Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΕΠΕΙΔΗ ΚΟΛΛΟΥΣΑΝ ΑΦΙΣΕΣ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ-Η ΧΟΥΝΤΑ ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ!!!



ΣΥΛΛΑΜΒΆΝΟΥΝ ΟΠΟΙΟΝ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ!!!
ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΚΥΒΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΙΧΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ.
ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΙΔΕΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΩΝ!!!
ΕΠΙΑΣΑΝ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΚΟΛΛΟΥΣΑΝ ΑΦΗΣΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΑΦΙΣΟΚΟΛΛΗΣΗΣ.
ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΑΦΙΣΕΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ...ΕΚΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΦΙΣΟΚΟΛΗΤΕΣ...ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

Για παράνομη αφισοκόλληση κατηγορούνται δύο νεαροί που συνελήφθησαν στη Θεσσαλονίκη, επειδή κολλούσαν αφίσες με προσβλητικό περιεχόμενο σε βάρος του πρωθυπουργού, Γ. Παπανδρέου. Οι νεαροί δήλωσαν στην Εισαγγελία φοιτητές, μέλη της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς.
Οι δύο νεαροί, ηλικίας 22 και 21 ετών, συνελήφθησαν χθες το βράδυ, την ώρα που κολλούσαν αφίσες στη συμβολή των οδών Αγίας Σοφίας με Εγνατία, από αστυνομικούς της ομάδας «Ζ»
Σήμερα οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης και σε βάρος τους απαγγέλθηκε η κατηγορία της παράνομης αφισοκόλλησης. Αφού ορίστηκε τακτική δικάσιμος αφέθησαν ελεύθεροι.

Η αφίσα φέρει την υπογραφή του περιοδικού "Άρδην" και της εφημερίδας "Ρήξη". Το Άρδην και η Ρήξη κατήγγειλαν το γεγονός με κοινή τους ανακοίνωση:
"Το Άρδην και η Ρήξη καταγγέλουν τη σύλληψη των νεαρών μελών τους, στη Θεσσαλονίκη, κατά τη διάρκεια αφισοκόλλησης της αφίσας «Καταζητείται», με την κατηγορία της παράνομης αφισοκόλλησης. Οι συλλήψεις, ενώ καθημερινά κολλούνται ανενόχλητα δεκάδες αφίσες στην πόλη, εγκαινιάζουν το κλίμα της αστυνομοκρατίας και της τρομοκράτησης του λαού εν όψει της επίσκεψης του Γιώργου Παπανδρέου στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Είναι το έσχατο μέσο μιας κυβέρνησης που όχι μόνον έχει απονομιμοποιηθεί στα μάτια της συντριπτικής πλειοψηφίας του ελληνικού λαού, αλλά και που με σχεδόν δικτατορικό τρόπο συνεχίζει το καταστροφικό της έργο, οδηγώντας τη χώρα στην πτώχευση και την υποδούλωση".

http://prezatv.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου