Σάββατο 9 Ιουλίου 2011

ΝΕΑ ΒΑΣΤΙΛΗ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ GOLDMAN

Αυτό κατάφεραν οι – αποκαλούμενοι-  σοσιαλιστές ηγέτες των τελευταίων δεκαετιών! Να μετατρέψουν τον κόσμο –αποσβένοντας εύκολα κάθε αντίσταση- σε ένα ρινγκ που θα εκτονώνεται εύκολα η καπιταλιστική καφρίλα της αδίστακτης υπεροχής. Ανθρωπόμορφα «βαμπίρ» της ανώτερης –υποτιθέμενης- κοινωνικής και οικονομικής στάθμης, διέβρωσαν κάθε ηθική αντίσταση που θα μπορούσε να αρθρωθεί είτε από προοδευτικές συλλογικότητες είτε από ατομικές αυθεντίες. Κατάφεραν έτσι και μας επέβαλαν , εμμέσως πλην σαφέστατα, την προσκύνηση «ειδώλων» τύπου Σόρρος, Μόργκαν Στάνλεϋ, Γκόλντμαν Σακς Μούντυς και άλλων παρόμοιων παραπλανητικών προπετασμάτων  , που προετοιμάζουν την ανάδειξη της αδίστακτης κυριαρχίας των νέων φεουδαρχών που αδημονούν  να επιβάλλουν τη δικτατορία τους πάνω στα συντρίμμια της Δημοκρατίας, το ύφος και την πορεία της οποίας οι ίδιοι είχαν προδιαγράψει. Χρησιμοποιώντας την ως δόλωμα στη «φάκα» οικονομικής υποδούλωσης των πάντων!
Πολλοί προσπάθησαν –και πολύ έγκαιρα- να μας ξυπνήσουν και να μας επισημάνουν τον φοβερό κίνδυνο που σαν φίδι μας έζωνε.  Όμως αυτή η αβυσσαλέα φάρα μοιράζοντας αφειδώς  τον πλούτο –ένα μικρό ή μεγαλύτερο μέρος κάθε φορά ανάλογα-που απομυζούσε μέσω του τοκογλυφικού τραπεζιτικού κόλπου στο οποίο έριξαν το σταδιακά όλο και περισσότερο κενόδοξο, ηγετικό και ηγεμονικό κατεστημένο της «προοδευμένης» και «ευημερούσας» Ευρώπης  των αυτοκρατορικών αυλών , σχεδόν από τα τέλη του Μεσαίωνα. Ακόμα και σήμερα που ο ζυγός των αδίστακτων «Μοργκαναραίων» μας απειλεί ολοφάνερα, ακόμα και τώρα επιχειρούν να συνεχίσουν να μας κρατούν ναρκωμένους και απαθείς , αποκοιμίζοντάς μας με το παραμύθι ότι όλοι, αυτού του είδους οι φόβοι και οι ανησυχίες αποτελούν ενασχόληση λίγων …συνωμοσιολόγων !!! Έτσι έχουμε ήδη ξεγυμνώσει το σβέρκο των παιδιών μας αλλά και ημών των ιδίων, προσφέροντάς τον στη διάθεση των χατζαριών  όλων αυτών των προετοιμαζόμενων νέο φεουδαρχών.
Αρρωστημένα θρασίμια μιάς αυτάρεσκης και νοσηρής «ατομοκεντρικότητας», φιλοδοξούν να αποτελέσουν το όχημα της επικράτησης του ολέθρου στην ανθρωπότητα όπως τη γνωρίζουμε. Ορκίστηκαν πίστη στη «μετά…» εποχή και υποταγή στον άρχοντά της όπως τον αναμένουν. Γιαυτό αδιαφορούν για τη δυστυχία που σκορπίζουν στον παρόντα κόσμο αφού αυτός είναι ο τρόπος να του προκαλέσουν το φόβο και την ανάγκη να … προσκυνήσει!!! Γιαυτό εντατικοποιούν τις προσπάθειες για την τελική έκβαση των σχεδίων τους. Γιαυτό και έχουν φτιαχτεί πλήθος μηχανισμών («αγορά», Λέσχες, τραπεζικοί οίκοι, οργανισμοί κυβερνητικοί και παρα (μη) κυβερνητικοί κ.α). Έτσι  ετοιμάζουν ομαλά και ακίνδυνα –για τους ίδιους- το δρόμο του Παγκόσμιου Διαφθορέα ή Δικτάτορα είτε  λέγεται Ρότσιλντ είτε Ροκφέλερ είτε κάπως παρόμοια. Η τακτική αυτή φαίνεται να έχει ήδη μπει στην τελευταία της φάση με αυξημένη επιτάχυνση!
Φαίνεται  , ότι αυτή η επιτάχυνση της νέο-φεουδαρχικής ολοκλήρωσης, θα ενταθεί ακόμα περισσότερο αφού κινδυνεύει πλέον να αναγνωριστεί από όλους σχεδόν , η καλά υφασμένη συνομωσία. Θα επιταχύνουν λοιπόν τα πράγματα ώστε να μην μπορέσει να αναπτυχθεί η κρίσιμη μάζα της αντίστασης που θα μπορέσει ενδεχομένως να ακυρώσει το εξελισσόμενο «σχέδιο».     
Και ας μη βιαστούν τα κάθε είδους εντεταλμένα φερέφωνα να επιδοθούν στην εργολαβία τους- τη δημιουργία παραπλανητικού παραπετάσματος- αποκαλώντας παρόμοιες απόψεις ως «συνομωσιολογία» . Διότι ακόμα και αν λειτουργούν άκοντες ως παπαγαλάκια, η πραγματικότητα που ζούμε τους αποκαλύπτει. Για τουλάχιστον δύο δεκαετίες που οι κοινωνίες  «παραδόθηκαν» από τις εκλεγμένες τους κυβερνήσεις -δολίως βέβαια- στις ορέξεις των… αγορών, με τη θολή υπόσχεση της οικονομικής «ανάκαμψης» και όλες οι αποδείξεις πλέον συνηγορούν στο ότι πράγματι:
·         Τα κέρδη των «επενδυτών» αυξάνουν τερατωδώς
·         Τα κέρδη των Golden boys,  επίσης
·         Τα κέρδη των παράνομων και εγκληματικών δραστηριοτήτων και το ξέπλυμα τους ,διάγουν ημέρες «δόξας» και τεράστιας συσσώρευσης
·         Τα κέρδη των μεγάλων «εταιρικών» σχημάτων  θάλλουν (ιδιαίτερα του στρατιω-τικο- ιατροβιολογικού τομέα, λυσσομανούν) έστω και βυθίζοντας ολόκληρες χώρες και ηπείρους στο χάος.
Αντίθετα , οι όροι επιβίωσης και διαβίωσης των πολιτών σε όλες τις χώρες του κόσμου, επιδεινώνονται με έντονους και δραματικούς ρυθμούς. Παρόλα αυτά οι κυβερνητικοί  τοποτηρητές της οικονομικής ολιγαρχίας , μέσα από τα φρεσκοσιδερωμένα κολάρα τους , μας συνιστούν επιμόνως  υπομονή, επιμονή στον υπέρ των αγορών αγώνα, ανοχή στις απαιτήσεις των στραγγαλιστών των παιδιών μας στο όνομα των κερδών της καταραμένης μερίδας των φερετζο-κρυπτόμενων πραγματικών αφεντικών του κόσμου.
                Και μεις, πολίτες του 21ου αιώνα και του φωτισμένου «δυτικού κόσμου», αντί να γυαλίζουμε και να λαδώνουμε τις γκιλοτίνες της Γαλλικής Επανάστασης για να φιλοξενήσουν τους υπαίτιους της σημερινής προδοσίας καιδυστυχίας  κατά των λαών- που διαπράττεται πλέον απροκάλυπτα-σκύβουμε το κεφάλι δουλικά στις ντιρεκτίβες που μας ανακοινώνουν τα πολιτικά φερέφωνα της πραγματικής εξουσίας των αγορών, περιμένοντας να πέσει στο σβέρκο μας ο μπαλτάς των αρπακτικών της κάθε Goldman και των λοιπών παρόμοιων συμμοριών!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου