Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

Τηλεφώνημα Σαρκοζί στον Καραμανλή> Οι έφοριακοι του Ολάντ, έψαχναν τα εσώρουχα της Κάρλα, σκέφτομαι να επιστρέψω...

http://kourdistoportocali.com/articles/16668.htm












Κάτι τρέχει στην Ευρώπη! Η επιστροφή του Μπερλουσκόνι και κυρίως η παραίτηση Μόντι προκαλεί αναταράξεις στον άξονα Γερμανίας-Γαλλίας. Και σαν να μην έφτανε αυτό πληροφορούμεθα ότι την επιστροφή του ετοιμάζει και ο Νικολά Σαρκοζί μετά από σφοδρή πίεση που του ασκεί η οργισμένη Κάρλα Μπρούνι!
Διαβάστε τι γράφαμε για την επιστροφή Μπερλουσκόνι-Καραμανλή πριν θα πούμε τι συνέβη με την Κάρλα.

Kόντρα σε κάθε πρόβλεψη ο εφτάψυχος Σίλβιο Μπερλουσκόνι επιστρέφει σαν Βασιλιάς Λουδοβίκος, όπως επιχείρησε να τον ειρωνευτεί ο παραιτηθείς Μάριο Μόντι που βλέπει το κακό για την Ιταλία να πλησιάζει!

Η μίζερη εγχώρια πολιτική σκηνή δεν μας επιτρέπει να αποκωδικοποιήσουμε την σημασία των όσων συμβαίνουν στην γειτονική χώρα αλλά τυχόν επανεκλογή Μπερλουσκόνι θα μπορούσε να βάλει στη κυριολεξία φωτιά σε ολόκληρο τον ευρωπαικο Νότο. 

Ο Σίλβιο έχει δηλώσει ξεκάθαρα ότι αναπολεί την λιρέτα, ενώ η τυχόν επανεκλογή του στο αξίωμα θα στερήσει από την Μέρκελ και τον Ολάντ έναν σύμμαχο του βεληνεκούς του Μάριο Μόντι. Στην ουσία είναι σαν να χάνουν το τρίτο τους πόδι.
Η επιστροφή του Μπερλουσκόνι είναι πολύ πιθανό να έχει τεκτονικές συνέπειες και στα πολιτικά πράγματα της χώρας σε μια συγκυρία που η κυβέρνηση Σαμαρά αρχίζει να βουλιάζει στα τεράστια κύματα της λαικής οργής.
Δεν είναι λίγοι οι κεντροδεξιοί που στην ιδέα της επιστροφής του Σίλβιο, ως σωτήρα της Ιταλίας, αρχίζουν να κοιτάζουν προς την μεριά της Ραφήνας.
Από το περιβάλλον του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή επισημαίνουν με νόημα τις διαρκείς τηλεφωνικές επαφές των δύο ανδρών στο διάστημα της πολιτικής τους εξορίας.
Γύρευε να επιστρέψουν μαζί οι Καραμανλής και Σίλβιο και να ξαναπάρει φωτιά το σκηνικό. Χαμός. Στο μεταξύ ο Μάριο Μόντι…

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες της τελευταίας στιγμής, Γάλλοι εφοριακοί-κάτι σαν τον ΣΔΟΕ-που αναζητούσαν στοιχεία για τις γνωστές υποθέσεις σκανδάλων που εμπλέκουν τον Νικολά και την Κάρλα, εισέβαλαν στην οικία του ζεύγους και άρχισαν να ψάχνουν τα εσώρουχα της Κάρλα Μπρούνι, οι αθεόφοβοι!

Εκείνη έγινε έξαλλη με το δίκιο της και άρχισε τα μπινελίκια στον Νικολά Σαρκοζί που είχε απέναντί της.

-Πρέπει να επιστρέψεις και να πάρεις την εκδίκησή σου από τον χυδαίο Ολάντ. Πρέπει να τον συντρίψεις. Μην ξεχνάς ότι είσαι ο Σαρκοζί και είσαι ο άντρα μου.

Η πλάκα είναι ότι τη συγκεκριμένη έκρηξη της Κάρλας, μετέφερε τηλεφωνικά στον Κώστα Καραμανλή, ο ίδιος ο Σαρκοζί το απόγευμα της Κυριακής.

Γι αυτό σας λέμε κάτι τρέχει στην Ευρώπη που δείχνει κινούμενη άμμος, περισσότερο από ποτέ...Μπορείτε να φαντασθείτε κοινό μέτωπο Μπερλουσκόνι-Καραμανλή-Σαρκοζί κόντρα στην Μέρκελ με την Κάρλα να τραγουδάει με την κιθάρα της "της μιας λιρέτας τα γιασεμιά..."
Μείνετε συντονισμένοι στο "Κουρδιστό Πορτοκάλι". Τα καλύτερα έρχονται...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου