Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2018

Άννα Κορακάκη: Με λύγισε το Συλλαλητήριο Δεν είμαι ακραία!


IMG_6611.JPG

Μία συγκινητική ανάρτηση για το συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης έκανε η χρυσή ολυμπιονίκης Αννα Κορακάκη.
Η όμορφη αθλήτρια φωτογραφήθηκε μπροστά από το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου και έγραψε πως δεν μπόρεσε να είναι στη Θεσσαλονίκη για τη συγκέντρωση, η λαοθάλασσα όμως που είδε τη «λύγισε».
Υπογράμμισε δε πως όσοι επιχειρήσουν -άστοχα- να της αποδώσουν χαρακτηρισμούς και να φτιάξουν ακραίες εικασίες για τα πιστεύω της «τουλάχιστον, θα πέσουν έξω».
Δείτε αναλυτικά τι έγραψε στο Instagram: «Με γνωρίζετε ως αθλήτρια. Αθλήτρια που εκπροσωπώ με όλες μου τις δυνάμεις και με περίσσια υπερηφάνεια τη χώρα μας στο εξωτερικό. Όμως πριν,
ταυτόχρονα και μετά από αυτή την ιδιότητα, δεν παύω να είμαι μέρος των ενεργών πολιτών μίας άξιας χώρας. Εχθές δεν κατάφερα να παραβρεθώ στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης. Το ανάρπαστο όμως που συνέβη εκεί, με «λύγισε». Η συγκέντρωση χιλιάδων πολιτών, ειρηνικά, αποφασιστικά, περήφανα. Σε αυτό το σημείο, πριν κάποιοι επιχειρήσουν -άστοχα- να προσδώσουν χαρακτηρισμούς και φτιάξουν ακραίες εικασίες για τα πιστεύω μου, έχω να πω, πως τουλάχιστον, θα πέσουν έξω. Έχουμε μία ιστορία, γενικότερα σαν έθνος, την οποία, αν δεν είμαστε άξιοι να συνεχίσουμε το ίδιο λαμπρά όσο οι παλαιότεροι, οφείλουμε -τουλάχιστον- να τη διατηρήσουμε και να τη διαφυλάξουμε. Έχουμε αξιοπρέπεια, που πρέπει να μείνει αλώβητη. Λιμάνια, αεροδρόμια, γη, πωλούνται. Αξίες ΟΧΙ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου