Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011

Η σοσιαλιστική παραδεισένια …κόλαση του Ζαβού στην πατρίδα μας

Γράφει ο Τρελλάκιας

Τελικά ζούμε στον παράδεισο, ή στην πράσινη κόλαση του σοσιαλιστικού νεφελώματος του Ζαβού; Πριν από λίγο καιρό ο πρώην μαθητευόμενος μάγος της οικονομίας, και εφαρμοστής του τιτανικού στην οικονομία της Χώρας, παπακωνσταντίνου, είχε φέρει για ψήφιση τον νόμο του Τζόγου, που με την δικαιολογία της εύρεσης πόρων από την φορολόγηση του Τζόγου, θα επιτρέπεται το άνοιγμα ενός μικρού, συνοικιακού καζίνο σε κάθε γειτονιά στην επικράτεια. Είτε γιατί ήθελε να ευχαριστήσει τους πραγματικούς του συμμάχους, τους Νταβαντζήδες των ΜΜΕ, που επέκτειναν την επιχειρηματική τους δραστηριότητα και στον Τζόγο, είτε γιατί η παντελή έλλειψη παιδείας καθώς και γνώσης από το παρελθόν, που ήταν ελεύθερος ο τζόγος με τα γνωστά «φρουτάκια», έχουν ως αποτέλεσμα τον εθισμό των Ελλήνων στον νόμιμο ή στον παράνομο τζόγο. Πάλι σε λίγο καιρό θα μιλάμε για «τραγωδίες» στις συνοικίες  ανά την επικράτεια. Πάλι οι δακρύβρεχτοι δημοσιογράφοι θα ψάχνουν το θέμα που είναι «πιασάρικο και πουλά»!
Χθες μάθαμε πως ανοίγεται και ένα ακόμα επάγγελμα: Του Χασισοκαλλιεργητή. Μάθαμε πως με νόμο η κυβέρνηση των ολίγιστων, απατρίδων, υπαλλήλων του Μνημονίου, θα αποποινικοποιήσει την χρήση του Χασίς, δίνοντας την δυνατότητα στα άρρωστα εξαρτημένα άτομα να καλλιεργούν στο μπαλκόνι τους την δική τους ποσότητα! Γνωρίζοντας από την εμπειρία της Ολλανδίας που ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ την ελεύθερη χρήση, λόγω του προβλήματος που δημιουργήθηκε από την αύξηση της παρανομίας αλλά και της παραβατικότητας, την αρνητική διαφήμιση της Χώρας τους από την ελεύθερη χρήση, εμείς σαν κυβέρνηση ερχόμαστε σήμερα ………..να μιλάμε για την χάραξη πορείας στο πρόβλημα των Ναρκωτικών, που ήδη είναι εγκαταλειμμένη από άλλη ευρωπαϊκή χώρα.
Αν λοιπόν συνδέσουμε και τα δύο παραπάνω, την νομιμοποίηση του Τζόγου αλλά και του Χασίς, είναι να περιμένεις την απελευθέρωση της πορνείας, την «στροφή» προς το εμπόριο της σάρκας που αν ……….φορολογηθεί θα φέρει και αυτό πολλά……… χρήματα στην κυβέρνηση. Είναι μάλλον κάποιο σοσιαλιστικό σχέδιο ……για την μείωση της ανεργίας!!!!!!!!! Είναι λοιπόν προφανές πως το σοσιαλιστικό μοντέλο που υπήρξε λίγο μετά την πτώση του υπαρκτού σοσιαλισμού σε διάφορες χώρες, είναι το ……..όραμα του πρώην μαστούρα στα φοιτητικά του χρόνια, πρωθυπουργού μας!  Άρα μπορούσε κάποιος να φανταστεί τον Οκτώβριο του 2009, σε τι παραδεισένια ……κόλαση μας πήγαινε ο Ζαβός; Έρχομαι να πιστέψω πως τελικά όντως πάντα ο μειωμένης αντίληψης άνθρωπος είναι το καλύτερο πειθήνιο όργανο στα χέρια ικανού κέντρου αποφάσεων του παρασκηνίου! Πάντως δεν ξέρω αν τα κατάφερε να μας κάνει ο Ζαβός, Δανία του νότου, πάντως Κολομβία της Ευρώπης, δεν μπορώ να πω το …..προσπαθεί!

Aπό το http://olympia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου