Τετάρτη 10 Μαρτίου 2021

Πρωτοφανείς εικόνες από διαδηλωτές του Κουφοντίνα εναντίον της Ορθοδοξίας

Σκηνές άνευ προηγουμένου εκτυλίχθηκαν πριν από λίγο στο κέντρο της Αθήνας, που προσβάλλουν τον ελληνικό πολιτισμό και την ορθόδοξη πίστη, από διαδηλωτές που δήθεν κόπτονται για την προάσπιση των ατομικών ελευθεριών κρατουμένων για κατά συρροή δολοφονίες αλλά δεν σέβονται τις θρησκευτικές ελευθερίες.

Συγκεκριμένα, περίπου 20 άτομα που είχαν συγκεντρωθεί για να συμμετέχουν σε μία από τις προγραμματισμένες πορείες διαμαρτυρίας υπέρ του ισοβίτη Δ. Κουφοντίνα, επιτέθηκαν χωρίς προφανή λόγο σε διερχόμενο με μηχανάκι ο οποίος έφερε εικόνα της Παναγίας με τον Ιησού στο πίσω μέρος του οχήματος του καθώς και έναν σταυρό.

Χαρακτηριστικό είναι πως το περιστατικό έρχεται λίγες ημέρες αφότου η “Εφημερίδα των Συντακτών” καλούσε τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο να παρέμβει για την προάσπιση των ατομικών ελευθεριών του Δ. Κουφοντίνα, όταν οι ίδιοι διαδηλωτές υπέρ του, δεν δείχνουν κανέναν σεβασμό για τις θρησκευτικές ελευθερίες των Ελλήνων.

Στο βίντεο φαίνεται ότι οι συγκεντρωμένοι προπηλάκισαν τον άνθρωπο και πέταξαν κάτω την εικόνα, ενώ την πατούσαν με μανία, έσπασαν το τζάμι και έσκισαν την εικόνα.

Μάλιστα, χλεύασαν τον άνθρωπο ο οποίος προσπάθησε να πάρει την εικόνα από τη μέση του δρόμου όπου την είχαν πετάξει και να τη σώσει από τη μανία τους, χωρίς ωστόσο να το καταφέρει, αφού πήραν την εικόνα και την έσκισαν φωνάζοντας χυδαία συνθήματα.

 https://www.orthodoxtimes.gr/protofaneis-eikones-apo-diadilotes-enantion-tis-orthodoxias/

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου