Παρασκευή 29 Μαΐου 2020

Σόου Ρ.Τ.Ερντογάν για Άλωση και στο twitter: «Κάναμε αυτή τη γη δική μας - Θεαματική νική στην ιστορία»


Τιμώ όλους τους ήρωες, που έκαναν αυτήν τη γη (σ.σ. που προφανώς δεν ήταν δική τους) σπίτι μας, και ειδικά τον Φατίχ Σουλτάν Μεχμέτ Καν, με έλεος και σεβασμό».

Ομολογεί ο Μογγόλος  την αρπαγή  της Κωνσταντινούπολης και των λοιπών εδαφών του παλαιού «Βυζαντίου» αλλά οι «χριστιανοί» της Δύσης κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν. Και επειδή κανείς δεν «επιθυμεί» να «χαλάσει» τη βολή του, οι ρεμπεσκέδες των Αθηνών και τα τσογλάνια τους ανά την Ελλάδα δεν λένε να σταματήσουν να ροκανίζουν τις σάρκες της. Τα τζάκια των Αθηνών και των λοιπών κοτζαμπάσηδων, κάνουν …πόλεμο (;) όχι δα!!! Να χαλάσουν κανένα μανικιούρ ή τις διακοπές τους; Κάνουν «τουμπεκί» και πασχίζουν να μας αλλάξουν την ιστορία και στη συνέχεια και τα … φώτα. Όχι όπως τώρα. Τότε να δείτε!!!


Όμως εμείς οι ηδονοβλεψίες της  τηλοψίας και κάθε ξέκωλου δεν χαλάμε την ζαχαρένια μας. Δώστε μισελληνισμό, ανιστορισμό, αθεϊσμό, αντιχριστιανισμό, χρήμα, απάτη, ναρκωτικό, μπάλα και σεξισμό και πάρτε μας τα σώβρακα…

Τέτοια κατάντια δεχτήκαμε να έχουμε. Τι κι αν το καλοκαίρι ο απέναντι πειρατής έρθει να σε…στολίσει; Εσύ ολοπρόθυμα ετοιμάζεσαι. Τι και αν δεν είναι όλοι έτσι; Αφού δέχονται να κάνουν τους ανύπαρκτους μπροστά στα «τραβέλια», τους άθεους, τους κάπως και δήθεν δεν είναι το ίδιο; Δεχτήκαμε και ανεχόμαστε να γράφουν και να λένε τα τσογλάνια των «εξαρχείων» και των «κονομημένων» ότι η Ελλάδα είναι αυτά τα "ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ"  που  μας λένε κατάμουτρα ότι δεν τους νοιάζει η Ελλάδα!!!

       Και ένας πολιτικός άνθρωπος, βουλευτής, υπουργός, νομάρχης,δήμαρχος, πολιτευτής να μην αγανακτεί! 
Ένας δικαστικός να μην εξανίσταται! Ένας  «πνευματικός» άνθρωπος να μην αντιδρά!  Τέτοιος ξεπεσμός! Τέτοια κατάντια οι προοδευτικοί του 2000 και μετά! Ας φορέσουμε τα δαντελωτά και ας περιμένουμε χαμίνια!     

      Μας κατάντησαν να βρίζουμε τους γονείς μας και να μην μιλάμε. Να εξευτελίζουν τους ήρωες και τα σεβάσματά μας και να μην αντιδρούμε. Να παραχαράζουν την ιστορία μας διάφοροι λελέδες και μανταμίτσες και εμείς μούγκα. Πόσο θα πάει ακόμα αυτό το …. ψευτρωμαίικο…!  

      Μόνο να μη χάσουμε το σίριαλ, το γκομενιλίκι, το πουτανιλίκι και το πουστριλίκι. Και δε πάει στο διάολο η Ελλάδα. Ποιος της είπε να συντηρεί τόσο άχρηστο πληθυσμό; Επιτέλους θέλουμε  λευτεριά  στην ξεδιαντροπιά  και απαλλαγή από τη δόξα των προγόνων μας. Αφού όλοι οι «καλοί» άνθρωποι μας το λένε και μας ψευτο χαρτζιλικώνουν  κιόλας. Τι Κίσσινγκερ τους λένε, τι Σόρος, τι ,πως τον λένε τον καινούργιο που μας φέρνουν; Α… ναι, Μπίλ . Τέτοιοι καλοί άνθρωποι και υπάνθρωποι από τα καλούπια της παγκοσμιοποίησης, της Νέας Τάξης και της ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ που μας περιγράφουν αλλά δεν καταλαβαίνουμε, γιατί μας έχουν αιχμαλωτίσει με την «καλοπέραση» και τον εκμαυλισμό. Σαν τα κοτόπουλα που σκύβουν πεινασμένα  στο σιτάρι και εσύ εύκολα τα οδηγείς στην κατσαρόλα.

       Γιατί λοιπόν να νοιαστούμε τι κάνει και τι λέει ο Ερντογάν και κάθε Ερντογάν; Εμείς αναδεικνύουμε σταθερά ανίκανους, πολιτικούς, κηφήνες, προδότες, διαστροφείς πάσης φύσεως και βέβαια  χορταίνουμε ύπνο και κουτόχορτο. Βούρ λοιπόν στον λάκκο με τη λάσπη και την κοπριά…



                  Ένας Κωνσταντίνος ασήμαντος   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου