Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2018

Ο Κώστας Λαλιώτης αποκαλύπτει πως ο Ανδρέας Παπανδρέου νίκησε κατά κράτος τον Σόρος

Ο Ανδρέας Παπανδρέου και ο Κώστας ΛαλιώτηςΜέρες που είναι και μιας και στο επίκεντρο της συζήτησης, μεταξύ άλλων, βρίσκεται η δραστηριότητα του μεγαλύτερου κερδοσκόπου όλων των εποχών, του Τζορτζ Σόρος, θυμηθήκαμε ένα απόσπασμα από το άρθρο του Κώστα Λαλιώτη στο thecaller.gr το καλοκαίρι του 2017, το οποίο είχε προκαλέσει πολιτικό - σεισμό.
Διαβάστε ολόκληρο το απόσπασμα που ακολουθεί: 
Tην άνοιξη του 1994 αλλά και την επόμενη περίοδο μέχρι το 1995 η Ελλάδα αντιμετώπισε με απόλυτη επιτυχία την οργανωμένη κερδοσκοπική επίθεση εναντίον της Δραχμής.
Ο Ανδρέας Παπανδρέου και η Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ αντιστάθηκε οργανωμένα με σθεναρή στάση και θαυμαστή νηφαλιότητα στα τυχοδιωκτικά παιχνίδια των ξένων και ντόπιων κερδοσκόπων με προεξάρχοντα τον κ. Σόρος.
Στην Ελλάδα ο κ. Σόρος και οι κερδοσκόποι, οι «γύπες» των αγορών ηττήθηκαν και έχασαν 10δες δισεκατομμύρια δολάρια.

Αντίθετα, την ίδια εποχή περίπου, ο κ. Σόρος και οι διεθνείς κερδοσκόποι στην Αγγλία νίκησαν γονατίζοντας την Βρεττανική Οικονομία, κέρδισαν εκατοντάδες δισεκατομμύρια δολάρια με τη βίαιη υποτίμηση της Λίρας, και ταπείνωσαν την ισχύ και το διεθνές κύρος μιας μεγάλης χώρας.
Είναι απορίας άξιο γιατί αυτή η πρωτοφανής νίκη της Ελλάδας, με Πρωθυπουργό τον «ολετήρα» Ανδρέα Παπανδρέου και Κυβέρνηση το «επάρατο» ΠΑΣΟΚ, αποσιωπάται εντελώς από τους Έλληνες Οικονομολόγους και από τους ολοφυρόμενους λιβελλογράφους – διανοούμενους στην Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου