Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

ΤΟΥΡΚΟΙ Ή ΦΡΑΓΚΟΙ (ΔΝΤ) ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΙΚΡΗ ΣΚΛΑΒΙΑ "ΧΑΡΙΖΟΥΝ"

Αδέρφια  μην παραμυθιάζεστε! Το πολιτικό προσωπικό της πατρίδας μας, δεν έχει πιά Κολοκοτρώνηδες . Έχει γιομίσει Νενέκους και Γούσηδες . Τους Κολοκοτρωναίους, Διάκους και Αντρούτσους τους παράδωσαν είτε στο Σουβλί, είτε στη δολοφονία, είτε στην οργανωμένη συκοφαντική σπίλωση. Τα ρεμάλια!!! Αυτοί και εμείς που τους ψηφίζουμε!
                Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους, που θάλεγε και ο Γέρος! Σε όλη την φάρα των απόγονων του Κολλέτη, του Μαυροκορδάτου και των άλλων φιόγκων της Εσπερίας που μας κουβαλήθηκαν και καλά για «σωτήρες». Μαύρη η ώρα νάταν!  Αυτών που σκλάβωσαν με διατυπώσεις και «λογικές» πολιτικές , με την έγκριση και των Ευρωπαίων «κηδεμόνων»! Κατάμαυρη νάταν η ώρα!
                Όπως και να λέγονται, όπως και αν φτιασιδώνονται, όπως και να βάθονται η ίδια σκοπιμότητα εμφωλεύει εν δυνάμει σε όλους. Γιατί και μια σφεντονιά θέλουν να την πουλήσουν στην πατρίδα , για …θυσία. Ποιοι; Οι άνθρωποι της Siemens, του ΟΤΕ, των υποκλοπών, των καλαμποκιών, των ατελείωτων σκανδάλων για τα οποία αλληλοκατηγορούνταν και αλληλοαθωώνονταν , με την «ενιαία» σε ρόλο ή να κρατάει τι «ίσο» ή να ρίχνει άσφαιρα!   
                Και όσοι είχαμε πιάσει πολυθρόνα ή καναπέ και απολαμβάναμε τις επιδόσεις των «επιτήδειων», τις «έξυπνες» κομπίνες τους , που τις θαυμάζαμε κιόλας, τις «χαριτωμένες»  ατάκες των πολιτικών που ψηφίζαμε, είναι ώρα να ξυπνήσουμε και να ψάξουμε επειγόντως  για τον τρόπο που θα καθαρίσει ο «στάβλος». Και μην ψάχνουμε για «έναν» σε ρόλο Ηρακλή, ο κάθε Έλληνας στην ψυχή, ο κάθε Ελληνορθόδοξος στο φρόνημα. Να σταματήσουμε , τη σιγουριά των σχέσεων αβροφροσύνης, με τους επίορκους λαϊκούς  και ρασοντυμένους. Να απαιτήσουμε Λεωνίδες, Παλαιολόγους , Νικηταράδες, Μακρυγιάννηδες , Μελάδες, Δαβάκηδες, Ζέρβες, Βελουχιώτηδες, Μουστακλήδες, που θα τους ειδοποιήσουμε να μην πέσουν στην παγάνα παπουτσωμένων ξεφωνητάδων , ατιμασμένων λαβάρων. Να απαιτήσουμε να ξεκουμπιστούν, να δώσουν λόγο και λογαριασμό όσοι μας λεηλατούν για χρόνια «παίζοντας» τους κυβερνήτες. Για ντόπιοι είναι αυτοί για «εθνικομπάσταρδοι», που δεν τιμούν την ντόπια καταγωγή τους !
                Αλλιώς, όσες θυσίες και να κάνουμε στράφι θα πάνε. Κάθε λίγο θα ζητάνε και νέες, γιατί θα σιγουρευτούν πως οι ραγιάδες αντέχουν και άλλο ζυγό, κι άλλους φόρους και άλλα βάρη σαν γνήσια υποζύγια που τα τροχοδρομούν κομματικά ζαγάρια. Τέτοιες στιγμές πρέπει να ζητάμε να μπαίνουν στο «χρονοντούλαπο» οι σημαίες και όσοι μας τις πρωτοκούνησαν.  Να ζητάμε  εθνική συνεννόηση ,χωρίς το νταβατζιλίκι των κομμάτων της ματαπολίτευσης. Πώς…!  Με υπηρεσιακή λύση για ένα διάστημα και με κάλεσμα  σε «συντακτική εθνοσυνέλευση» η οποία θα οδηγήσει σε ανάδειξη κυβέρνησης , με κάθε πρόνοια να μην ξαναπέσουμε στα νύχια των αρπακτικών που θα καραδοκούν. Λεπτομέρειες  να δώσουν οι «δημογέροντες» της Δημοκρατίας και υπάρχουν από τις σάρκες μας. Ούτε άσπιλοι ούτε άμωμοι αλλά «μεταμεληθέντες» και χωρίς να επιθυμούν πολιτικές διακρίσεις όπως ήδη δηλώνουν και όπως μπορεί να τους ζητηθεί. Λύσεις υπάρχουν όπως και προσχήματα, για να μην αλλάξει τίποτε. Η ευθύνη είναι όλων μας και τα «αδιέξοδα» είναι μόνο προσχηματικοί φερετζέδες.
                Βέβαια, οι «έμπειροι»  στο ψηστήρι της ψηφοθηρίας και αδίστακτοι λάτρεις της  εξουσίας , θα επιχειρήσουν να νοθεύσουν την οποιαδήποτε εξέλιξη που δεν θα τους συμπεριλαμβάνει. Εδώ είναι ευθύνη όλων μας  να μην σκύψουμε και πάλι σε εκείνους τους  «ψευδαπόστολους» της πολιτικής, που συνέργησαν στο πολιτικό κατάντημα, προασπιζόμενοι τη βουλευτική τους έδρα και τα «μισθά» της.  
                Αν δεν απογαλακτιστούμε από τους «υπηρεσιακούς» των κομμάτων, που από κοινού οδήγησαν την χώρα στην παρακμή,  δεν πρόκειται να ξαναζήσουμε σε ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ...  ΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ  ΕΛΛΑΔΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου