Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

Κουκούλες Κου Κλουξ Κλαν, ναζιστικοί χαιρετισμοί στη δικογραφία για τη Xρυσή Aυγή

Του Παναγιώτη Στάθη

Φωτογραφίες με κουκούλες και στολές τύπου Κου Κλουξ Κλαν με ναζιστικούς  χαιρετισμούς μπροστά στην αφίσα με έμβλημα της Χρυσής Αυγής, ορκωμοσία νέων μελών του «πυρήνα υποδοχής» του κόμματος επίσης με ναζιστικούς χαιρετισμούς από τον γ.γ Νίκο Μιχαλολιάκο και όλους τους παραβρισκόμενους, περιλαμβάνονται στα στοιχεία – μαμούθ που κατασχέθηκαν στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές στα σπίτια των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, Γιώργου Γερμενή, Γιάννη Λαγού και του αρχηγού Νίκου Μιχαλολιάκου. Οι φωτογραφίες αυτές έχουν ένδειξη «πάρτι» ενώ υπάρχουν και άλλες φωτό με ένστολους να χαιρετούν ναζιστικά καθώς και εικόνες από προπαγανδισμό ανηλικων -μικρών- παιδιών. 


Στη δικογραφία περιλαμβάνονται οι «20 Αρχές της προπαγάνδας» και φωτογραφίες και βίντεο από λόγους ορκωμοσίας νέων μελών της Χρυσής Αυγής παρουσία του Νίκου Μιχαλολιάκου και του Γιώργου Γερμενή, όπου ένα ένα μέλος του κόμματος σηκώνεται, μιλά και χαιρετά ναζιστικά.

Συγκεκριμένα, ένα μέλος της Χρυσής Αυγής ανέφερε στον λόγο ορκωμοσίας του: «Είμαι Χρυσή Αυγή γιατί είμαστε επαναστάτες. Να σκοτώσουμε τον Εβραίο που κρύβουμε όλοι μέσα μας».

Άλλο μέλος της Χρυσής Αυγής τόνισε: «Όσοι γκρινιάζουν αλλά αρνούνται να σηκωθούν από τον καναπέ, είναι σκουλήκια και αξίζει να τους πατήσουμε. Την ημέρα της κρίσης μακριά από τις παπαδίστικες θεωρίες για άφεση αμαρτιών, τότε δεν θα ρωτήσουμε αν  μέχρι τότε ταλαντεύονται δεξιά μέχρι αριστερά, γιατί απλούστατα θα ταλαντεύονται από τον κρεμασμένο τους λαιμό.

«Ο Χρυσαυγίτης είναι επαναστάτης», εμφανίζεται να έλεγε μέλος της Χρυσής Αυγής και άλλος σημείωνε:

«Ναι, είμαι ναζί. Αν κάποιοι το θέλουν και μαζί θα αλλάξουμε τον κόσμο. Όλοι είναι προδότες και τους αξίζει πέλεκυς βαρύς».

Στη δικογραφία επίσης περιλαμβάνεται ομιλία του Νίκου Μιχαλολιάκου, σε ταβέρνα, πριν τις εκλογές του 2012, όπου απευθύνεται σε μέλη της Χρυσής Αυγής και φέρεται να τους λέει:

«Λένε ότι εμείς είμαστε οι κακοί φασίστες, οι εθνικιστές. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχουν άδικο. Σκοπός μας δεν είναι να βελτιώσουμε αυτούς που βρίσκονται σήμερα στο Κοινοβούλιο, να διορθώσουμε τις πολιτικές δυνάμεις που είναι διεφθαρμένες και τελειωμένες, αλλά να τους τελειώσουμε, μια για πάντα».
Κάντε κλικ στην εικόνα για να τη δείτε ολόκληρη
Κάντε κλικ στην εικόνα για να τη δείτε ολόκληρη
 


Πηγή:www.capital.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου