Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018

ΣΤΑ ΜΙΣΘΑΡΝΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ

Φωτογραφίες της Μακεδονίας, Βόρεια Ελλάδα


 
 
   

Έλληνες ας μην αυταπατόμαστε. Παλαιά αγωνίστηκαν οι πρόγονοί μας για ελεύθερη Ελλάδα και Μακεδονία και αγωνίστηκαν οι Έλληνες στη συνέχεια έχοντας συνείδηση Έθνους και κράτους Ελληνικού. Μην λησμονάμε ότι αυτοί που έχουν αποσπάσει την ηγεσία της χώρας σήμερα, ως δηλωμένοι διεθνιστές (όπως και ο Σόρος και όλη η Νέα Τάξη), εργάζονται όχι για το εθνικό δικαίωμα και την εθνική ιστορία. Το κάνουν απλά για τη ρυμούλκηση της χώρας στις απαιτήσεις της Νέας Τάξης που υπαγορεύονται μέσω των ΜΚΟ και των άλλων «κόλπων» του Σόρος. Σταθερά  και πάντα με τις ευλογίες των ΗΠΑ και των «στοών»!
Θεωρούν τον Λαό της Ελλάδας ως τυφλοπόντικες ,δειλά και αποπροσανατολισμένα τρωκτικά ,που εύκολα μπορούν να εξοντωθούν ,έχοντας αφήσει την ιστορική μας χώρα τρόπαιο στους αποικιοκράτες της εγκληματικής
Δύσης του Πάπα και των εγκληματιών του Γαλάζιου Αίματος της βαρβαροκρατίας της μεσαιωνικής Ευρώπης! Η αλήθεια είναι ότι δικές μας κοντόφθαλμες και συμφεροντολογικές θεωρήσεις, μας οδήγησαν στη στιγμή που πρέπει να αποφασίσουμε αν θα ζήσουμε ως Ελεύθεροι Έλληνες με Έλληνες και Ελληνόψυχους κυβερνήτες ή θα ζήσουμε σκλάβοι των ντόπιων ιθαγενών νεοταξιτών επιβητόρων Αρμοστών!
Αυτά βεβαίως αφορούν ανθρώπους που αγωνίστηκαν για την απελευθέρωσή της και όχι σαλτιμπάγκους των αθηναϊκών και άλλων καπηλειών που προεδρεύουν , διαχειριζόμενοι εκχωρητικά και αδιάφορα ονόματα και δικαιώματα για τα οποία ούτε ποτέ ενδιαφέρθηκαν ούτε ποτέ τίμησαν. Αυτά βεβαίων αφορούν Έλληνες σαν τον Πάυλο Μελά που δεν νοιάζονταν αν θα σκοτωθεί, νοιάζονταν όμως για το αν θα μείνει η Μακεδονία Ελληνική και όχι λάφυρο στους Βούλγαρους ή άλλους πιθανούς κατακτητές. Αντίθετα με τους περισσότερους από τους χοντρά αμειβόμενους Έλληνες βο(υ)λευτές, που ούτε καν νοιάζονται για τα όρια της Χώρας μας ή την συμμετοχή τους στην υποστήριξη των συνόρων της, οι τότε μαχητές έδωσαν την ζωή τους και πήραν Πατρίδα. Οι σημερινοί πρόεδροι και βουλευτές ΑΝΤΙΘΕΤΑ δίδουν Πατρίδα και περνούν ζωή χαρισάμενη.   Αυτό θα πρέπει να ξανασκεφτούμε εμείς που με τόση ευκολία παραδίδομε την χώρα μας σε απίθανους κυβερνήτες! Ακόμα και στην περίπτωση λάθους, η μαζική κινητοποίηση των πολιτών μπορεί να επανορθώσει και να «εξηγήσει» στα ντόπια γρανάζια της Νεοταξικής ισοπέδωσης, ότι η χώρα μας γέννησε βεβαίων Εφιάλτες αλλά γέννησε πολύ περισσότερους Λεωνίδες. Που το αίμα τους έπνιξε τους Εφιάλτες. Και  αυτό όχι μόνον μία φορά. Άρα μπορεί να επαναληφθεί όποτε χρειαστεί!!!
 Το  συλλαλητήριο για την Μακεδονία και την απερίφραστη δήλωση της Ελληνικότητάς της θα αποτελέσει την Νέα Συνειδητοποίηση της ιερότητας της Ελληνικότητας μας, για την οποία οι εκάστοτε κυβερνήτες μας ,εκτελώντας ενδεχομένως εντολές, έκαναν και κάνουν τα πάντα να αισθανόμαστε ντροπή. Όμως μία είναι η ντροπή μας . Αυτοί τους οποίους εμπιστευτήκαμε και απαιτείται να γίνει ΑΜΕΣΑ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΗ!!!

                                                                                                                                                                                                       ΠΑΥΛΟΣ    ΖΕΖΑΣ  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου