Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2021

ΣΚΗΝΟΘΕΤΕΣ, ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ, ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

 από το 353agios.blogspot.com


''...Κάποτε οι πατεράδες πήγαιναν τα αγόρια τους... σε οίκους ανοχής για να τα κάνουν άνδρες!... 
Και τότε αυτό θεωρείτο ως εκλογικευμένο. 
Δηλαδή, ο πατέρας να γίνεται -κατά κάποιον τρόπο- προαγωγός του παιδιού του! 
Σήμερα θεωρείται σύνηθες, συνεπώς και αναγκαίο, να πηγαίνει κάποιος σε μαγαζάκια τύπου sex shop, προκειμένου να προμηθευθεί τα αγαπημένα του αξεσουάρ!... 
Υπάρχουν γυναίκες που κυκλοφορούν με δονητές στις τσάντες τους και άνδρες, που μαζί με τα χάπια της πίεσης κατέχουν και άλλα, για μεγαλύτερες και περισσότερες επιδόσεις!... 
Κάποτε η τηλεόραση έδειχνε κάποια γυμνόστηθη ηθοποιό στην τηλεόραση και οι μεγάλοι έσπευδαν αμέσως να αλλάξουν κανάλι για να μην το δουν τα μικρά παιδιά. 
Σήμερα παίζονται ολόκληρες σκηνές αχαλίνωτου sex στην οθόνη και θεωρείται απλό και λογικό να τα βλέπει ο καθείς. 
Θέλω να πω, ξεπεράσαμε τα όρια, σπάσαμε το φράγμα της αξιοπρέπειας, ψάξαμε την ευτυχία στη ποταπότητα της ύλης και του... κρέατος και αυτοχειρίσαμε!''

Δυσάγωγόν εστι προς αρετήν το γένος των ανθρώπων, δια το προς ηδονήν πολλάκις επιρρεπές.

Μ. Βασίλειος

Ελληνικά δρώμενα για πολίτες - υποψηφίους τροφίμους Δημόσιου Ψυχιατρείου, που κατέστησαν την ''γευσιγνωσία'' της σάρκας ως υπέρτατο ηδονικό κανιβαλισμό και άλλους, που στο όνομα του πιστολέρο Κουφοντίνα οσμίζονται τα νέα γκουρμέ φαγητά του Master Sef, ''καραμελωμένα'' με αίμα θυμάτων της 17 Νοέμβρη.

Και στις δύο περιπτώσεις η σάρκα είναι το ζητούμενο, γιατι -για τους περισσοτέρους- φροντίδα της ψυχής νοείται η ακόρεστη και βουλιμική παραγωγή αμαρτίας ή ανομίας πέρα από τα όρια του απαγορευμένου. Αυτή η κτηνώδης σαρκική διαστροφή, που αίφνις ξεχύθηκε στο προσκήνιο της καθημερινής ειδησεογραφίας, δεν είναι σχεδόν τίποτε μπροστά σε πιο έκλυτες και κολασμένες καταστάσεις που αφορούν και άλλους χώρους, όπως της δημοσιογραφίας, αλλά και της πολιτικής!

Το χειρότερο δε όλων είναι, πως οι καταγγελίες των θυμάτων κινδυνεύουν από τους ίδιους -τους κατ' ευφημισμόν- δημοσιογράφους, να εξελιχθούν σε εφήμερα best sellers με έντεχνη πλοκή και διθυραμβικό επίλογο, γιατι καθείς ενδιαφέρεται για την μεταπώληση του ζητήματος εις βάρος πάντα των θυμάτων.

Στο προκείμενο όμως...

Αυτά τα νέα μαντάτα που κυκλοφόρησαν στα ρεπορτάζ των συντακτών προσφέρονται για ανάλυση από την ορθόδοξη γραμματεία, προκειμένου να αποδειχθεί η ποταπότητα του άφρονα ανθρώπου που αναστέλλεται, εκμηδενίζεται και τελικά ακυρώνεται από την ίδια του την αποστασία. Ως νέες δεν μπορείς να τις ονομάσεις ειδήσεις, αρκεί βεβαίως κανείς να θυμηθεί τις κοπέλες που κατέβαιναν από τα χωριά την δεκαετία του '60 και εργάζονταν ως εσώκλειστες υπηρέτριες στα σπίτια των πλουσίων και γίνονταν βορά από την αγέλη των λύκων - αφεντικών.

Αυτό όμως που τρομάζει αφάνταστα δεν είναι μόνο το ζητούμενο, αλλά τα μεγέθη στον πίνακα των διαβαθμίσεων, που είναι τελείως δυσανάλογα με αυτά του παρελθόντος. Κι αν κάποτε ο Τύπος του '70 ασχολήθηκε μόνο με την ''Σπυριδούλα'', της οποίας τα ''αξιοσέβαστα'', ''φερέγγυα'' και ''ευυπόληπτα'' αφεντικά έκαιγαν με το ηλεκτρικό σίδερο, βγάζοντας πάνω της όλες τις ψυχωτικές ορέξεις τους, σήμερα τα ονόματα των θυμάτων στο παλκοσένικο αυτής της δύσοσμης και διαστροφικής ζωής είναι υπερβολικά πολλά.

Περισσότερο όμως πάλι και από αυτόν τον αριθμό των θυμάτων είναι η γιγαντοποίηση, η έξαρση και η υπερμεγένθυνση της διαστροφής, που πλέον θεωρείται από τους περισσοτέρους, ως κάτι σύνηθες. Κάποτε οι πατεράδες πήγαιναν τα αγόρια τους... σε οίκους ανοχής για να τα κάνουν άνδρες!... Και τότε αυτό θεωρείτο ως εκλογικευμένο. Δηλαδή, ο πατέρας να γίνεται -κατά κάποιον τρόπο- προαγωγός του παιδιού του!

Σήμερα θεωρείται σύνηθες, συνεπώς και αναγκαίο, να πηγαίνει κάποιος σε μαγαζάκια τύπου sex shop, προκειμένου να προμηθευθεί τα αγαπημένα του αξεσουάρ!... Υπάρχουν γυναίκες που κυκλοφορούν με δονητές στις τσάντες τους και άνδρες, που μαζί με τα χάπια της πίεσης κατέχουν και άλλα, για μεγαλύτερες και περισσότερες επιδόσεις!... Κάποτε η τηλεόραση έδειχνε κάποια γυμνόστηθη ηθοποιό στην τηλεόραση και οι μεγάλοι έσπευδαν αμέσως να αλλάξουν κανάλι για να μην το δουν τα μικρά παιδιά. Σήμερα παίζονται ολόκληρες σκηνές αχαλίνωτου sex στην οθόνη και θεωρείται απλό και λογικό να τα βλέπει ο καθείς.

Θέλω να πω, ξεπεράσαμε τα όρια, σπάσαμε το φράγμα της αξιοπρέπειας, ψάξαμε την ευτυχία στη ποταπότητα της ύλης και του... κρέατος και αυτοχειρίσαμε! Συνεπώς μεγαλώνουν γενιές ολόκληρες ανθρώπων που ομοθυμαδόν γίνονται αθεράπευτοι και εμμονικοί μύστες στην απόλαυση της σάρκας, είτε ζωντανής, ακόμα και νεκρής!...

Η δε νεκρή σάρκα αποτελεί την ''βιολογική'' τροφή διεστραμμένων δολοφόνων τύπου πρακτορίσκου Κουφοντίνα, που ηδονίζονται στη σπέκουλα, στο φόνο και στο έγκλημα! Κι όμως βρέθηκαν -λέει- κάποιοι ''πανεπιστημιακοί'' και άνθρωποι του... πνεύματος, που υπεραμύνθηκαν του εγκλεισμένου ανδρός  και του ''δικαίωματός'' του να εγκαταβιώσει στις φυλακές Κορυδαλλού, από αυτές του Δομοκού!...

Κι εδώ -όπως και προηγούμενα- έχουμε διαστροφή στην αξιολόγηση του πατριώτη από τον ιδεολήπτη μακελάρη! Πατριώτης και ήρωας ήταν ο Παύλος Μελάς! Δεν ήταν ο Χρήστος Τσουτσουβής... Τα επιτόπια λαϊκά δικαστήρια των... τριών και των τεσσάρων του εμφυλίου πέρασαν ανεπιστρεπτί. Έχουν μείνει μόνο οι επίδοξοι νοσταλγοί τους, ''ποτισμένοι'' στη μέθη του μίσους και της εκδίκησης.

Ένας από τους υπογράφοντες την... συμπαράσταση στον δολοφόνο Κουφοντίνα είναι και ο Βασίλης Βασιλικός. Ο γνωστός συγγραφέας που... αντιστάθηκε και αυτός στη Χούντα ζώντας στο... Παρίσι και που οι Κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ τον διαφήμισαν περίτρανα μέσα από καθεστωτικούς θώκους και κρατικές ''επιχορηγήσεις''...! Και εδώ πάλι έχουμε διαστροφή της έννοιας του αντιστασιακού! Αντιστασιακός ορμώμενος εκ Παρισίων, είτε λέγεται Παπανδρέου είτε Μητσοτάκης αποτελεί μια fake εκδοχή του εκ του ασφαλούς πατριδοκάπηλου!

Εν κατακλείδι... Εν σωτηρίω έτει 2021, οι λέξεις έχουν χάσει κατά πολύ τη σημασία τους, οι ανομίες των ανθρώπων έχουν εκδιώξει από μέσα τους την παραβατικότητά τους και η διαστροφή είναι η σημερινή ταυτότητα του νεοέλληνα, που παφλάζει αργοκίνητα στα έλη της εκτροπής και της απόκλισης. Σκηνοθέτες, θιασάρχες, ηθοποιοί και τρομοκράτες είμαστε κι εμείς οι ίδιοι, που αυτοϊκανοποιούμαστε με τη σειρά των εξελίξεων και διψούμε ανείπωτα για νέα επεισόδια. Κατά συρροή βιαστές, διεστραμμένοι σαρκολάτρες και φονιάδες στα μικρά και στα μεγάλα. Μας το υπενθύμισε απροσδόκητα το μεγαλείο της Σοφίας Μπεκατώρου!

Εύχεσθε!


Γιώργος  Δ. Δημακόπουλος

Δημοσιογράφος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου