Παρασκευή 26 Μαρτίου 2021

Κουβέντα από την Μέρκελ για την εθνική επέτειο! Στο πλευρό της Τουρκίας η Γερμανία!


Το γεγονός ότι η καγκελάριος 
Μέρκελ δεν έβγαλε άχνα για την μεγάλη επέτειο των 200 ετών από την εθνεγερσία, επιβεβαιώνει το Ολυμπία που εδώ και 13 χρόνια γράφει πως η Γερμανία όχι μόνο δεν είναι σύμμαχος με την Ελλάδα, αλλά αποτελεί μέγιστο εθνικό κίνδυνο για την Ελλάδα.

Η Μέρκελ δεν κράτησε ούτε τα προσχήματα. Γεγονός που είχε διαφάνηκε από την σκανδαλώδη και προσβλητική απόφαση να επιβάλει την διενέργεια της ευρωπαϊκής συνόδου κορυφής την 25η Μαρτίου, την ημέρα δηλαδή που η Ελλάδα θα γιόρταζε τα 200 χρόνια από την έναρξη του απελευθερωτικού αγώνα κατά της Τουρκίας.

Το ελάχιστο που θα μπορούσε να κάνει η Μέρκελ να βγάλει δηλαδή μία ανακοίνωση έστω για τα μάτια του κόσμου, δεν το έκανε. Και αυτό είναι χυδαίο και ελεεινό. Είναι όμως ενδεικτικό για το γεγονός ότι η Γερμανία όχι μόνο είναι πιστή σύμμαχος της Τουρκίας, αλλά είναι και συνεργός στα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας που έχουν διαπράξει και οι δύο χώρες.

Ο Χίτλερ και ο Μουσολίνι ήταν μαθητές του Κεμάλ Ατατούρκ. Οι θηριωδίες τους δεν έχουν προηγούμενο στην παγκόσμια ιστορία. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η Γερμανία έπαιξε βρώμικο ρόλο σε όλη τη διάρκεια της κρίσης, στο θέμα των Σκοπίων, το 2015 όταν επιχείρησε με δόλιο τρόπο να πετάξει την Ελλάδα εκτός ευρωπαϊκής ένωσης ώστε να την μετατρέψει μέσα σε μια νύχτα σε Συρία, προς όφελος φυσικά της Τουρκίας.

Το τέλος της αθωότητας έφτασε. Όποιος έλληνας πολιτικός διατηρεί σχέσεις ή ακόμα χειρότερά εκβιάζεται από την Γερμανία, συνιστά μέγιστο εθνικό κίνδυνο και θα πρέπει να απομονωθεί και να εξοβελιστεί από το πολιτικό σύστημα. Όσο ψηλά κι αν βρίσκεται. Η Γερμανία λειτουργεί προς όφελος της Τουρκίας και το γεγονός ότι συνυπάρχει με την Ελλάδα σε δύο μεγάλους οργανισμούς, αποδεικνύεται πομφόλυγα. Η Γερμανία δεν καταλαβαίνει ούτε από ευρωπαΐκή αλληλεγγύη, ούτε από νοτιοατλαντική συμμαχία.

Η σχέση της με την Τουρκία είναι μακρόχρονια και αμαρτωλή. Όπως έλεγε και ο Σαίξπηρ, οι παλιές αμαρτίες ρίχνουν μεγάλες σκιές. Και η σκιά της Γερμανίας πέφτει πλέον βαριά πάνω από την Ελλάδα.

www.olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου