Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2021

Διαφυλικά παιδιά: εγκληματική ιδεολογία και τα θύματά της

Σεργέι Χουντίεβ
Ο Τζο Μπάιντεν υποστηρίζει την αλλαγή φύλου σε μικρά παιδιά. Φωτογραφία: ΕΟΔ

Στη Βρετανία μια κοπέλα κέρδισε αγωγή εναντίον γιατρών που την σακατεύσανε σε παιδική ηλικία, στις ΗΠΑ ο Μπάιντεν υποστηρίζει την αλλαγή φύλου ενός 8χρονου παιδιού.

Τι συμβαίνει στον «προοδευτικό» κόσμο;

Δύο ειδήσεις στα αγγλικά τις προηγούμενες μέρες ήταν στην κορυφή: στις ΗΠΑ ο Τζο Μπάιντεν υποστήριξε θερμά μια γυναίκα η οποία δήλωσε ότι το 8χρονο παιδί της είναι «τρανσέξουαλ». Στη Βρετανία, το αντίθετο συνέβη – το δικαστήριο επιβεβαίωσε τη αγωγή της Kira Bel προς την κλινική, όπου υποβλήθηκε σε «αλλαγή φύλου» ως έφηβη. Οι γιατροί εκμεταλλεύτηκαν την απειρία του 15χρονου κοριτσιού για να της επιβάλουν «μετάβαση φύλου» σε αυτήν, κάνανε ενέσεις με βαριές ορμόνες, και στην ηλικία των 20 την έστειλαν για επέμβαση αφαίρεσης μαστών. Αλλά τώρα – η κοπέλα είναι 23 ετών – συνειδητοποίησε ότι δεν είχε «γεννηθεί στο σώμα κάποιου άλλου», όπως εμπνεύστηκε από τους γιατρούς. Το σώμα της ήταν μια χαρά, απλώς υπέφερε από κατάθλιψη και χρειαζόταν ψυχολογική βοήθεια, αντί για την οποία της σακάτευσαν για όλη τη ζωή.

Λοιπόν, αυτή η αγωγή δεν είναι μόνο απολύτως αναμενόμενη, αναμενόμενο επίσης είναι ότι θα υπάρξουν πολλές τέτοιες αγωγές.

Θύματα των «καλοθελητών» – ποια είναι;

Αυτή η κατάσταση δεν είναι καθόλου ασυνήθιστη. Ένα παιδί (ή ένας έφηβος) που βιώνει ψυχολογικά προβλήματα ή ακόμα και που δεν βιώνει, αλλά απλώς τυχαία ονομάστηκε με το όνομα ενός θηλυκού χαρακτήρα από την κινούμενη σειρά. Γονείς με ιδεολογικά κίνητρα που ήταν πρόθυμοι να αποδείξουν την πιστότητά τους στην προοδευτική ατζέντα και τώρα πήραν μια τέτοια ευκαιρία. Ή ακόμα και όχι τόσο γονείς όσο οι σύμβουλοι που άρχισαν να σφυροκοπούν στο κεφάλι τους, ότι το παιδί τους θα αυτοκτονήσει οπωσδήποτε, αν δεν αρχίσουν να το μεγαλώνουν ως μέλος του αντίθετου φύλου και να τον προετοιμάζουν για ορμονική «θεραπεία» και  χειρουργική επέμβαση «αλλαγής φύλου». Τα μεγαλωμένα θύματα που αντιλαμβάνονται ότι έγιναν θύματα μιας φρικιαστικής προδοσίας εκ μέρους των ανθρώπων που θα έπρεπε να αναμένουν αγάπη και φροντίδα, γονέων και επαγγελματιών του ιατρικού κλάδου, είναι σακατεμένα για όλη της ζωή τους, μισεροί ψυχολογικά, ορμονικά και σωματικά, όταν ήταν πολύ νέοι, εξαρτημένοι και άπειροι για να αντισταθούν σ’ αυτό.

Παρόλο που το να παραδεχτεί ότι προδόθηκες, εξαπατήθηκες και χρησιμοποιήθηκες, μπορεί να είναι πολύ, πάρα πολύ οδυνηρό. Οι άνθρωποι που έχουν βρεθεί σε ολοκληρωτικές λατρείες βρίσκονται σε μια παρόμοια κατάσταση, το να παραδεχτούν ότι ο γκουρού δεν είναι πνευματικός γέροντας σε άμεση επαφή με το διάστημα, αλλά απλώς ένας επικίνδυνος ψυχοπαθής, είναι δύσκολο για τους ανθρώπους, ακόμη και αφού γίνει διακριτικά προφανές. Έχουν επενδύσει πάρα πολλά.

Ομοίως, είναι πολύ δύσκολο για τα θύματα της τρανσέξουαλ λατρείας να λένε ότι απλώς εξαπατήθηκαν και σακατεύτηκαν. Όμως, ο αριθμός αυτών των ανθρώπων θα αυξάνεται αναπόφευκτα, καθώς θα μεγαλώνουν εκείνοι τους οποίους οι ενθουσιαστές των ΛΟΑΤ τρέφουν με ορμόνες και κόβουν τώρα.

Αλλά πρέπει να προσπαθήσουμε να απαντήσουμε στο ερώτημα που αναπόφευκτα προκύπτει από αυτόν που το παρατηρεί από έξω. Πώς έφτασαν σε αυτήν τη ζωή; Πώς συνέβη ότι οι γονείς σακατεύουν για πάντα τα δικά τους παιδιά, και αυτό με την πλήρη έγκριση των μέσων ενημέρωσης και των αρχών;

Πώς συνέβη ότι οι γονείς σακατεύουν για πάντα τα δικά τους παιδιά, και αυτό με την πλήρη έγκριση των μέσων ενημέρωσης και των αρχών;

Φυσικά, μια συγκεκριμένη ιδεολογική εικόνα του κόσμου χτίζεται γι’ αυτό: σύμφωνα με αυτήν, μερικοί άνθρωποι γεννιούνται «με εγκέφαλο (ή καρδιά) του λάθους φύλου» και είναι καταδικασμένοι να υποφέρουν σε «ξένο» σώμα. Το καλύτερο που μπορεί να γίνει για αυτούς είναι να αποδεχτούμε την «αυθεντική» τους, δηλαδή την «διαφυλική» ταυτότητα, να τους μεγαλώνουμε ως τέτοιους που ανήκουν στο αντίθετο φύλο, να τους κάνουμε «θεραπεία», δηλαδή να τους ταΐζουμε με ισχυρές ορμόνες που καταστέλλουν τη φυσιολογική διαδικασία της εφηβείας και τελικά να τους κάνουμε χειρουργική επέμβαση, που θα τους δώσει μια εξωτερική ομοιότητα με άτομο του αντίθετου φύλου. Εάν αφήσουμε το άτομο να ζήσει σε «λάθος» σώμα, θα υποφέρει ανυπόφορα και θα αυτοκτονήσει.

Επομένως, μόνο ζοφεροί και απάνθρωποι αμαρτωλοί, συνήθως θρησκευτικοί φανατικοί, μπορούν να αντιταχθούν σε ένα τέτοιο ανθρώπινο μέτρο όπως «αλλαγή φύλου». Ωστόσο, οι φεμινίστριες, οι οποίες είναι δύσκολο να υποπτευθούν για υπερβολική ευσέβεια, αλλά που βλέπουν πώς αυτός ο «αγώνας για τα δικαιώματα των τρανσέξουαλ» έπληξε τις γυναίκες, κατά κάποιον τρόπο πέφτουν έξω από αυτό το σχέδιο. Δεν πειράζει, οι φεμινίστριες είναι επίσης εγγεγραμμένες στη θερμή παρέα των τρανσφοβικών κακοποιών.

Ίσως έχετε ακούσει μια τέτοια ιστορία: στοργικοί γονείς οι οποίοι πάσα θυσία βοηθούν το παιδί τους, το οποίο γεννήθηκε «σε λάθος σώμα», και κακοί συντηρητικοί γρουσούζηδες που τους ρίχνουν πέτρες. Αυτή η ιστορία διηγείται ξανά και ξανά από τα προοδευτικά ΜΜΕ.

Τι συμβαίνει με αυτήν την εικόνα;

Υπάρχει δυσφορία φύλου, μια ψυχική διαταραχή στην οποία το άτομο αντιλαμβάνεται τον εαυτό του ως άτομο του αντίθετου φύλου και υποφέρει πολύ λόγω του «λάθους» σώματός του. Αυτή είναι μια δύσκολη, βασανιστική κατάσταση, και οι άνθρωποι που τη βιώνουν πρέπει να αντιμετωπίζονται με συμπόνια και κατανόηση.

Ωστόσο, οι γονείς που ανησυχούν για την κατάσταση των παιδιών τους μπορούν να παρηγορηθούν από το γεγονός ότι στη συντριπτική πλειονότητα των περιπτώσεων, σημάδια δυσφορίας φύλου στα παιδιά περνούν μέχρι την εφηβεία. Η συντριπτική πλειοψηφία των παιδιών που θα μπορούσαν να δείξουν σημάδια απόδοσης του εαυτού τους στο αντίθετο φύλο μεγαλώνουν μέσα στην ειρήνη με το δικό τους σώμα. Η ιδέα ότι ένα άτομο μπορεί να γεννηθεί «με αρσενικό εγκέφαλο σε γυναικείο σώμα» δεν έχει απολύτως καμία εμπειρική υποστήριξη. Φυσιολογικά, οι «διαφυλικοί άνθρωποι» δεν διαφέρουν πουθενά από τους υγιείς ανθρώπους του φύλου τους.

Η ιδέα ότι ένα άτομο μπορεί να γεννηθεί «με αρσενικό εγκέφαλο σε γυναικείο σώμα» δεν έχει απολύτως καμία εμπειρική υποστήριξη. Φυσιολογικά, οι «διαφυλικοί άνθρωποι» δεν διαφέρουν πουθενά από τους υγιείς ανθρώπους του φύλου τους.

Για να εξαλείψουν αυτό το γεγονός, καμιά φορά τους διαφυλικούς και τρανσέξουαλ αναμιγνύουν. Οι τρανσέξουαλ είναι άτομα που γεννιούνται με χαρακτηριστικά και των δύο φύλων, αυτή η πολύ σπάνια περίπτωση δεν έχει καμία σχέση με τη διαφυλετικότητα. Η διαφυλετικότητα είναι ακριβώς μια ψυχική διαταραχή, δεν μπορεί να ανιχνευθεί με καμία εξέταση ή ανάλυση.

Το ερώτημα που πρέπει να τεθεί στα ΛΟΑΤ άτομα – πώς ξέρετε ότι το παιδί που εγγράψατε ως διαφυλικό «πραγματικά γεννήθηκε σε λάθος σώμα»; Πώς ξέρετε ότι αν το αφήσετε σε ησυχία, δεν θα μεγαλώσει ειρηνικά με το σώμα του, όπως συμβαίνει τις περισσότερες φορές;

Η πρώτη αρχή της ιατρικής είναι «μην βλάψεις». Τι γίνεται αν κάνετε λάθος και επιβάλλετε «διαφυλική ταυτότητα» σε ένα παιδί που θα είναι πολύ καλά χωρίς τις χειρουργικές επεμβάσεις που σακατεύουν;

Ακόμα κι αν αποδεχόμασταν ότι κάποιοι άνθρωποι γεννιούνται «σε λάθος σώμα» (κάτι για το οποίο, στην περίπτωση των διαφυλικών, δεν υπάρχει εμπειρική απόδειξη), πώς να προσδιορίσουμε ότι αυτό το συγκεκριμένο παιδί ανήκει σ’ αυτούς; Μήπως απλώς σακατεύετε ένα παιδί με βάση ένα μεγάλο σφάλμα στη διάγνωση;

Πώς θα ξεχωρίσετε την «έμφυτο» διαφυλικό (αν το πιστεύετε) από την επιβληθείσα; Το παιδί εξαρτάται πλήρως από τους ενήλικες και αναζητά την έγκρισή τους. Όπως θυμάται ένας πρώην διαφυλικός, η γιαγιά του αγαπούσε να τον ντύνει κοριτσίστικο φόρεμα και του φερόταν πολύ τρυφερά όσο ήταν «κορίτσι». (Συνεντεύξεις μαζί του - και άλλους πρώην διαφυλικούς – μπορείτε να δείτε στην ταινία Tranzformed) έχει μπει στο μυαλό του ότι το να είσαι κορίτσι είναι πολύ καλύτερο. Τι γίνεται αν τα παιδιά ταυτίζονται με το αντίθετο φύλο, επιθυμώντας να ανταποκριθούν στις προσδοκίες των ενηλίκων;

Πώς θα μπορούσαν να αποφευχθούν τέτοια λάθη με τον εξωφρενικό ενθουσιασμό με τον οποίο οι άνθρωποι προωθούν τις απόψεις τους; Είναι αδύνατο να μην προσέξουμε το γεγονός ότι ασυνήθιστα πολλά διαφυλικά παιδιά «γεννιούνται» σε φιλελεύθερους γονείς που είναι αφοσιωμένοι στην ιδεολογία των ΛΟΑΤ.

Ωστόσο, δεν είναι μόνο παρατηρήσεις, είναι στατιστικές. Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία στη Σουηδία ο αριθμός των κοριτσιών ηλικίας 12-17 που δηλώνουν ότι είναι «διαφυλικά αγόρια» κατά την περίοδο 2008 έως 2018 αυξήθηκε κατά 1500% (ο αριθμός είναι τερατώδης, αλλά πραγματικός, μπορείτε να διαβεβαιωθείτε στον σύνδεσμο).

Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία στη Σουηδία ο αριθμός των κοριτσιών ηλικίας 12-17 που δηλώνουν ότι είναι «διαφυλικά αγόρια» κατά την περίοδο 2008 έως 2018 αυξήθηκε κατά 1500%.

Αυτό δεν μπορεί να εξηγηθεί από κάποιο είδος γενετικής ανωμαλίας που ξαφνικά έπληξε (δήθεν συνέπιπτε τυχαία) μόνο τη Σουηδία, τη Βρετανία και άλλες χώρες όπου η ιδεολογία των ΛΟΑΤ έγινε κρατική.

Είναι το αποτέλεσμα της μόδας και της κατήχησης. Έτσι, τα γεγονότα δείχνουν ότι η «διαφυλετικότητα» - τουλάχιστον στις περισσότερες περιπτώσεις - δεν είναι έμφυτο, αλλά φερόμενο φαινόμενο.

Σε ένα διαφορετικό πολιτιστικό περιβάλλον, αυτά τα ατυχή Σουηδικά (και όχι μόνο) κορίτσια θα μεγάλωναν ειρηνικά με το σώμα τους, θα παντρευόταν, θα απολάμβαναν γάμο και μητρότητα, ενώ σε μια ανεκτική κοινωνία τους περιμένει «διόρθωση του φύλου» όπως ονομάζεται – βαριές ορμόνες και χειρουργική επέμβαση που σακατεύει, που θα τους αφήσουν ανίκανους για γάμο ή μητρότητα για τη όλη ζωή τους.

Εάν αυτό δεν είναι σοβαρό μαζικό έγκλημα, τότε τι είναι αυτό;

Γιατί όμως οι αρχές το υποστηρίζουν;

Επειδή αυτή είναι μια ψυχολογικά πολύ ορθή και αποτελεσματική τεχνολογία για την καθιέρωση ελέγχου, η οποία λειτουργεί εξαιρετικά στις ολοκληρωτικές λατρείες. Από έξω, μπορεί να φαίνεται περίεργο γιατί οι ηγέτες της λατρείας απαιτούν άσκοπες, ταπεινωτικές ή κουραστικές ενέργειες από ανθρώπους. Με την πρώτη ματιά, έτσι θα διώξουν όλους. Ωστόσο, αυτό οδηγεί στο αντίθετο αποτέλεσμα, ο οπαδός ενισχύεται στην αφοσίωσή του στη λατρεία. Γιατί; Επειδή όσο πιο ανόητο, εξευτελιστικό ή ακόμη και εγκληματικό διάπραξε ο άνθρωπος, τόσο πιο δύσκολο είναι να παραδεχτεί ότι έκανε όλα αυτά μάταια, οι άνθρωποι τείνουν να δικαιολογήσουν τις θυσίες που έχουν κάνει και να κολλήσουν θερμά στην ιδεολογία, στο πλαίσιο της οποίας όλα αυτά δεν είναι τερατώδη και εγκληματική ηλιθιότητα, αλλά κάτι πολύ αξιέπαινο.

Εάν αυτό δεν είναι σοβαρό μαζικό έγκλημα, τι είναι αυτό;

Οι οπαδοί της διαφυλικής ιδεολογίας πρέπει είτε να παραδεχτούν ότι έχουν σακατεύσει τα παιδιά μάταια – συμπεριλαμβανομένων, συχνά, των δικών τους – είτε να κρατιούνται στην εικόνα του κόσμου τους παρά την προφανή ψευδότητά της, απαιτώντας να κλείσουν στόμα σε όλους όποιος την αμφισβητεί. Ο χαρακτηριστικός φανατισμός με τον οποίο οι οπαδοί επιτίθενται σε οποιαδήποτε εκδήλωση διαφωνίας συνδέεται με αυτήν την προφανή επιλογή, εάν αυτή η ιδεολογία είναι λάθος, τότε είναι είτε τερατώδη ηλίθιοι, είτε εγκληματίες, ή εγκληματίες ανόητοι. Ο οπαδός πρέπει συνεχώς να φωνάζει και να επιτίθεται εναντίον των εχθρών για να αποσιωπήσει αυτές τις αμφιβολίες μέσα του.

Το αποτέλεσμα είναι προβλέψιμο, όχλος ιδεολόγων φανατικών, που εναντιώνεται στην Εκκλησία, στους γιατρούς που έχουν διατηρήσει την επαγγελματική τους αξιοπρέπεια, ακόμη και σε εντελώς φιλελεύθερες φεμινίστριες, και εν γένει εναντίον όσων τολμούν να πουν έστω μια λέξη.

Και αν θέλετε να καθαρίσετε την κοινωνία από όλες τις κοσμοθεωρήσεις, εκτός από τη μόνη αληθινή και να θέσετε τέρμα στην ελευθερία του λόγου, στην ελευθερία της θρησκείας και στην ελευθερία της επιστημονικής έρευνας, τότε ο όχλος φανατικών οπαδών για τους οποίους το να βρεθούν λάθος σημαίνει να είναι εγκληματίες, είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε.

 

spzh.news/gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου