Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

Δεν «ψεκάζουν, σκουπίζουν και τελειώνουν» με το …λαουτζίκο

Αν μας  παραδώσουν στους κερδοσκόπου   ΔΝΤ-Ε.Ε και τράπεζες, θα πρέπει οι τριακόσιοι της Βουλής –αλλά και άλλοι μεγαλόσχημοι , στελέχη της παραγωγής τους –να «προγραφούν» από τον Ελληνικό Λαό και να επικηρυχτούν ,όπου γης, ως ένοχοι έσχατης προδοσίας. 
Να τους αναγκάσουν ή να τους αποσπαστεί προς επιστροφή στο κράτος  ό,τι πολύτιμο έχουν απομυζήσει από τον πλούτο της χώρας και το προϊόν να διατεθεί στην ανασυγκρότηση του κράτους που διέλυσαν.  Μέρος του δε να διατεθεί ως αμοιβή σε όποιους προσαγάγουν εθνικούς προδότες και καταχραστές στα δικαιοδοτικά όργανα της πατρίδας μας και του Λαού της. Έτσι εκτός από παραδειγματική και δίκαιη τιμωρία των «εκ πεποιθήσεως και ιδεολογίας « στραβοχέρηδων», θα έχουμε και παιδαγωγική δράση για καθένα που θα ξαναθελήσει να θέσει και πάλι την πατρίδα σε  κίνδυνο.
Τέτοιες απλές και αποτελεσματικές αρχές διοίκησης και κοινωνικής συμπεριφοράς , τις διέγραψε το μεταπολιτευτικό «δημοκρατικό» (;) κράτος μετά το 1974 με τα πιστοποιητικά εθνικοφροσύνης αρχικά και τα πρασινόχαρτα στη συνέχεια των δωροδοκούντων εαυτούς σοσιαλιστών. Ο εσμός αυτός των πολιτικών και ιδεολογικών πρασινογάλαζων «πρωτοπόρων»  και των παρακολουθημάτων τους , επιχειρούν να κρύψουν –σε κάθε σχετική αναφορά- την συνέχεια της ευθύνης τους από τη συνολκή και διαχρονική παρουσία τους , διαδοχικά και εναλλάξ στο τιμόνι της πατρίδας και της κοινωνίας μας  από την πτώση της δικτατορίας μέχρι τώρα.
Επικεντρώνονται και επικαλούνται , οι μεν «σοσιαλιστές» του ΠΑΣΟΚ , τις τραγικές κυβερνήσεις του Κώστα Καραμανλή  και μόνον , οι δε  φιλε-νεοφιλελεύθεροι  της ΝΔ , την δύσκολη παρούσα συγκυρία που από κοινού η γαλαζοπράσινη «μεταπολιτευτική εργολαβία» μας επέβαλε.  Και οι μεν και οι δε , απαιτούν να λησμονήσουμε ότι η σημερινή μας κατάντια είναι αποτέλεσμα όλων των κυβερνήσεων από το 1974 μέχρι σήμερα από κοινού και εξ αδιαιρέτου, ασφαλώς με δίκαιο επιμερισμό στο χρόνο και στα πρόσωπα . Σίγουρα καθένας και κάθε κόμμα έχουν εξειδικευμένες και εξατομικευμένες ευθύνες για τη συνολική μας χρεοκοπία. Αυτές τις ευθύνες , επιχειρούν μανιωδώς να απομακρύνουν από τα μανίκια των «θώκων» όπου υπηρέτησαν, προσπαθώντας να ξεχαστούν βασιζόμενοι στην σωτήρια λήθη του «ολιγόνοος» εκλογικού σώματος, όπως μας θέλουν και μας πιστεύουν!
Ας  γνωρίζουν οι κύριοι , ότι δεν «ψεκάζουν, σκουπίζουν και τελειώνουν» με το …λαουτζίκο , ετοιμάζοντας βαλίτσες και μπανιερά για τον «πολιτισμό» και τη …Χαβάη  όπου θα γλεντήσουν ανενόχλητοι τη λεία τους από τις σάρκες και το αίμα των Ελλήνων, τους οποίους και συνέθλιψαν. Των Ελλήνων, που λογάριασε αυτό τον εσμό των κατσαπλιάδων της πολιτικής  και τους ανέδειξε, τους τίμησε με αξιώματα και θέσεις. Σε αυτούς τους Έλληνες που για όλα όσα τους παρείχαν αυτοί ανταπέδωσαν τυραννία χειρότερη των Τούρκων και τους ναζί δολοφόνους, έτσι που αποδείχθηκαν χειρότεροι από τους Αγαρηνούς κουρσάρους.
Αυτά συζητούσε μία παρέα φίλων από τα μαθητικά μας χρόνια και συμφωνήσαμε να συνεχίσουμε τη συζήτησή μας στο Σύνταγμα. Στη συγκέντρωση αυτών που τους λένε σχεδόν απαξιωτικά,«οι αγανακτισμένοι».  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου