Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018

Σύριζα στην Άκρα Δεξιά

Επιτέλους, γνωστοί αριστεροί με κύρος άρχισαν να μιλάνε ανοιχτά. Να καταλάβει ο κόσμος ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ανήκει στην Αριστερά και εφαρμόζει πολιτικές που προσομοιάζουν στην Άκρα Δεξιά. 
Τσόμσκι, Μπαντιού, Ταρίκ Αλί, Μελανσόν, βουλευτές των κομμάτων Podemos και Die Linke συνυπογράφουν την καταγγελία-διαμαρτυρία που δημοσιεύει η γαλλική εφημερίδα Liberation.

«Είναι μια κρίσιμη στιγμή για τη δημοκρατία και τις πολιτικές ελευθερίες στην Ελλάδα. Ζητούμε να σταματήσουν οι διώξεις απέναντι στους ακτιβιστές του κινήματος κατά των κατασχέσεων και των πλειστηριασμών. Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας με όλους τους Έλληνες που έρχονται αντιμέτωποι με την καταστολή για τις ενέργειές τους υπέρ των κοινωνικών δικαιωμάτων. Επιπλέον της λιτότητας που έχει επιβληθεί στους Έλληνες εδώ και οκτώ χρόνια, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ βάζει σε κίνδυνο τις πολιτικές ελευθερίες στη χώρα, καταστέλλοντας (τη δράση) πολιτικών και ακτιβιστών. Όσοι αντιτίθενται στις πολιτικές των μνημονίων έρχονται αντιμέτωποι με μια αυξανόμενη καταστολή. Σε συνέχεια των εντολών των δανειστών της Ελλάδας, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ έχει εντείνει σημαντικά, την περίοδο των δύο τελευταίων ετών, την πίεση στους υπερχρεωμένους ιδιοκτήτες, για να βοηθήσει τις ιδιωτικές τράπεζες να πάρουν πίσω τα δάνειά τους κ.λπ.»
Καιρός ήταν να περάσουν οι παγκόσμιας εμβέλειας αριστεροί από το μούδιασμα στην επίθεση! Το παραμύθι «πρώτη φορά Αριστερά» ξέφτισε διεθνώς.

Υβ Πεϊρού

Πηγή: https://www.e-dromos.gr/syriza-stin-akra-deksia/?fbclid=IwAR3xNp_mO6SCriTzqd6v3xDkSOciC7D_7vue8TMux31hk6O02zNM78tSTRI

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου