Κυριακή 17 Ιουνίου 2018

Η Μακεδονία είναι κυρίως Σκοπιανή!

Τα πάντα εν κρυπτώ: Από τις διαπραγματεύσεις με την Τρόικα ως τις διαπραγματεύσεις με τα Σκόπια, η ίδια μέθοδος: Αδιαφάνεια, θόλωμα των νερών και αισιόδοξα σήματα καπνού που συγκαλύπτουν την ζοφερότητα των εξελίξεων.

Η πιο προδωτική κυβέρνηση όλων των εποχών, κυβέρνηση συνωμοτών, ολοκληρώνει το έργο των Σημίτη και Γαπ.

Δεν πρόκειται για μια κακή συμφωνία. Δεν πρόκειται για μια ανεπαρκή συμφωνία. Πρόκειται για μια βδελυγμία που κάνει τα κόκκαλα των παππούδων μας να τρίζουν.

Η συμφωνία καμώνεται πως προβλέπει την μη ανάμειξη της μιας χώρας στα εσωτερικά της άλλης και το αντίστροφο.

Παπάρια: Η συμφωνία είναι ένα μνημόνιο ανάμειξης και των δύο χωρών στα εσωτερικά και των δύο χωρών:

Η μία χώρα επιβάλει στην άλλη όνομα και σε αντάλλαγμα της χαρίζει ιστορικό brandname.

Εκτός από μνημειώδες έκτρωμα, η συμφωνία είναι και μνημείο βλακείας: Προβλέπει λέει ότι η κάθε μία από τις δύο χώρες θα λαμβάνει τα απαιτούμενα μέτρα όταν κάποιο από τα δύο κράτη θα χρησιμοποιεί τους μηχανισμούς του κράτους για να ασκεί σωβινιστική και αλυτρωτική προπαγάνδα: Όταν λοιπόν το κόμμα του Γκρουέφσκι επανεκλεγεί, θα αποτρέψει το κόμμα του Γκρουέφκσι από το να είναι αυτό που είναι, ειδάλλως οι δικαστικές αρχές των Σκοπίων θα αποτρέψουν το κόμμα από το να κυβερνήσει όπως αυτό κρίνει.

Καμία ανάμειξη…

Α ναι: Η συμφωνία προβλέπει πως δεν επιτρέπονται μη φιλικές εκδηλώσεις: Με άλλα λόγια, όσοι θα συμμετέχετε σε συλλαλητήρια με αλυτρωτικά συνθήματα όπως «η Μακεδονία είναι μία και είναι Ελληνική» θα είστε παράνομοι. Γυρίσαν οι καιροί. Καιρός να ξανανοίξει η Μακρόνησος κι η Γιάρος για τους Ελληνομακεδόνες και να ξαναρχίσουν τα πιστοποιητικά φρονημάτων. Κι ο γνωστός τραγουδιστής Κώστας ο Μακεδόνας είναι πλέον ο Κώστας ο Σκοπιανός.

Μη ανάμειξη…

Βάση της συμφωνίας, η Ιστορία που θα διδάσκονται οι λαοί των δύο κρατών θα καθορίζεται από διεπιστημονική διακρατική επιτροπή: Όχι μόνο δίνουμε στα Σκόπια κομμάτι της ιστορίας μας αλλά και λόγο στο μέλλον μας.

Καμία ανάμειξη λέμε…

Η ελληνική κυβέρνηση αναγνωρίζει Μακεδονική γλώσσα, επομένως κι έθνος. Μακεδονικό έθνος. Η επόμενη φάση της κατασκευής του έθνους τωνΣκοπίων τελέστηκε και μάλιστα αυτή τη φορά υπό την αιγίδα ελληνικής κυβέρνησης…

Ο όρος ελληνική Μακεδονία δεν υπάρχει στο κείμενο. Αναφορά στην ελληνικότητα της Μακεδονίας υπάρχει μόνο στην παράγραφο 1 και 2 του άρθρου 7 της συμφωνίας. 7 σειρές όλο κι όλο. Σε όλα τα άλλα σημεία της συμφωνίας αντικαθίσταται με τον όρο «Βόρειο Μέρος» και βόρεια περιοχή. Με εξαίρεση δηλαδή 7 σειρές, σε όλο το κείμενο η ελληνικότητα της Μακεδονίας απαλείφεται και γίνεται απλά ένας ανώνυμος γεωγραφικός προσδιορισμός… ένας χώρος.

Και τι θα γίνει με τα προϊόντα ΠΟΠ της ελληνικής Μακεδονίας; Θα αποφασίσουν για αυτά επιτροπές ειδικών. Είναι σίγουρο όμως πως το σκοπιανό μετατρέπεται σε πρόβλημα ονομασίας για την Ελληνική Μακεδονία και τα προϊόντα της καθώς με τις ευλογίες της ελληνικής κυβέρνησης το όνομα Μακεδονία ανήκει πλέον στα Σκόπια.

Κάτι ήξερε ο Μπουτάρης που ήθελε να αλλάξει το όνομα του αεροδρομίου της Θεσσαλονίκης «Μακεδονία» για να μην … μπερδεύονται οι τουρίστες.

Σας το χα πει πως το η Μακεδονία του Ίλιντεν ήταν απλά ο λαγός σε μια στημένη κούρσα με νήμα το Βόρεια Μακεδονία.

Άρση της αρνησικυρίας για τα ενταξιακά των Σκοπίων, κρίσιμο μέρος της συμφωνίας είναι αυτό. Για την λύση των επιμέρους διαφορών, θα τρέχουμε στα διεθνή δικαστήρια με την ελληνική κυβέρνηση να έχει κατοχυρώσει την Σκοπιανότητα του όρου Μακεδονία. Φανταστείτε πόσο καλά θα πάει αυτό…

Η συμφωνία λέει, σέβεται την δημοκρατία. Πως γίνεται να σέβεται την δημοκρατία όταν οι λαοί και των δύο χωρών δεν την θέλουν κι όταν μεγάλο κομμάτι τους την αποκαλεί δημοσίως προδοσία;

Αυτό δεν είναι διακρατική συμφωνία: Είναι μια πρώτη κίνηση για τη ομοσπονδοποίηση Ελλάδας-Σκοπίων. Μια πρώτη ματιά στο μέλλον της περιοχής, τη βαλκανική συνομοσπονδία της ΕΕ.

Είναι μια νίκη του ευροφασισμού και του ΝΑΤΟικού ιμπεριαλισμού.

Σας το χα πει καιρό τώρα πως η χώρα τελείωσε. Ξεπουλιέται, έχει υποθηκευτεί για 99 χρόνια, κομμάτια της πετιούνται από δω κι από κεί.

Κι όσο πιο εύκολη φαίνεται μια χώρα, τόσο μεγαλύτερες οι διεκδικήσεις ως βάρος της.

Καταλαβαίνετε τώρα τη σκοπι(α)μότητα της συμφωνίας. Νιώθετε καθόλου τι εστί απώλεια της εθνικής κυριαρχίας;

Αφού κατοχυρώσαμε υπέρ των Σκοπίων την Μακεδονία στο όνομα της καλής γειτονίας, της ειρήνης και της προόδου, είναι ώρα να πάρουν σειρά τα θέματα της τσαμουριάς, της Θράκης, της Κύπρου και του Αιγαίου.

Όλα τα σφάζουμε, όλα τα μαχαιρώνουμε.

Αποχαιρετήσαμε την Ελλάδα που ξέραμε. Αποχαιρετούμε την Μακεδονία που ξέραμε. Κι η υπόλοιπη παίρνει σειρά. Η μεγάλη παρένθεση του πρώτη φορά νεοελληνικό κράτος πρέπει να κλείσει. Κανένας άλλος εθνικισμός δεν επιτρέπεται στην ΕΕ εκτός από τον γερμανικό.

Πηγή: Agriazwa.blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου