Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017

ΑΧ ΒΡΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ! ΠΟΣΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΣΑΝ ΝΑ ΨΙΧΑΛΙΖΕΙ!

Πόση ξεφτίλα αντέχουμε εμείς οι «κουλτουριάρηδες» νέο-΄ελληνες(;), ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ κοι λοιποί. Εκτός από τον κυβερνητικό εσμό , ο καθένας από εμάς ανεχόμαστε να μας χλευάζουν οι βάρβαροι των Βρυξελλών, η παρέα του ναζι Σόϊμπλε και όλο το συνδικάτο του νεοταξίτικου παρακράτους! Δεχόμαστε τα ξεπουλημένα βοθροκάναλα να εμπαίζουν την Πίστη μας και την Πατρίδα μας, αξίες για τις οποίες τουλάχιστον ακόμα σηκώνουμε το κεφάλι.
            Γιαυτόν ακριβώς τον λόγο, οι εμπνευστές της πλήρους υποταγής της φασιστικής νεοταξίτικης εποχής, επιχειρούν την πλήρη ισοπέδωση με «εμβρυουλκούς» τις ασύδωτες, από το ανύπαρκτο «τσιπριστάν-συριζοσταν»
κράτος , εταιρείες της απάτης  Ε.Ε και τους φοροκλέφτες και φοροφυγάδες κατσαπλάδες των βοθροκάναλων της ψευτοελληνικής ραδιοτηλεόρασης και γενικά του άθλιου και εκβιαστικού συστήματος, των κατ’ ευφημισμό ΜΜΕ.
            Οι ανθέλληνες των Αθηνών σε αγαστή σύμπνοια με τους πατριδοκάπηλους των  εξαγγελιών ,κάθε χρώματος και απόχρωσης, εκτελούν την εργολαβία που τους ανατέθηκε όσο οι Έλληνες καθόμαστε «φρόνιμα». Για πόσο ακόμα;   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου