Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

ΤΕΣΣΕΡΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΡΓΟΠΕΘΑΙΝΟΥΝ... (ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ)


Το «Αγιορείτικο Βήμα» δίπλα στον συνάνθρωπο.
Η  5χρονη  Ερμιόνη, οι 15χρονοι Κυριάκος και  Παύλος, και ο 20χρονος  Κωνσταντίνος ,δεν θα ζήσουν την οικογενειακή θαλπωρή τις άγιες ημέρες που έρχονται.
Αντιθέτως ζουν το Γολγοθά τους μέσα στο δυάρι διαμέρισμα τους χωρίς θέρμανση, χωρίς τρόφιμα, χωρίς τα αναγκαία αγαθά ώστε να ζήσουν σαν άνθρωποι .
Η μητέρα τους αρνείται να προσφέρει κάθε βοήθεια και στήριξη, έχει εγκαταλείψει τα παιδιά εδώ  και ένα χρόνο και διατηρεί εξωσυζυγική σχέση. Ο Πατέρας έχει ήδη παντρευτεί άλλη γυναίκα και δεν δίνει σημεία ζωής .

Οι τέσσερις ήρωες …ζουν σε ένα δυάρι στη Ν. Αγχίαλο Μαγνησίας   και κινδυνεύουν να μείνουν και χωρίς ηλεκτρικό καθώς ακόμα  και ο 20χρονος Κυριάκος που μόλις απολύθηκε  από το στρατό παραμένει άνεργος.
Η άπορη γιαγιά που πάσχει από καρδιακή ανεπάρκεια  είναι η μοναδική ελπίδα για αυτά τα παιδιά αλλά η ίδια δηλώνει στο «Αγιορείτικο Βήμα» ότι πλέον  ΄΄ σηκώνω τα χέρια ψηλά΄΄.

Ο Παππούς είναι με εξαπλών μπαι μπας λόγω αναπηρίας και αδυνατεί να ανταπεξέλθει.

Όσοι θέλετε να βοηθήσετε μπορείτε να τηλεφωνείστε στη γιαγιά κ. Ερμιόνη Τσίτογλου  στο τηλέφωνο: 24280.77416   -6975-561168

 Αρ. Λογαριασμού:Εθνική Τράπεζα 201/307710-15

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου