimofantis.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου