Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΑΝΟΗΤΟΙ Η ΑΠΛΩΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ;


Επιχαίρουν , ούτε λίγο ούτε πολύ, διότι  μας  επέτρεψαν  να προσποιηθούμε ότι δεν πτω-χεύσαμε!  Δηλαδή «ναι μεν πτωχεύσαμε αλλά δεν χρειάζεται να το ξέρει και ο λαουτζίκος»! Αυτό θα το ξέρει το «κουβέρνο» της Γραικίας –που θα υπογράφει τα «γραμμάτια»- και οι σύμμαχοι-πιστωτές ή άλλως διεθνείς τοκογλύφοι-κοράκια, όπως τους έλεγαν και πρόσφατα ακόμα και οι … κυβερνητικοί.   
Με τέτοια λαμπρή επιτυχία , πανηγυρίζουν τα αφεντικά της Ιπποκράτους και τα στελέχη των Τραπεζών που «μυρίζονται» νέο και φρέσκο ζεστό «αίμα» , προσφερόμενο στην αδηφάγα «προβοσκίδα τους, αφού τα «σφαχτά» προέκυψαν πολλά. Για πρώτη δόση καμιά δεκαριά εκατομμύρια Έλληνες, έξω η φύρα. Δηλαδή έξω οι Βαρδινογιάννηδες, Λάτσηδες και οι άλλοι του ίδιου ή παρόμοιου βεληνεκούς , μεγαλο Έλληνες! Α! Να μην ξεχάσω! Έξω και Αχιλεο-Μάκηδες και οι λοιποί της αυτής συνομοταξίας!
Μέσα βεβαίως όλοι οι υπόλοιποι βλάκες, ηλίθιοι, που επιμένουν να τηρούν την καταστρεπτική νομιμότητα , την ώρα που οι τράπεζες, οι τοκογλύφοι, οι περί την πολιτική  και μερικές άλλες «χρυσοφόρες» ασχολίες –που τις λένε τάχα και «περίεργες»- χτυπάνε καλά «μεροκάματα»!  
Συνεπώς γιατί να μην πανηγυρίζουν την επιτυχία τους οι υπουργο-πρωθυπουργοί της χώρας; Άλλοι θα πληρώσουν το μάρμαρο ενώ οι ίδιοι και το σόι τους θα … βολοδέρνουν μέσα στη χλιδή των δισεκατομμυρίων δανεισμένων Ευρώ , με τα οποία αλυσοδένουν σφιχτά την χώρα μας και την παραδίνουν στις ορέξεις των δανειστών , των πάσης λογής κερδοσκόπων που καραδοκούν και βέβαια και των άσπονδων φίλων και γειτόνων σε ανατολή, δύση, βορά και νότο.   Ας  χαρούμε λοιπόν  ανέφελα με τη χαρά των αφεντάδων μας, ντόπιων και ξένων.  Ας  χαρούμε,  γιατί  οι κυβερνήτες μας, μας σκούπισαν τον ιδρώτα της αγωνίας των αγορών τώρα, για να απολαύσουν ανέρωτα το αίμα των παιδιών μας και όσο απομείνει από μας, τα επόμενα χρόνια. Ακόμα και μετά από 30 χρόνια!
Αν γιαυτό τον εφιάλτη μας κάλεσαν οι δύο «συνπρωθυπουργοί» στην κυβέρνηση και συνπρόεδροι στο κόμμα , σημαίνει ή ότι δεν καταλαβαίνουν τι ψηφίζουν, οπότε είναι ανόητοι, ή καταλαβαίνουν πολύ καλά τι ψηφίζουν (με την ομίχλη των 30 και βάλε χρόνων υποτιθέμενης παράτασης του μαρτυρίου) και αποφάσισαν να σκλαβώσουν και τα παιδιά μας σε χρόνο που οι ίδιοι και η κυβερνητική παρέα θα έχουν «κρυφτεί» στη λήθη της λησμονιάς, έχοντας όμως καταστρέψει γενιές νέων Ελλήνων! Τότε όμως μιλάμε για προδοσία ! Είναι όμως δυνατόν να ισχύει κάτι τέτοιο;
Εύλογα  αναρωτιούνται οι απλοί πολίτες , που δεν είχαν το προνόμιο να είναι υπουργοί, «επενδυτές»,  μεγαλο-επιχειρηματίες, μεσάζοντες ή λαμόγια άλλου τύπου, δεν καταλαβαίνουν ότι μας παραδίδουν δέσμιους στις ορέξεις των κάθε λογής Μέρκελ και Σόρος; Δεν το καταλαβαίνουν, δεν τους νοιάζει ή μήπως αυτός ήταν ο τελικός σκοπός τους;
Συνέλληνες να το καταλάβουμε! Η Ελλάδα, η πατρίδα μας, η χώρα που απελευθέρωσαν Κολοκοτρώνηδες , Καραϊσκάκηδες και Μακρυγιάννηδες έπαψε να υπάρχει! Η χώρα από την «Πρωϊα της  22 Ιουλίου 2011, έπαψε να είναι ελεύθερη! Κλείστε την Πατρίδα καλά στη καρδιά σας» μέχρι να ξανα- χαράξει. Μέχρι να απαλλαγεί από Βαγγελο-γιώργηδες μεταπράτες  και δοσατζήδες των συμμάχων  της διεθνούς κερδο-σκοπίας!  Μέχρι ο νιρβάνας να διαλυθεί από το ξύπνημα μιάς νέας ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ!!!  
Συν Έλληνες! Βρισκόμαστε μπροστά σε μια μεγάλη επιτυχία της εξωτερικής μας πολιτικής ή βρισκόμαστε μπροστά σε ένα «Βατερλώ» πολύ πιο επώδυνο από εκείνο του Ναπολέοντα; Είναι η απόφαση της χρεοκοπίας μας –όπως και να τη σερβίρουν- επιτυχία  και σωτηρία ή κόλαφος, αποτυχία , προδοσία και μειοδοσία; Δεν θα πρέπει να αποφασίσει ο λαός , έστω και τώρα;  Ποιόν τελικά σώσαμε; Τη χώρα ή τα διεθνή λαμόγια  και τους πονηρούς της εσπερίας που πασχίζουν να κρύψουν τη σειρά τους ,πίσω από την ανατίναξη της οικονομίας και της χώρας μας;
Κάποτε , αυτοί που έπαιρναν αποφάσεις ολοκαυτώματος έπεφταν πρώτοι στη φωτιά. Τώρα αυτοί που ανάβουν το φυτίλι της ανατίναξης της πατρίδας παίρνουν όλες τις προφυλάξεις ώστε να είναι ασφαλείς κάπου μακριά ,αυτοί και οι δικοί τους , την ώρα της ανατίναξης. Εμείς οι θλιβεροί υποτελείς τρωγόμαστε για το ποιοι θα είμαστε καλύτερο προσάναμμα στο πυροτέχνημα που πυροδότησαν!!!  Ήμαρτον!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου