Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2021

Το 1821, η Τουρκία και ο εκφυλισμός των Νεοελλήνων

 resaltomag.blogspot.com

Του Ηλία Παπαναστασίου

Συμπληρώνονται 200 χρόνια σε λίγες εβδομάδες από την Ελληνική Επανάσταση του 1821, μια από τις Μεγαλύτερες επαναστάσεις των τελευταίων αιώνων και η μεγαλύτερη στο χώρο της Βαλκανικής και Ανατολικής Μεσόγειου τουλάχιστον για τον 19ο αιώνα.

Η επέτειος συμπίπτει με ολιστικού τύπου επιδείνωση της Τουρκικής επιθετικότητας σε όλα τα επίπεδα, με όλους τους τρόπους και σε όλους τους τόπους. Η Ολιστική Γεωστρατηγική Επίθεση της Τουρκίας σε όλα τα επίπεδα και με όπλα της την πολεμική της ανάπτυξη – οι θερμόαιμοι φίλοι μας οι Ισπανοί, με δάνεια δικής τους Τράπεζας ναυπηγούν αεροπλανοφόρο για την Τουρκία το οποίο θα είναι έτοιμο φέτος ή του χρόνου– ποντάρει στην άριστη διπλωματία της Τουρκίας από την Οθωμανική περίοδο, στην εκπληκτική Βιομηχανική ανάπτυξη της Τουρκίας που παράγει όλα τα οπλικά συστήματα στρατού, ναυτικού ή αεροπορίας αλλά και στην οικονομική διασύνδεση συμφερόντων μεταξύ Τουρκίας και Δύσης και ειδικότερα Γερμανίας, Ισπανίας, Ιταλίας αλλά και Ολλανδίας, οι Τράπεζες των οποίων έχουν 20, 50, 40 και 20 δισεκατομμύρια ευρώ αντίστοιχο άνοιγμα προς την Τουρκική Οικονομία! Περιμένει κανείς στα σοβαρά να έλθουν σε ρήξη με τον Ερντογάν για χάρη της Ελλάδας;

Ταυτόχρονα οι Τούρκοι έχοντας αναπτύξει περαιτέρω τον ήδη παραδοσιακό Κεμαλικό Εθνικισμό – τον υπονόμευαν αλλά δεν τον αποκήρυξαν ποτέ! – αλλά αναμειγνύοντάς τον εύστροφα, αποτελεσματικά και σε απίστευτο βαθμό με τον επεκτατισμό των Οθωμανών και τον συνεχώς εντεινόμενο θρησκευτικό μανδύα του Τουρκικού Σουνιτικού Ισλάμ που απλώνεται όλο και διαρκέστερα στην Τουρκική Κοινωνία από το 2002 ήτοι περίπου 19 χρόνια τώρα, κατόρθωσαν να αποκτήσουν ένα κοινωνικό σώμα, ένα Έθνος και μια Πατρίδα ιδεολογικά συνεκτική, θρησκευτικά κατοχυρωμένη και διπλωματικά επιθετική. 

Ταυτόχρονα η Τουρκία είναι άριστος παίκτης της Διεθνούς Διπλωματίας και γνώστης της Γεωστρατηγικής σε Παγκόσμιο επίπεδο «παίζοντας» πόκερ ή μπριτζ – και κερδίζοντας, εννοείται– με Αμερική, Ρωσία, Κίνα, Γερμανία, Ιταλία και Ισπανία ή Γαλλία ταυτόχρονα! Εάν χρειαστεί μάλιστα τους φτύνει κατάμουτρα, αυτοί κάνουν πως ψιχαλίζει ενώ την επομένη στιγμή τρέχουν από πίσω της σαν σκυλάκια ζητώντας παρακλητικά το χάδι του Σουλτάνου Τατζίπ Ερντογάν. Η παρακμή, η αποσύνθεση και ο εκφυλισμός της Δύσης –και εννοείται και της Ελλάδας – σε όλο της το μεγαλείο με παράλληλη αλματώδη ανάπτυξη του κύρους της Τουρκίας σε όλα τα επίπεδα, είναι καταφανής. 

Διαθέτοντας ήδη δείγματα στρατιωτικής επέμβασης σε 10 χώρες από Σομαλία (ναυτική βάση, Πανεπιστήμιο, 1 δις ευρώ βοήθεια) μέχρι Λιβύη (Τουρκόφιλος o νέος Πρόεδρος), Ιράκ, Συρία, Ναγκόρνο Καραμπάχ, Αλβανία (Επίσης Ναυτική βάση), Κύπρο, Αζερμπαϊτζάν, Σενεγάλη (Θερμότατη υποδοχή από τον Σενεγαλέζο Πρόεδρο) κλπ, η Τουρκία μετατρέπεται σε στρατηγικό παίκτη και Δύναμη Παγκόσμιας Εμβέλειας αυτοανακηρυγμένη σε ηγέτιδα δύναμη των Μουσουλμάνων δηλαδή του Ισλάμ, στηριζόμενη όχι μόνο στην δική της Βιομηχανική διαρκή ανάπτυξη, την άνοδο οικονομικά/κοινωνικά τεράστιων στρωμάτων της Ανατολίας – Ισλαμική Middle class– αλλά και στην γενικότερη αισιοδοξία και δυναμισμό που αποπνέει η Τουρκία και ειδικότερα η Εξωτερική της Πολιτική. 

Τέλος, ας προσθέσουμε και την κυριότερη ιδιότητα των ακμαίων εθνών που είναι ο ανδρισμός τους και η κλασσική/διαχρονική θηλυκότητά τους, γιατί απλούστατα καμία Κοινωνία δεν αμύνθηκε σε εξωτερικούς εχθρούς χωρίς ακμαίο ανδρικό φύλο. Όταν ο Ερντογάν θεωρεί τους ΛΟΑΤ – 60 φυλές τους Ισραήλ όλων των προσόντων– και ειδικότερα τους Ομοφυλόφιλους ως «ασύμβατη αξία» με τις αξίες της Τουρκικής Κοινωνίας ξεσηκώνοντας την μήνιν των φανατικών ανδρών του State Department της Αμερικής και συνολικότερα της Δύσης που έχουν μανιωδώς υπό την προστασία τους τους Ομοφυλοφίλους και τις Φεμινίστριες δίνοντάς τους όχι απλά δικαιώματα αλλά προνόμια, αυτό σημαίνει πως ο Τούρκος Ηγέτης έχει μεγάλη ευφυΐα αλλά και διορατικότητα για να μην αφήσει τον «Ιό της Δύσης» να υπονομεύσει την ενότητα και συνεκτικότητα της Τουρκικής Κοινωνίας κάνοντας το χατίρι στους παρακμιακούς της Δύσης και τον πολιορκητικό τους κριό που είναι πάντα οι Ομοφυλόφιλοι και ο Φεμινισμός. Ας μην λησμονήσουμε να προσθέσουμε και τον «Αντι–ιμπεριαλιστικό Μανδύα» του «Αντι–αποικιοκράτη Ερντογάν». Αποικιοκράτες ανεβάζει τους Γάλλους, Ναζί κατεβάζει τους Γερμανούς, Ρατσιστές τους Αμερικανούς υπενθυμίζοντάς τους τους εκατοντάδες φόνους μαύρων στις ΗΠΑ !

Ο Τούρκος Πρόεδρος λοιπόν μετατρέπεται άρδην – υποκρινόμενος πανέξυπνα– σε ηγέτη του Ισλάμ και εκπρόσωπο της «Αντι– αποικιοκρατίας» και του «Αντι– ιμπεριαλισμού» των Λαών της Ασίας και της Αφρικής, συναλλασσόμενος ταυτόχρονα με τους Δυτικούς σε επίπεδο εκατοντάδων δισεκατομμυρίων, αγοράζοντας S–400 από Ρωσία, συνεργαζόμενος με Ιράν αλλά και με Κίνα σε επίπεδο Οικονομίας – Δρόμος του Μεταξιού– αλλά και Κινέζικου Εμβολίου ταυτόχρονα δε ποντάροντας στην «επίθεση φιλίας» των Αμερικανών που είναι σχεδόν βέβαιη λόγω ανάγκης των Αμερικανών. Γνωρίζει πως έχουν πολύ περισσότερο ανάγκη αυτοί – δηλαδή οι Αμερικανοί– τους Τούρκους από ότι οι Τούρκοι έχουν ανάγκη αυτούς !

Ας έλθουμε στη χώρα μας, την χώρα της φαιδράς Πορτοκαλιάς και του Metoo, των Πρωινάδικων και της ελεεινής αντιπολίτευσης.

Όποιος παρακολουθεί ανελλιπώς τα Δελτία Ειδήσεων – όλων των Καναλιών, με μικροδιαφορές– θα διαπιστώσει μια θριαμβολογία σε βαθμό υστερικής γελοιότητας και μια πλύση εγκέφαλου – σχετικά με τα Eλληνοτουρκικά– που θέλει να οδηγήσει συνειδητά τον ελληνικό λαό σε πλήρη κρετινοποίηση! Ακούμε συνεχεία για «κατάρρευση της Τουρκικής Οικονομίας», «ράπισμα της Τουρκίας από τις ΗΠΑ», «συντριπτική απόφαση της Ευρωπαϊκής Ένωσης κατά Ερντογάν» και άλλες αμέτρητες ανοησίες ων ουκ έστι αριθμός μέσω των οποίων δημιουργείται η εντύπωση σε στρώματα του ελληνικού λαού πως «καταρρέει» η Τουρκία ενώ οι Δυτικοί – Ευρωπαίοι και Αμερικανοί – έχουν «πιάσει» τον Ερντογάν από τα αχαμνά και χορεύοντας τον χορό της φωτιάς των Ινδιάνων Απάτσι θέλουν να τον ευνουχίσουν τον δύστυχο, με τους Γερμανούς στο διπλανό χώρο να κραυγάζουν το Ιουδαϊκό άσμα «Άρον ! Άρον ! Σταύρωσαν αυτόν !». Να κλαις η να γελάς, δεν ξέρουμε, πάντως η επιλογή δική σας !


Ας προχωρήσουμε στον Στρατό και τις ανάγκες του. Καταρχάς είναι πολύ θετική η πρωτοβουλία επανεξοπλισμού του ελληνικού στρατού μετά δέκα περίπου χρόνια (Μαχητικά Rafale, Φρεγάτες, βλήματα κλπ.). Όπως και η αύξηση της θητείας κατά τρεις μήνες αλλά και η συνολικότερη υλικοτεχνική βελτίωση του ελληνικού στρατού η οποία θα πρέπει να αυξάνεται διαρκώς.

Φωτο: Πεμπτουσία

Το βασικότερο όμως είναι πως θα πρέπει να βελτιωθεί το συνολικότερο ηθικό και ψυχολογικό επίπεδο του ελληνικού λαού επ’ ευκαιρία της επετείου των 200 χρόνων της Ελληνικής Επανάστασης. Θα πρέπει να διοργανωθούν εκατοντάδες – ει δυνατόν χιλιάδες– εκδηλώσεις, συζητήσεις, εκθέσεις στα σχολεία όλων των βαθμίδων δηλαδή ειδικά στη νεολαία αλλά και στον υπόλοιπο γενικό πληθυσμό. Η τόνωση της εθνικής μνήμης είναι άρρηκτα δεμένη με την επαναφορά της Ιστορίας δηλαδή της Ιστορικής Μνήμης με ταυτόχρονη απεμπόληση της Ιστορικής Λήθης δηλαδή της απο– ιστορικοποίησης και απο–εθνοποίησης του ελληνικού λαού. Λαός χωρίς μνήμη είναι καταδικασμένος όχι απλά να ηττηθεί αλλά να εξαφανιστεί ! Αν σκεφτούμε μάλιστα πως σε μερικές δεκαετίες οι Έλληνες θα κατέβουν από τα 11 εκατομμύρια στα 7– 7,5 και οι Τούρκοι θα πλησιάσουν τα 100 !

Ταυτόχρονα με την βελτίωση τεχνολογικής υποδομής των ενόπλων θα πρέπει να στοχεύσουμε στην ανάπτυξη της Πολεμικής Βιομηχανίας και Ναυπηγείων προωθώντας την συμπαραγωγή πολεμικού υλικού, αεροσκαφών, πολεμικών πλοίων κλπ. Όπως έχει κάνει επιτυχώς μέχρι σήμερα η Τουρκία συμπαράγοντας όλο τον εξοπλισμό των Δυτικών. Το σχέδιο ανάπτυξης της Ελληνικής Πολεμικής Βιομηχανίας – ΕΛΒΟ, ΕΑΒ κλπ– θα πρέπει να ενταθεί στο συνολικότερο σχέδιο ανάπτυξης της Παραγωγής στη χώρα μας και ειδικότερα της Βιομηχανικής Παραγωγής.

Επανερχόμαστε σε ένα θέμα για το οποίο αρθρογραφήσαμε σχετικά πρόσφατα. Την στράτευση των γυναικών όχι μόνο για λόγους ποσοτικής και ποιοτικής αύξησης του ελληνικού λαού αλλά και για ουσιαστικότερους λόγους. Και αυτοί είναι ο τονισμός των υποχρεώσεων.

Έχει περίπου 20 μέρες που κατακλύστηκε το διαδίκτυο και τα ανθρωποβόρα κοινωνικά μέσα δικτύωσης από δεκάδες καταγγελίες που μέχρι στιγμής αποτελούν καταγγελίες και όχι αποδείξεις ή αμετάκλητες και οριστικές αποφάσεις δικαστηρίων. Θυμίζουμε πως:

(1) Ισχύει πάντα το τεκμήριο της αθωότητας στο Δίκαιο δηλαδή «Όλοι είμαστε αθώοι μέχρι αποδείξεως της ενοχής» και όχι «Είμαστε ένοχοι μέχρι αποδείξεως της αθωώσεως». Η πρώτη αρχή είναι του Δικαίου, του Ελληνορωμαϊκού Πολιτισμού, του Διαφωτισμού και των Δημοκρατικών Αστικών Επαναστάσεων. Η δεύτερη αρχή αντιπροσωπεύει την Βαρβαρότητα, τον Μεσαίωνα και τον Νόμο του Λιντς, το Λιντσάρισμα δηλαδή και τις “αρχές” του Ιουδαϊκού Όχλου «Άρον, Άρον, Σταύρωσαν Αυτόν!» όπως έγινε με τον Ιησού. Η καταγγέλλουσα έχει το βάρος της απόδειξης και όχι ο καταγγελλόμενος. Αυτή πρέπει να αποδείξει τα όσα καταγγέλλει.

2)
Γράψαμε την προηγούμενη εβδομάδα για το λεγόμενο Μetoo πως είναι Αμερικανικός Πουριτανισμός και Προτεσταντισμός και μάλιστα εισαγόμενος, βαλκανοποιημένος και χυδαιοποιημένος. Ήδη ακούγονται αντιρρήσεις για όσα «καταγγέλλονται» – αληθή ή αναληθή – όμως δυστυχώς τα ελληνικά τηλεοπτικά κανάλια έχουν γίνει Δικαστήρια και οι κυρίες των πρωινάδικων, δικαστές και εισαγγελείς ! Εάν αυτό δεν είναι «εισαγόμενη αμερικανιά», «Βαλκανική νοοτροπία» και Μεταπρατισμός δηλαδή εισαγόμενη ιδεολογία, μεταπρατική και αντιγραμμένη – κατά γράμμα– από τα κιτάπια του Αμερικανικού Φεμινισμού και του Hollywood, τότε τι είναι; Αυτό δεν υπονομεύει απλώς το ηθικό των περισσότερων ανδρών, άδικα και ατεκμηρίωτα, αλλά οδηγεί σε καταστάσεις Όργουελ «1984» και «Θαυμαστού Κόσμου» του Χάξλευ με τραγικές συνέπειες για τις σχέσεις των δύο φύλων και όχι μόνο. 

Ξέρουμε πως η Παγκοσμιοποιημένη Ελίτ θέλει να «αυτοανανεωθεί» – νόμος του Pareto- εισάγοντας ταχύτατα μέλη στην Ελίτ από τους «κάτω» και μάλιστα όχι μέσω της κλασσικής κοινωνικής ανόδου όπως μέχρι πρόσφατα – σπουδάζω και γίνομαι γιατρός, δικηγόρος, σύμβουλος εντασσόμενος έτσι στην Μεσαία Τάξη – αλλά αντίθετα, βίαια και απότομα μέσω καταγγελιών και όχι μέχρι στιγμής αποδείξεων ώστε να γίνουν πολλές γυναίκες «Χαλίφηδες στη θέση του Χαλίφη» αντικαθιστώντας τους Άνδρες και πολιτικοποιώντας κάθε τους κίνηση.

Έξυπνος τρόπος διαχωρισμού όταν η Ελίτ περνάει το μήνυμα «Δεν είμαι εγώ ο εργοδότης, η εταιρεία και η Τράπεζα ο εχθρός σου κυρία μου! Εχθρός σου είναι ο φαλλοκράτης, σεξιστής, υποψήφιος βιαστής και περιφερόμενο γουρούνι της Ιστορίας που λέγεται Άνδρας!». Άσχετα από το γεγονός πως ο άνδρας στις περισσότερες των περιπτώσεων είναι υπαλληλάκος, εργαζόμενος των 500 ευρώ, φτωχούλης ή άνεργος. Πέρασαν το μήνυμα πως δεν είναι εχθρός η Ελίτ των Δισεκατομμυριούχων αλλά ο φουκαράς που μένει στο σπίτι μαζί σου. Πολύ έξυπνο, δεν νομίζετε; Και βέβαια, σε λίγο θα φοβούνται να πουν καλημέρα οι άνδρες – έφηβοι, νέοι, ώριμοι– μήπως κατηγορηθούν για σεξουαλική παρενόχληση ακούγοντας απορημένοι τις ανοησίες που σερβίρονται αφειδώς περί «Κουλτούρας βιασμού» και «Τοξικής Αρρενωπότητας». 

Δεν είναι τυχαίο πως τα περισσότερα κανάλια που εξυπηρετούν άλλωστε πιστά τα ιδεολογικά και οικονομικά συμφέροντα της Ελίτ, υπερτονίζουν νυχθημερόν τέτοιες περιπτώσεις μετατρεπόμενα από Κανάλια Ειδήσεων σε Κανάλια κλειδαρότρυπας αποσιωπώντας χιλιάδες ανάλογες περιπτώσεις παρενόχλησης από μεριάς γυναικών σε βάρος των ανδρών που οι ίδιοι οι άνδρες διστάζουν να τα καταγγείλουν αλλά και περιπτώσεις αποπλάνησης ανδρών από μέρους γυναικών όπως η περίπτωση της Καθηγήτριας Γυμνασίου που αποπλάνησε έφηβο 13 ετών αλλά και η περίπτωση του Μακρόν που σε ηλικία 15 ετών αποπλανήθηκε από την τότε καθηγήτρια και σημερινή γυναίκα του που ήταν τότε 40 (!) ετών (από τότε η Γαλλία, παριστάνει τον «Κινέζο» μην κατηγορηθεί η Μαρία Αντουανέτα του Μακρόν). Όμως αναφερθήκαμε αναλυτικά σε προηγούμενο άρθρο μας για πολλά από τα παραπάνω!

3) Η αλλαγή της Ποινικής Νομοθεσίας θα πρέπει να προστατέψει και την πλευρά των ανδρών από ατεκμηρίωτες κατηγορίες και να απαγορευτεί από τον Νόμο, την Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων αλλά και το ΕΣΡ η δημοσίευση και αναφορά περιστατικών σε Τηλεοπτικά Κανάλια που διαπομπεύουν, εξευτελίζουν, κουτσομπολεύουν αλλά δεν αποδεικνύουν.
Το βασικότερο όμως μέσο είναι ο τονισμός των υποχρεώσεων παράλληλα με τον τονισμό των Δικαιωμάτων. Έχουμε γράψει πως δεν υπάρχει Δικαίωμα χωρίς υποχρεώσεις αλλιώς μετατρέπεται σε προνόμιο. Όμως άλλο Προνόμια και άλλο Δικαιώματα. Και αυτό έγινε με τα Δικαιώματα των Γυναικών στην Ελλάδα π.χ. στην γονική μέριμνα των παιδιών όταν χωρίζει ένα ζευγάρι ! 

Αφού ζητάνε ισότητα στον τομέα της εργασίας γιατί δεν ζητάνε και ισότητα στην επιμέλεια και ανατροφή των παιδιών δηλαδή την Συνεπιμέλεια; Είναι σαν να λέμε «Στην εργασία ο καθένας τα δικά του αλλά στο παιδί και την ανατροφή του τα δικά μου είναι δικά μου». Τα δικαιώματα των ανδρών γιατί σταμάτησαν στην Γονική Μέριμνα του παιδιού ενώ ισχύουν σε όλους του τομείς στα δικαιώματα των γυναικών, λίγο παράξενο δεν το βλέπετε;
Όλα τα παραπάνω βελτιώνονται εάν αρχίσουμε όλοι να καταλαβαίνουμε πως δίπλα στα Δικαιώματα υπάρχει και μια ανάλογη υποχρέωση. Και μεγαλύτερη υποχρέωση από το να υπηρετήσεις την πατρίδα σου δεν νομίζουμε να υπάρχει. Οπότε:




4) Εάν κυρίες θέλετε πραγματικά την Ισότητα των δυο φύλων, τότε «ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα !» Ή όπως έλεγαν και οι Λατίνοι «Hic Rhodus, hic salta !». Συμφωνούμε απόλυτα μαζί σας για την ισότητα ! Όπως οι Ισραηλινές πιλότοι αεροπορίας, οι Κούρδισες αντάρτισσες, οι ένδοξες ΕΛΑΣιτισες αλλά και όπως οι γνωστές αγωνίστριες του 1821, Μπουμπουλίνα και Μαντώ Μαυρογένους, καταταγείτε στον ελληνικό στρατό και υπηρετείστε τον στρατό όχι όμως στα άνετα γραφεία της Στρατολογίας Αθηνών ή Θεσσαλονίκης αλλά στην πρώτη γραμμή, στον Έβρο και τα νησιά του Αιγαίου! Όπως υπηρετήσαν χιλιάδες έλληνες άνδρες μεταξύ των οποίων και ο υποφαινόμενος. 

Αντί να καταβροχθίζετε τις τηλεοπτικές ειδήσεις στα κουτσομπολίστικα πρωινάδικα και χαιρέκακα να περιμένετε ποιος άνδρας ηθοποιός θα «καεί» σήμερα από καταγγελίες – και όχι αποδείξεις, το ξανατονίζουμε – καταταγείτε στον ελληνικό στρατό για να μάθετε την χρήση του όπλου, να μάθετε στην πράξη την αγάπη και υποχρέωση στη πατρίδα, και κυρίως να μάθετε να σέβεστε τους άνδρες που αγόγγυστα υπηρετούν δεκαετίες και αιώνες τώρα, χύνοντας το αίμα τους και θυσιαζόμενοι ακόμη και για εσάς που τους στήνετε καθημερινά στον τοίχο ! Και επειδή μάλλον απίθανο να το κάνετε εθελοντικά – δύσκολα το πιστεύουμε– θα προτείνουμε στην Πολιτεία, άμεσα και αποφασιστικά, να προχωρήσει στην υποχρεωτική στράτευση των γυναικών ενόψει τεράστιων κίνδυνων για την πατρίδα, μετά το άδοξο τέλος – το θεωρούμε δεδομένο– των Διερευνητικών εντολών με την Τουρκία, της τραγικής «τελικής λύσης» του Κυπριακού που φαίνεται άμεσα στον ορίζοντα και το σχεδόν προδιαγεγραμμένο Θερμό επεισόδιο με την Τουρκία που πιθανότατα θα οδηγήσει σε Θερμό Πόλεμο. Θα είναι μια κάθαρση για τα δυο φύλα επανενώνοντάς τα εν όψει υπαρξιακού κινδύνου για την χώρα γιατί όπως σε μεγάλο βαθμό νιώσαμε – έστω και απομονωμένοι – πολύ κοντά ο ένας στον άλλο λόγω πανδημίας έτσι και τώρα θα πλησιάσουμε ο ένας τον άλλο σαν άνδρες και γυναίκες απομακρυσμένοι από τοξικά κινήματα διαχωρισμού των δυο φύλων όπως το Metoo του Νεοφιλελευθέρου Φεμινισμού.


5)Από τους στρατιώτες του Μεγάλου Αλέξανδρου στη Μακεδονική Φάλαγγα μέχρι τους Βυζαντινούς Ακρίτες των συνόρων, από τους Αθηναίους ελευθέρους πολίτες του Μαραθώνα και της Σαλαμίνας που μας έσωσαν από τον Ασιατικό Δεσποτισμό, μέχρι τους στρατιώτες του Αλβανικού Έπους και της Εθνικής Αντίστασης που λυσσαλέα πολέμησαν τον Ναζισμό, άνδρες πολέμησαν για την πατρίδα, για να προστατέψουν τα γυναικόπαιδα των μετόπισθεν θυσιάζοντας κατά εκατομμύρια την ζωή τους. Όπως άνδρες έφτιαξαν τον Ανθρώπινο, Παγκόσμιο Πολιτισμό τα «τελευταία» εκατοντάδες χρόνια, ξεκινώντας από τις πρωτόγονες κοινωνίες μέχρι τον Παρθενώνα ή τις Πυραμίδες, την ανακάλυψη ξένων χωρών ή εφευρέσεις που άλλαξαν την ζωή μας, από τον σιδηρόδρομο έως τα κινητά, από το Θέατρο και Κινηματογράφο ως το αυτοκίνητο. 

Όπως και άνδρες έφτιαξαν το πρώτο Σοσιαλιστικό Κίνημα που διακήρυξε την άγνωστη έως τότε ισότητα των δυο φύλων – και όχι οι μεγαλοαστές σουφραζέτες– πριν 150–170 χρόνια, άνδρες καθιέρωσαν την παγκόσμια μέρα της Γυναίκας στις 8 Μάρτη– Απόφαση Συνεδρίου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς στη Στουτγάρδη– αλλά και άνδρες ψήφισαν σε όλα τα Κοινοβούλια υπέρ του Δικαιώματος ψήφου των γυναικών. Όπως – δυστυχώς – άνδρες αυτοκτονούν σε ποσοστό 90% και όχι γυναίκες, άνδρες είναι το 100% των άστεγων στην Ελλάδα και παγκοσμίως, άνδρες δουλεύουν στις βαρύτερες δουλειές που αποφεύγουν οι γυναίκες. 

Δεν είδαμε βλέπετε αιτήσεις γυναικών για θέσεις όπως Οδηγός Γερανοφόρου, οδηγός νταλίκας, χειριστής κομπρεσέρ, εργάτες ασφαλτόστρωσης ή σε θέσεις ανθρακωρύχου. Απλά δεν υπάρχουν τέτοιες αιτήσεις ! Μάλιστα, έρχεται γρήγορα η απάντηση «Είμαι γυναίκα και αυτές είναι ανδρικές δουλειές». Ή το συνηθισμένο «Σαν γυναίκα μεγαλώνω παιδιά». Δεν είναι σεξιστικό να διαχωρίζεις τις δουλειές σε ανδρικές και γυναικείες, αυτό δεν λέτε σαν «φεμινίστριες», εδώ γιατί υποστηρίζετε τον διαχωρισμό; Αλλά και στο δεύτερο ζήτημα -αυτό της ανατροφής παιδιών-δεν ισχύουν όσα λέτε γιατί σήμερα στη συντριπτική πλειοψηφία των ζευγαριών, άνδρες και γυναίκες μεγαλώνουν μαζί τα παιδιά. Βλέπετε, αυτά που μας ενώνουν είναι απείρως περισσότερα από αυτά που – τεχνηέντως – μας χωρίζουν. Και είναι καιρός να σταματήσει ο τεχνητά υποδαυλιζόμενος πόλεμος μεταξύ των δυο φύλων γιατί «Η βάση του ανθρώπινου γένους είναι η σχέση μεταξύ του Άνδρα και της Γυναικάς» (Μαρξ). Να μην το ξεχνάμε γιατί άλλους εξυπηρετεί αυτός ο πόλεμος, άλλους που είναι πολύ «πάνω».




ΥΓ1. Εάν η Ελλάδα ηττηθεί σε έναν πολύ πιθανό ελληνο– τουρκικό πόλεμο, δεν θα μετατραπεί απλώς σε προτεκτοράτο των Νεο–Οθωμανών ούτε μόνο θα «Φιλλανδοποιηθεί» δηλαδή θα γίνει ένας δορυφόρος. Θα αλλάξει τρόπο ζωής, συνήθειες, παραδόσεις, σχέσεις ανθρώπων κλπ. Οι αξιότιμες φεμινίστριες – εντός ή εκτός εισαγωγικών– που ασχολούνται με τη σεξουαλική παρενόχληση, πραγματική ή φανταστική, βρίσκοντας φιλοξενία στα αδηφάγα και ανθρωποφάγα τηλεοπτικά κανάλια, ας σκεφτούν πόσα ανέξοδα δικαιώματα και προνόμια θα χάσουν εάν οι Νεο–Οθωμανοί του Ερντογάν επικρατήσουν αρχίζοντας από τα νησιά του Α. Αιγαίου ! Και εάν ο Ερντογάν κάνει το όχι και τόσο απίθανο salto mortale, να στείλει 500.000–800.000 Μουσουλμάνους στη συντριπτική τους πλειοψηφία πρόσφυγες η λαθρομετανάστες από την Τουρκία στην Ελλάδα – από τα 4 εκατομμύρια που ήδη διαθέτει – και με προοπτική να στείλει ακόμη περισσότερους, τότε ίσως – λέμε «ίσως» δηλαδή υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να συμβεί – οι σημερινές «φεμινίστριες» να κυκλοφορούν με μαντήλες και η «πατριαρχία» την όποια υποτίθεται πολεμούν να γίνει απείρως ισχυρότερη με δεκάδες από αυτές να ανήκουν σε ένα τοπικό σουλτάνο. Σας φαίνεται απίθανο, πιθανόν χαμογελάτε; Δικαίωμα σας όμως έτσι γελούσαμε και εμείς όταν το Χόλλυγουντ μας έβγαζε ταινίες επιστημονικής φαντασίας που μιλούσαν για πανδημία με εκατομμύρια νεκρούς. Γελούσαμε τότε, όμως σήμερα μετράμε πάνω από 2,5 εκατομμύρια νεκρούς παγκοσμίως ! Μήπως γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος;

ΥΓ2. Για πρώτη φορά το γυναικείο φύλο ξεκίνησε ένα δικό του, αποκλειστικά γυναικείο κίνημα, τον Φεμινισμό με τελευταίο πολιορκητικό κριό το Metoo και προσπάθησε να εκφράσει έναν δικό του λόγο. Όμως από γεννησιμιού του ο φεμινισμός στηριζόταν στο «μισό του ουρανού» δηλαδή μόνο στις γυναίκες δηλαδή στο μισό του πληθυσμού και όχι σε ολόκληρο το ανθρώπινο γένος. Εν αντιθέσει με όλα τα κινήματα ανθρωπισμού – Θρησκευτικού ή Κοσμικού τύπου– όπως ο Χριστιανισμός, ο Βουδισμός, ο Σοσιαλισμός, ο Φιλελευθερισμός κλπ. που ήταν κινήματα ανθρωπισμού που αφορούσαν όλο το ανθρώπινο γένος, άνδρες και γυναίκες, λευκούς ή μαύρους, υγιείς ή ασθενείς κλπ. Δεν στηριζόντουσαν μόνο στο ένα σκέλος π.χ. μόνο στους άνδρες ή μόνο στους λευκούς. Γιατί όταν έχουμε δυο πόδια δεν προσέχουμε μόνο το δεξί πόδι, όταν έχουμε δυο παιδιά δεν επικεντρωνόμαστε μόνο στο ένα και όταν έχουμε δυο χέρια πλένουμε και τα δυο. 

Αντίθετα από την πρακτική του Φεμινισμού που χωρίζει την ανθρωπότητα σε δυο κομμάτια – ανδρικό και γυναικείο– προσέχοντας μόνο το ένα (γυναίκες) και αναθεματίζοντας το άλλο μισό (άνδρες), τα κινήματα που προαναφέραμε– Χριστιανισμός, Σοσιαλισμός, Φιλελευθερισμός κλπ.– ήταν Ολιστικά και όχι τμηματικά και διαιρετικά. Απέναντι στον Ολισμό – Ολισμός προέρχεται από την αρχαιοελληνική έννοια του Όλου δηλαδή το σύνολο των Ανθρώπων– αυτών των κινημάτων που προαναφέραμε, ο Φεμινισμός διαιρεί την ανθρωπότητα σε δυο μισά, στρέφοντας μανιωδώς το ένα εναντίον του άλλου που το θεωρεί υπεύθυνο για όλα τα κακά της μοίρας του ενώ φάνηκε παντελώς ανίκανος να δει την ανθρωπότητα σαν Όλον και όχι σαν το περιούσιο 50% του πληθυσμού που είναι οι γυναίκες. Όταν όμως λειτουργείς όχι Ολιστικά αλλά διαιρετικά, λειτουργείς Συντεχνιακά δηλαδή σαν Συντεχνία θέλοντας απλώς ο καταπιεστής επισήμως να γίνει η γυναίκα γινόμενη «Χαλίφης στην θέση του Χαλίφη», απλώς αντικαθιστώντας τους άνδρες με γυναίκες. 

Ποιος όμως ιστορικά στηρίχτηκε στον Συντεχνιασμό και στις Συντεχνίες; Ο Ιταλικός Φασισμός ήταν το πρώτο Συντεχνιακό κίνημα της Ιστορίας. Εάν λοιπόν οι Φεμινίστριες όλων των αποχρώσεων δεν συνεργαστούν με το άλλο μισό δηλαδή τους άνδρες και οι οποίοι είναι πολλές φορές πολύ περισσότερο καταπιεσμένοι, τότε αποδεικνύουν την κραυγαλέα ανεπάρκεια, αβασιμότητα και προδιαγεγραμμένη χρεωκοπία του μοναδικού γυναικείου κινήματος στην Ιστορία, το αδιέξοδό του και την αυτοκαταστροφική του πορεία. Δείχνουν όμως και κάτι άλλο, πως ο Φεμινισμός σαν Συντεχνιακό κίνημα έχει όλο και περισσότερο τάσεις, ιστορική ομοιότητα και στόχους ενός μεταμοντέρνου Φασισμού δηλαδή ενός Φασισμού με «Δημοκρατικό Μανδύα» που παίζει διαρκώς το παιχνίδι της Ελίτ διαιρώντας την ανθρωπότητα. Ας είναι έτοιμες να δεχθούν μαζικές και δυναμικότατες αντιδράσεις και να μην λησμονούν πως κανένας Φασισμός, Ιστορικός ή Μεταμοντέρνος δεν κέρδισε ποτέ ! Ο Φασισμός πάντα ηττάται, χάνει και εξαϋλώνεται !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου