Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2018

ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΠΕΤΟΥΝ ΤΑ ΛΑΒΑΡΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

           

            
Ψευτο-προοδευτικοί και ψευτο-σοσιαλιστές, τσιράκια του Σόρος και της Νέας Τάξης, οι εθνομηδενιστές και ανθέλληνες Συριζάδες και Συριζαίοι, κατεβάζουν αυθορεί τα παντελόνια μόλις γκρινιάξουν τα μεμέτια!!! Κατάσταση Ιμπραημοκρατίας και δυστυχώς χωρίς Κολοκοτρώνη, να περάσει από φωτιά και τσεκούρι τους προσκυνημένους!
 Προδίδουν τη χώρα των Θυσιών στο όνομα της πολιτικής «ὁρθότητας» όπως μας την επιβάλουν Γερμανοί και Αμερικανοί, έστω και αν αυτό σημαίνει ΥΠΟΤΑΓΗ και ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΣ της Ελλάδας!!!! Και εμείς οι Έλληνες που είμαστε; Ξεθύμανε ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ μας; Λουφάξαμε επειδή οι αβανταδόροι των «αδελφάτων» μας την έπεσαν και μας κάνουν να πιστεύουμε τα παρανοϊκά τους φληναφήματα περί της Νέο-Ταξίτικης διευθέτησης που περιλαμβάνει την διάλυση της ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ; Πως επιτρέπουμε σε έναν
ΑΠΑΤΕΩΝΑ πολιτικό και την κουστωδία του να μας εμπαίζουν άλλη μία φορά και να μας οδηγεί σαν πρόβατα στη σφαγή; 

ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΣΕΣ 

Πρέπει άμεσα να ξεσηκωθούμε από τους βολικούς καναπέδες μας και να αφήσουμε την ραστώνη. Ξεπουλιέται η πατρίδα μας και όχι μόνον οι τράπεζες. Το επόμενο καλοκαίρι ίσως να μην υπάρχει η Λέσβος , η Χίος, η Ρόδος, το Καστελόριζο ακόμα και η …Κρήτη!!! Τι άλλο θέλουμε για να τους πάρουμε στο κυνήγι όσο ακόμα υπάρχουμε… 
 Αγαπητέ συμπατριώτη, ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΣΟΥ,  
ΠΛΗΜΜYΡΙΣΕ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΕ ΜΙΑ ΚΡΑΥΓΗ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΑΝΗΚΕΙ στους ΕΛΛΗΝΕΣ. ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ, ΨΕΥΤΟΣΥΜΜΑΧΟΙ ΚΑΙ ΠΕΜΠΤΟΦΑΛΑΓΓΙΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΥΠΟΝΟΜΕΥΤΕΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΗΝ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ. ΣΤΑ ΜΕΤΕΡΙΖΙΑ ΕΩΣ ΕΣΧΑΤΩΝ. 
ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΗΣ ΥΠΟΜΟΝΗΣ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΗΣ ΥΠΟΤΑΓΗΣ. 
Η ΞΕΣΗΚΩΝΕΣΕ Ή ΞΑΝΑΣΚΛΑΒΩΝΕΣΕ ΜΕ ΝΕΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ. 
ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΜΕ ΣΤΑΛΙΝΙΚΗ ΒΟΥΛΑ. ΕΛΛΗΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΟΥ. 

ΟΥΤΕ ΔΕΞΙΑ ΟΥΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΠΟΥ ΧΤΥΠΑ Η ΠΑΤΡΙΔΑ. Ή ΤΩΡΑ Ή ΠΟΤΕ! ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΦΘΑΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΠΑΡΑΜΟΝΕΥΟΥΝ. ΙΤΕ ΠΑΙΔΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ, όσοι δεν μπασταρδεύτηκατε από τα αφιόνια του εκμαυλισμού, του μισ-ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ και του «συγκρητιστικού χυλού» , για τον οποίο μας προειδοποιούσε ο μακαριστός Χριστόδουλος. ΕΛΛΗΝΑ μην δέχεσαι άλλες ταπεινώσεις, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!! 
 Στους δρόμους και πάλι χωρίς «μπροστάρηδες» και κατασκευασμένους, βαλτούς ηγέτες. Όλοι στους δρόμους έως εσχάτων . 
Δεν πάει άλλο. Για την πατρίδα και τα παιδιά μας. 
Για τα ΙΕΡΑ και τα ΟΣΙΑ μας. ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου