Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

Οι ελληνοφωνοι εφοπλιστές και η εσχάτη προδοσια παροχής ΑΟΖ στα… Σκοπια!

4

 

Tου Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη Mε τη διαπλάτυνση του Αξιού και του ¨Εβρου για τη μεταφορά LNG από και πρός το Βόρειο Αιγαίο, όπου θα κατασκευασθεί και τεχνητό νησί για υγροποίηση φυσικού αερίου, θα αλλάξει η χρήση των ποταμών και απο εσωτερικά ύδατα θα μεταβληθούν σε πλωτές οδούς (στενούς κόλπους) στα πρότυπα της Παραγουάης (Λατινική Αμερική).
Αυτό θα δημιουργήσει μια αλλαγή στον αλιευτικό χωροταξικό..
χώρο στη περιοχή και παράλληλα θα επιτρέπει σε FYROM και Βουλγαρία να δημιουργήσουν ακόμη και Πολεμικό Ναυτικό που θα δρά στο Αιγαίο. Αυτό στη πραγματικότητα δημιουργεί χωρικά ύδατα των χωρών αυτών μέσα στην Ελλάδα κατά μήκος των ποταμών, που θα πρέπει κανείς να τους βλέπει σαν τεχνητούς κόλπους.
Άλλη μια επιτυχία της εγκληματικής οργάνωσης που προσβάλλει το σύνταγμα και την νοημοσύνη των Ελλήνων, διαθέτοντας πηγές ζωής σε άλλες χώρες, που θα αναπτύξουν πλέον και αλιεία στο Βόρειο Αιγαίο στερώντας τους Έλληνες αλιείς απο εισοδήματα, που τόσο τα έχουν ανάγκη.
Σας υπενθυμίζω ότι η διαπλάτυνση του Αξιού είναι ιδέα του καθεστώτος Σαμαρά και αφορά μια ιδέα του ΥΠΕΚΑ, με την οποία ήδη συμφώνησε η Βουλγαρία. Σύμφωνα με αυτή θα πρέπει να αναπτυχθεί η συγκέντρωση και παραγωγή LNG σε όλη την ΕΕ. Στο πλαίσιο αυτό ένα εργοστάσιο υγροποίησης φυσικού αερίου έχει σχεδιασθέι να γίνει σε πλατφόρμα στο Βόρειο Αιγαίο. Πλοία LNG Ελλήνων εφοπλιστών θα μεταφέρουν το εμπόρευμα τους προς Βορρά μέσω του Αξιού, που θα διαπλατυνθεί. Τα υπόλοιπα σας τα εξήγησα προηγουμένως.
Σημειώστε, ότι η Παραγουάη έχει πολεμικό ναυτικό, παρότι είναι περίκλειστο κράτος όπως η FYROM. “Παραγουάη” στη γλώσσα γκουαρανί σημαίνει “ποτάμι που ανήκει στη θάλασσα”.
Συνιστώ να σταματήσουν οι απειλές στη κυρία Λαγκάρντ και σε άλλους. Δεν περνάνε.
Yπάρχει ένα ακόμη ερώτημα, “ποιοί είναι πίσω απο τους Έλληνες εφοπλιστές…”

ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΜΕΣΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΣΤΟΝ ΜΑΝΙΑΤΗ !!!
ΧΘΕΣ ΔΛΔ….


Δημητρης Καμμενος
ΠΠ


www.olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου