Κυριακή 17 Ιουνίου 2018

«Πυροβόλησε» η Κορακάκη για το Μακεδονικό! «Προδοσία – Να μη φωτογραφηθούν δίπλα μου»

«Πυροβόλησε» η Κορακάκη για το Μακεδονικό! «Προδοσία – Να μη φωτογραφηθούν δίπλα μου» [pic] | Newsit.gr

Την εναντίωσή της στο Μακεδονικό ζήτημα, εξέφρασε μέσω των social media και η η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης, Άννα Κορακάκη, «επιτειθέμενη» στην κυβέρνηση και σε όσους υποστηρίζουν τη συμφωνία των δύο χωρών.
Ανεβάζοντας μία φωτογραφία της κάτω από το άγαλμα του Μέγα Αλέξανδρου, η πρωταθλήτρια της σκοποβολής, τόνισε τις δικές της προσπάθειες για το όνομα «Μακεδονία» στις διεθνείς διοργανώσεις και εξέφρασε τη λύπη της για όσα συμβαίνουν. «Αγωνίζομαι αποκλειστικά και μόνο για τη χώρα μας
και όλους τους Έλληνες που τη νοιάζονται και την πονάνε», αναφέρει εμταξύ άλλων στο μήνυμά της.

Το μήνυμα της Άννας Κορακάκη

«Τελικά πωλούνται. Ή μάλλον προσφέρονται. Απλόχερα. Εκλεπτυσμένα. Και καθόλου δημοκρατικά. Χωρίς λαϊκή εντολή… Αλλά ακόμη κι αν αυτή δινόταν, θα αγνοούνταν ξανά επιδεικτικά. Αντισυνταγματικά.
Σαν Ελληνίδα, Μακεδόνισσα από καταγωγή και με ιδιότητα Ολυμπιονίκη, λυπάμαι που ενώ για χρόνια προσπαθούσα με τις οργανωτικές επιτροπές στις διεθνείς διοργανώσεις -με καθαρά προσωπική πρωτοβουλία- να προσδώσω οποιαδήποτε άλλη ονομασία αρμόζει, πέραν όποιας εμπεριείχε τη λέξη Μακεδονία, επίσημα πια, δεν μπορώ να το κάνω.
Αγωνίζομαι αποκλειστικά και μόνο για τη χώρα μας και όλους τους Έλληνες που τη νοιάζονται και την πονάνε. Όσοι δρουν με ασέβεια στην ιστορία, τους αγώνες, τους νεκρούς του τόπου και ενάντια στη λαϊκή επιθυμία, όπως συνέβη σήμερα, ζητώ ευγενικά να ΜΗ φωτογραφηθούν δίπλα μου σε ενδεχόμενες μεγάλες αθλητικές επιτυχίες στο μέλλον. Εκπροσωπώ τα ελληνικά χρώματα και οι επιτυχίες ανήκουν σε όσους αγαπούν την πατρίδα, έμπρακτα. Ελπίζω η δημοκρατία να μου δώσει τουλάχιστον αυτό το δικαίωμα… #betrayal (σ.σ. προδοσία)». 


 https://www.newsit.gr/athlitika/alla-spor/pyrovolise-korakaki-gia-makedoniko-prodosia-na-mi-fotografithoun-dipla-mou-pic/2557826/?utm_medium=Referral&utm_source=Notification

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου