Δευτέρα 20 Ιουλίου 2015

ΕΜΠΡΟΣ, ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΤΗΣ…ΚΤΗΝΟΒΑΣΙΑΣ

φοτο1Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Κάθε τέλος της εβδομάδας, συμφωνά με μια έρευνα της γερμανικής Die Welt, εκδρομικά λεωφορεία από την Γερμανία, Σουηδία, Ολλανδία και Βρετανία, ξεκινούν για να πάνε week end στην Δανία. Εκεί θα κατευθύνουν τους επιβάτες τους, ως επί το πλείστον άρρενες, σε εδικά αγροκτήματα όπου εκτρέφονται άλογα και άλλα ειδή του ζωικού βασιλείου για να επιδοθούν στο αγαπημένο τους άθλημα της…κτηνοβασίας! Το εισιτήριο για τα ειδικά δωμάτια του..
κτηνοβατικού έρωτα είναι μέχρι 1.300 Κορώνες Δανίας, (σημειωτέον ότι οι κουτόφραγκοι Δανοί δεν έπεσαν στην παγίδα του ευρώ όπως οι πανέξυπνοι Έλληνες).
Η κτηνοβασία που αναμένεται να ψηφιστεί σαν νόμιμη και από το κοινοβούλιο της Δανίας, ανθεί στις περισσότερες χώρες της βόρειας Ευρώπης και έχει φτάσει σε τέτοιο βαθμό ανάπτυξης που έχει αρχίσει και κινητοποιεί τις φιλοζωικές οργανώσεις που άρχισαν να διαμαρτύρονται για την εκμετάλλευση των ζώων από τους λάτρες αυτού του είδους αρρωστημένης και διαστραμένης ερωτικής περίπτυξης. Πριν από λίγο καιρό είχαμε δημοσιεύσει ένα άρθρο για τους οργανωμένους γάμους στην βόρειο Ευρώπη μεταξύ ζώων και ανθρώπων.
Στην Γερμανία, όπου επίσης το ερωτικό αυτό άθλημα έχει ραγδαία ανάπτυξη, οι φιλοζωικές οργανώσεις, PETA, καταγγέλλουν τον σοδομισμό όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά, σε βάρος των δυστυχισμένων ζώων. Μάλιστα η κατάσταση αυτή έχει φτάσει στο απροχώρητο και επειδή έχει γίνει συν τοις άλλοις ένα πολύ επικερδές μέσο, πολλοί κάτοχοι ζώων αποφάσισαν να τα νοικιάζουν στους διάφορους κτηνοβάτες αυξάνοντας έτσι το εισόδημα τους. Έτσι κάθε είδους ζώα σε ειδικά αγροκτήματα που το βράδυ μετατρέπονται σε οίκους ανοχής των κτηνοβατών γίνονται θύματα αυτών που πληρώνουν αδρά για την μεγάλη τους αυτή αδυναμία.
Στην ίδια την Δανία που το άθλημα αυτό έχει ανέβει κατακόρυφα οι επίσημες αρχές κάνουν πως δεν ξέρουν τίποτα αλλά οι διάφορες φωτογραφίες που δημοσιεύονται στο διαδίχτυο τους διαψεύδουν κατηγορηματικά.
Τελευταία δημοσιεύματα αναφέρουν ότι το είδος αυτό της διαστροφής έχει και ιστορική παράδοση από την εποχή του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου. Όπως αποκαλύπτεται, το 1942 το δεξί χέρι του Χίτλερ, ο Χίμλερ, είχε οργανώσει στην περιοχή του Niedermohr για πρώτη φορά οίκους ανοχής κτηνοβατών και ήταν από τότε ένα είδος που είχε μεγάλη πέραση στον ίδιο τον γερμανικό στρατό. Μάλιστα τα SS είχαν συγκεντρώσει σε ειδικά στρατόπεδα τα θύματα τους όπου οι άντρες τους επιδίνονταν στο κτηνοβατικο τους όργιο στα Tierschänder Sexobjekte.
Εμπρός λοιπόν τώρα και η Ελλάδα, σαν ισότιμο (;;;), μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στην… ευρωπαϊκή «ολοκλήρωση» της κτηνοβασίας και όποιας άλλης διαστροφής μπορεί να φανταστεί κανείς γιατί είναι «πρόοδος» και ευρωπαϊκός «πολιτισμός».
Αλλοίμονο μας!
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου