Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

Πρόταση – βόμβα λαϊκού ταμείου εξαγοράς βουλευτών! Τα “παίρνει” για να μείνει; Πληρώστε τον για να φύγει!


e0b5b-venizelos_samaras_xontros_lignos 
Aπό την Ιόλη Πιερίδη
Ένα γαμάτο σχέδιο βρίσκεται σε εξέλιξη από την στιγμή που διεγράφη ο Κομμένη Γράνα και η συγκυβέρνηση της αντιμεταρρύθμισης ξέμεινε με 153 χαιβάνια. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του “Κουρδιστού Πορτοκαλιού” μια ανεξάρτητη πρωτοβουλία ανένταχτων πολιτών αποφάσισαν να δώσουν το τελειωτικό χτύπημα στην κυβέρνηση με έναν πολύ απλό και αναίμακτο τρόπο: την εξαγορά.
Όπως εξαγοράζονται τα κοράκια, οι ποδοσφαιριστές, οι παρατηρητές, οι βοηθοί διαιτητές, οι (αθλητικοί) δικαστές και πάει λέγοντας έτσι θα εξαγορασθούν και 3 λαμόγια από την συγκυβέρνηση για να προκληθεί η πτώση της. Αν δείτε τι σόι σκατόφατσες και ταληρογαμπροί κυκλοφορούν εντός του κοινοβουλίου, θα διαπιστώσετε ότι είναι πολύ εύκολο πέσει αυτή τη κυβέρνηση (και οι επόμενες) ώσπου να βρεθούν σοβαροί, ικανοί και έντιμοι άνθρωποι οι οποίοι με την βοήθεια του μαλάκα λαού θα οδηγήσουν την χώρα που θα έχει απομείνει στην ανάπτυξη.
Για το σκοπό αυτό έχει ήδη ανοιχθεί ένας ειδικός λογαριασμός (όχι σε τράπεζα) κι εδώ ο κάθε πολίτης μπορεί να συνεισφέρει από 1 έως 10 ευρώ. Επίσης σε τακτά διαστήματα θα διεξάγονται bazaar και κληρώσεις ώστε να συγκεντρωθεί το ποσό των 300.000 ευρώ με τα οποία θα εξαγορασθούν τα 3 λαμόγια της συγκυβέρνησης. Με το που θα προκληθούν εκλογές-γύρω στα μέσα Μαρτίου-και γίνει κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ η πρωτοβουλία του Ταμείου Πτώσης Κυβερνήσεων δεν θα μείνει ανενεργό. Το αντίθετο. Θα συγκεντρώνει χρήματα για να εξαγοράσει τον απαιτούμενο αριθμό βουλευτών ώστε να πέσει κι αυτή η τελευταία θέλουμε να πιστεύουμε κυβέρνηση της διεφθαρμένης μεταπολίτευσης.
Η εξαγορά λαμόγιων βουλευτών που εκλέγει η μαλακία του λαού είναι ο πλέον ανώδυνος τρόπος να απαλλαγούμε από τα πολιτικά λαμόγια της μεταπολίτευσης όλων των σημερινών κομμάτων-από την αριστερά ως τους φασίστες-ώστε να αρχίσουν να εκλέγονται άλλου τύπου Έλληνες, οι οποίοι δεν θάχουν καμία σχέση με τις σκατόφατσες που βλέπουμε στις τηλεοράσεις μας-πολιτικοί, δημοσιογράφοι, καλλιτέχνες και διάφορα άλλα σκουπίδια και στη βουλή.
Το Ταμείο Πτώσης Κυβερνήσεων είναι η πιο συμφέρουσα λύση εξόντωσης των λαμόγιων που εκλέγει η μαλακία του λαού. Θα μας κοστίσει λιγότερο να τους εξαγοράζουμε και να πέφτουν σαν παραγινομένα σύκα παρά να τους αφήσουμε να μας πηδάνε στους φόρους και τα χαράτσια ώστε να διατηρούν τους κομματικούς στρατούς.
Μείνετε συντονισμένοι. Τα καλύτερα έρχονται!…

Κουρδιστό Πορτοκάλι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου