Όσο υπάρχουν Έλληνες!!!

Από την πλευρά μας δεν έχουμε να προσθέσουμε κάτι παραπάνω, πέρα από τον τίτλο, σε αυτή την πραγματικά πατριωτική θέση απέναντι στους επιβουλείς της πατρίδας. Ελληνίδες και Έλληνες διαβάστε και κλάψτε!!!
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ Τ. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ: "Ένα παραμύθι για τη Μακεδονία"
Του Νίκου Παπανικολάου*
«ΟΤΑΝ Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΞΙΑ»
Αυτός θα έπρεπε να είναι ο τίτλος όλων τα άρθρων στην "Κ".
Περισσεύει η ηττοπάθεια και ο ραγιαδισμός στην αλληγορία του Τ. Θεοδωρόπουλου, όπως και σε άλλα άρθρα των Παπαχελά, Καλύβα, Μαραντζίδη, Μανδραβέλη, Έλλις (σήμερα) κ.α., για την τη "μάνα" Ελλάδα και του "παιδιού" της (Σκόπια) που το αρνείται!!! η "μάνα".
Ο ανορθολογισμός που ως αναθυμιάσεις αποπνέει η "Κ" τον τελευταίο καιρό για το "κλείσιμο" του "ζητήματος" είναι εκπληκτικός.
Ο πόλεμος εναντίον της ελληνικής κοινωνίας και της ταυτότητάς μας είναι
πρωτοφανής! Θυμίζει τα χρόνια της κατοχής όταν η ίδια εφημερίδα καλούσε τους Έλληνες να συνεργαστούν με τους ναζιστές.
"Διαπράττετε εννοιολογικά ένα σοβαρό λάθος λογικής, κ. Θεοδωρόπουλε. "Παιδί" και "μάνα" δεν έχουν συγγένεια. Και το παιδί προσπαθεί να κλέψει την κληρονομιά της και να την ιδιοποιηθεί, με εχθρικές διαθέσεις. Η λογική προηγείται της φιλολογίας (εν αντιθέσει με το τί έλεγε ο Ντεριντά και οι άλλοι Γάλλοι κενολόγοι). Όταν η φιλολογία προσπαθεί να συγκαλύψει την λογική και την ουσία τότε γίνεται μπουρδολογία και εσείς δεν μας έχετε συνηθίσει στην μετανεωτερική μπουρδολογία. Εκτός και αν η εν Γαλλία εντρύφησή σας στην Γαλλική μετανεωτερική "φιλοσοφία" σας εμπότισε με τον ντεριντανισμό.
Η "μάνα" θα μπορούσε να τα κάνει όλα αυτά αν, και είναι μεγάλο αν, το "παιδί", κ. Θεοδωρόπουλε, δεν ισχυριζόταν ότι το άλλο της παιδί δεν της ανήκει και ότι είναι κάτι ξένο προς αυτή. Και όχι μόνο. θα μπορούσε να τα πράξει όλα αυτά αν δεν προσπαθούσε να της κλέψει την κληρονομιά της και να αποξενώσει από το πραγματικό της παιδί! Αλλά γιατί τέτοια κακομοιριά κ. Θεοδωρόπουλε;
Γιατι δεν μέμφεστε το άλλο "παιδί" για την κλοπή και χρήση της ιστορίας και της κληρονομιάς για πολιτικούς λόγους; Γιατί; Γιατί; Αυτά μας ενοχλούν πιο πολύ από το "παιδί" που σφετερίζεται. Γιατί σας ενοχλεί η καλοήθης αρχαιολατρεία μας, αλλά δεν σας ενοχλεί που το άλλο "παιδί" κλέβει και ιδιοποιείται για ίδιους (πολιτικούς) σκοπούς την κληρονομιά της μάνας; Τόσο αλλοτριωμένοι είστε ΟΛΟΙ στην "Κ";
Εγώ θα σας πως μία άλλη αλληγορική ιστοριούλα. Φανταστείτε τους τούρκους στις ακτές του Αιγαίου να αυτοβαφτίζονται Ίωνες και να ισχυρίζονται ότι οι Ίωνες δεν ήταν Έλληνες και πως θέλουν να απελευθερώσουν την...Ιωνία, π.χ. την Αθήνα κ.α.
Τι θα λέγατε τότε; Θα το συζητούσατε; Θα είχαν δικαίωμα στον αυτοπροσδιορισμό; Θα ήταν ¨ορφανό παιδί" που το έδιωξε η "μάνα" του; Θα είμασταν εθνικιστές τότε; Αυτό ισχυρίζεστε όλοι σας εδώ (Μανδραβέλης, Καλύβας, Μαραντζίδης, Παπαχελάς κ.α.).

Για να τελειώνουμε με τις μπούρδες της "σοβαρής" εφημερίδας:

ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΣΦΕΤΕΡΙΣΤΕΣ! ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΜΟΝΟ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ.
*Ο Νίκος Παπανικολάου είναι Αναπληρωτής Καθηγητής Βιοχημείας στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης


 http://www.antinews.gr/action.read/antitheseis/oso-uparxoun-ellines/10.120602