Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

Η ΜΕΘΟΔΕΥΣΗ ΜΕ ΤΑ CDS ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ, ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΓΟΥΔΗ ΝΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟ.

Νόμιζαν ότι είχαν να κάνουν με “γραφικούς” και “περιθωριακούς”.
Από την πρώτη στιγμή όταν ξεσκεπάζαμε τις μεθοδευμένες ενέργειες, από την Goldman Sachs εως τις δηλώσεις Προβόπουλου, από το Τ10 μέχρι την πώληση του CDS, από τις συναντήσεις Παπανδρέου – ΔΝΤ μέχρι το πραξικόπημα του μνημονίου.
Για να μην ξεχνάμε τις αποκαλύψεις του Καμμένου. Θυμάστε πως τις αντιμετώπισαν τα δημοσιογραφικά καθάρματα; “Μα αυτός έλεγε πως ο αρχηγός της 17Ν ήταν ο Παπανδρέου”! κάγχαζαν! Συκοφαντία που το συγκρότημα Λαμπράκη την είχε πληρώσει στα δικαστήρια! Και όμως, το αναμασούσαν για να καλύψουν την συμμορία που διαλύει την Ελλάδα.
Σήμερα, η ομερτά έσπασε. Έσπασε από τους ίδιους που αντιστάθηκαν σε κάθε σύστημα. Την Αριστέα, τον Μάρκο, εμάς, τον Χίο, αλλά και την λαϊκή αντίσταση των 2,000 bloggers Που αναδημοσίευσαν τις αποκαλύψεις μας. Τον Βασίλη Τσεκούρα, τον Νούλα, τον Dupont, τον Zoniti, τον Πόρτα – Πόρτα κ.α. Αυτοί που μίλαγαν από το ναζιστικό καθεστώς Σημίτη εως την κατοχή του καθεστώτος Παπανδρέου.
Οι αποκαλύψεις μας είχαν σταλεί σε κάθε βουλευτή του ΠΑΣΟΚ από εκατοντάδες αναγνώστες πριν την ψήφιση του μεσοπρόθεσμου.
Όλα τα ΜΜ”Ε” γνώριζαν. Το έκρυβαν γιατί ήταν μπουκωμένα από τα λεφτά των εταιρειών δημοσίων σχέσεων του ΔΝΤ και των συνεδρίων πράσινης (εως γλοιώδους) ανάπτυξης.
Φτάσαμε στο σημείο χωρίς γυρισμό. Η κατηγορία πλέον είναι ξεκάθαρη και δεν παραγράφεται. Η κατηγορία είναι ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.
Το πρώτο ζητούμενο λοιπόν είναι η ενημέρωση των Ευρωπαίων για την μεθόδευση προσώπων της κυβέρνησης ώστε να καταστεί ξεκάθαρο ότι και οι διεθνείς συνένοχοι θα κριθούν από την Ελληνική δικαιοσύνη.
Το δεύτερο, ότι η πρώτη ενέργεια μετά την αποκαθήλωση του καθεστώτος είναι η εξεταστική για να δούμε ποιοί συνηγόρησαν και συμμετείχαν σε αυτό το έγκλημα.
Αυτό που αναμένουμε, είναι η θέση των κομμάτων,των μεμονωμένων πολιτικών προσώπων, οποιουδήποτε δεν θέλει να συνδέσει το όνομα του με την έσχατη αυτή προδοσία.
Όποιος αναμασήσει οτιδήποτε άλλο εκτός από την ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΩΝ ΕΝΟΧΩΝ, είναι συνένοχος.
Αναμένουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου