Δευτέρα 18 Μαΐου 2020

Παράξενο κόμικ που εκδόθηκε από την Κομισιόν το 2012 προβλέπει πανδημία από την Κίνα και παγκοσμιοποιητές που θα μας σώσουν


Prison Planet / ΚΟ

Ένα παράξενο κόμικ που ανατέθηκε για δημοσίευση από την Ευρωπαϊκή Ένωση το 2012 πρόβλεψε με τρομακτική ακρίβεια αυτό που έχει ξεδιπλωθεί με την παγκόσμια πανδημία του Covid-19. Ωστόσο, σε αυτήν την προπαγάνδα σχετικά με την επιδημία, είναι οι μη εκλεγμένοι globalist γραφειοκράτες που σώζουν τον πλανήτη.

Το κόμικ, με τίτλο «Infected», (Μολυσμένοι) ήταν παραγωγή του βραχίονα διεθνούς συνεργασίας και ανάπτυξης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Δεν προοριζόταν να διανεμηθεί ευρέως στο κοινό, αλλά να διανεμηθεί εντός των θεσμικών οργάνων της ΕΕ. Μόνο μερικές εκατοντάδες κόμικς δημιουργήθηκαν.

Η περιγραφή της ΕΕ για την παράξενη έκδοση αναφέρει ότι «Παρόλο που η ιστορία μπορεί να είναι φανταστική, εντούτοις συνδέεται με ορισμένες πραγματικές πληροφορίες».

Το graphic novel απεικονίζει επιστήμονες μέσα σε ένα εργαστήριο στην Κίνα που διενεργούν πειράματα με θανατηφόρα παθογόνα:
Ο ήρωας του κόμικ ταξιδεύει από το μέλλον, για να προειδοποιήσει τις αρχές για την επικείμενη πανδημία, και παρουσιάζει ένα αντίδοτο, αλλά γίνεται γρήγορα στόχος κερδοσκόπων που θέλουν να κλέψουν τη θεραπεία και να την πουλήσουν σε φαρμακοβιομηχανίες:
Η ιστορία περιλαμβάνει τη μετάδοση ενός νέου ιού από ζώα σε ανθρώπους σε μια γεμάτη από ανθρώπους αγορά:
«Πράγματι, φανταστείτε εάν μολυνθήκατε σε αυτήν την αγορά από έναν νέο μεταδοτικό πράκτορα». λέει ο επικεφαλής σύμβουλος του ΟΗΕ για τις μεταδοτικές ασθένειες, προσθέτοντας ότι «πιθανότατα δεν θα το συνειδητοποιούσατε ακόμη και μέχρι το τέλος της περιόδου επώασης».

Η έκδοση υποδηλώνει ότι τα αεροπορικά ταξίδια θα επιδεινώσουν την εξάπλωση της νόσου, με τον ήρωα να προσθέτει ότι «Θα έπρεπε να επιστρέψετε στην Ευρώπη, τις ΗΠΑ, τη Λατινική Αμερική ή την Αυστραλία όπως είχε προγραμματιστεί μέσω ενός διεθνούς αεροδρομίου».

Το κόμικ απεικονίζει την αποτυχία ενός παγκόσμιου οργανισμού υγείας να δράσει αρκετά γρήγορα για να σταματήσει μια πανδημία:
 Προβλέπει επίσης δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, συμπεριλαμβανομένης της κοινωνικής αποστασιοποίησης, τα οποία καθιστούν την καθημερινή ζωή «εντελώς αφόρητη» («καταφέραμε να ζήσουμε περισσότερο, αλλά κινδυνεύουμε από την ασθένεια της κατάθλιψης», λέει το κόμικ προσθέτοντας ότι η κατάθλιψη είναι πλέον η πιο συχνή ασθένεια) :
Το έργο ολοκληρώνεται με μια ακρόαση του Ευρωκοινοβουλίου, στην οποία οι Βρυξέλλες πιέζουν για μια πιο ολοκληρωμένη ευρωπαϊκή συνεργασία σε παγκόσμια θέματα υγείας, αντικατοπτρίζοντας μια πραγματική πρωτοβουλία που είναι γνωστή ως «Μια υγεία» (‘One health’).
Οι παγκοσμιοποιητές επαινούνται για τη συμβολή τους στην ανάπτυξη και τη διανομή ενός εμβολίου στον κόσμο:
Επρόκειτο για κάποιον προγνωστικό προγραμματισμό ή έχουμε απλώς μια παράξενη σύμπτωση;

Στη φαντασία των ευρωκρατών, η παγκοσμιοποίηση σώζει τον πλανήτη. Στην πραγματικότητα, καταλήγει σε μαζικό θάνατο και παγκόσμια τυραννία.

ΚΟ / από εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου