Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Το AfD κερδίζει μεγάλη υποστήριξη από ένα μάλλον απροσδόκητο μέρος: την κοινότητα των ομοφυλόφιλων

Bare naked islam / ΚΟ

Ήταν θέμα να αρχίσει να καταλαβαίνει η κοινότητα των ομοφυλόφιλων ότι η μεγαλύτερη απειλή για τη ζωή τους προέρχεται από τον ταχέως αναπτυσσόμενο μουσουλμανικό πληθυσμό στη Γερμανία - ένας πληθυσμός του οποίου η θρησκεία απαιτεί την εκτέλεση των ομοφυλοφίλων με τους πιο τρομακτικούς τρόπους, όπως το να πετιούνται από τις στέγες. Προφανώς, οι ομοφυλόφιλοι στη Γερμανία έχουν αρχίσει να δοκιμάζουν αυτό το είδος μίσους από πρώτο χέρι. 

Το CNN αναφέρει την περίπτωση του Karsten που χτυπήθηκε σχεδόν μέχρι θανάτου από δύο μουσουλμάνους. Μουσουλμάνους, οι οποίοι δεν συνελήφθηκαν ΠΟΤΕ και αργότερα κατέφυγαν στη Συρία προτού να ασκηθεί δίωξη εναντίον τους. Παρακάτω μια φωτογραφία του ματιού του Karsten μετά την επίθεση:

Ο Karsten αφού ζήτησε απαντήσεις από τον τοπικό εισαγγελέα και το γραφείο του δημάρχου και δεν πήρε καμία απάντηση, στράφηκε στο "ακροδεξιό" κόμμα της Γερμανίας, το Alternative for Germany (AfD).

Μετά από δύο χειρουργικές επεμβάσεις και με τον φόβο ότι θα του επιτεθούν ξανά, ο 52χρονος οδηγός ταξί - που δεν θέλει να γίνει γνωστός από φόβο - αποφεύγει τους δημόσιους χώρους και πάντα κουβαλά μαζί του ένα σπρέι πιπεριού. Αυτός και ο σύντροφός του αναγκάστηκαν επίσης να μετακομίσουν σε άλλη γειτονιά στη πόλη της Βρέμης μετά από τις μεγάλες δαπάνες που υπεβλήθησαν εξαιτίας του τραυματισμού.

«Βγήκα έξω και είδα κάποιον να κλοτσάει το κεφάλι του συντρόφου μου. Προσπαθούσα να τον σταματήσω και εκείνη την στιγμή, δέχτηκα χτυπήματα από δίπλα μου», θυμάται ο Karsten για την επίθεση. "Έχασα τη συνείδηση ​​και όταν σηκώθηκα πάλι, σκέφτηκα ότι ο σύντροφός μου ήταν νεκρός. Όλος ήταν καλυμμένος με αίμα και δεν κουνιόταν καθόλου».

Νωπές οι μνήμες από την τρομοκρατική επίθεση σε γκέι κλαμπ στο Ορλάντο της Φλόριντα από τον μουσουλμάνο, Omar Mateen, ο οποίος σκότωσε 49 άτομα, ενώ  πάνω από 100 τραυματίστηκαν.

Η Alice Weidel (φώτο), ομοφυλόφιλη που μεγαλώνει παιδιά με την σύντροφό της και οικονομολόγος στο επάγγελμα, παρουσιάστηκε ως η πιο ήπια, μοντέρνα εκπρόσωπος του κόμματος, αλλά στις ομιλίες της δεν κρύβει την οργή της για την μουσουλμανική μετανάστευση. «Χαρακτηρίζω τον εαυτό μου κλασικό φιλελεύθερο», δήλωσε στην WirtschaftsWoche. "Χρειαζόμαστε λιγότερο κράτος".

Με μια προεκλογική εκστρατεία που επικεντρώνεται στην αντι-μουσουλμανική μετανάστευση, το ηλικίας τεσσάρων ετών AFD έχει έδρες στα 13 από τα 16 κοινοβούλια της χώρας. Έχει προτείνει να απαγορευτούν οι μιναρέδες στα τζαμί και να υπάρχουν περικοπές στην μετανάστευση, ενώ το μανιφέστο του κόμματος λέει ότι «το Ισλάμ δεν ανήκει στη Γερμανία».

Άνθρωποι όπως ο Karsten και ο Sven δεν είναι οι μόνοι που υποστηρίζουν το κόμμα. Μια έρευνα του 2016 από το MEN, ένα μηνιαίο περιοδικό για τους ομοφυλόφιλους, έδειξε ότι το 17% των ερωτηθέντων υποστήριζε ανοιχτά το AfD, ποσοστό υψηλότερο από τον εθνικό μέσο όρο.

Ο Alex Tassis, ο άνθρωπος που είναι τώρα υπεύθυνος για την προβολή του the AfDs στους ομοφυλόφιλους, ηγείται του ‘Alternative Homosexuals’, την ομάδα του AfD που αντιπροσωπεύει την LGBT κοινότητα.

Ομοφυλόφιλος μετανάστης από την Ελλάδα, ο Tassis λέει ότι πιστεύει σθεναρά ότι η «ισλαμοποίηση» είναι μια απειλή για τη Γερμανία και την Ευρώπη και ότι το AfD θα γίνει σύντομα το πιο δημοφιλές κόμμα μεταξύ των ομοφυλόφιλων ανδρών. Και είναι σαφές ότι η κοινότητα των ΛΟΑΤ είναι μια παραβλεφθείσα πηγή ψήφων σε αυτές τις εκλογές.

Δεν μπορούν πλέον τα αριστερά κόμματα στη Γερμανία, όπως οι Σοσιαλδημοκράτες να θεωρούν την ψήφο των ομοφυλόφιλων δεδομένη. Όταν έχουμε το θέμα ζωή και θάνατος vs ιδεολογία, η λογική επιλογή είναι οι απόψεις του AFD που είναι το μόνο κόμμα που παλεύει ενάντια στην ισλαμοποίηση της Γερμανίας.

«Δεν μου αρέσουν όλα όσα λένε στο AfD», λέει ο Karstenι, «αλλά πλέον είναι πάρα πολύ επικίνδυνο για τους gay να ζουν ανοιχτά εδώ. Χρειαζόμαστε ένα κόμμα που να μιλάει ανοιχτά για αυτό και να είναι διατεθειμένο να σταθεί δίπλα μας».

«Μπορούμε να συμφωνήσουμε ότι διαφωνούμε για το θέμα του “γάμου" ατόμων του ίδιου φύλου, αλλά συμφωνούμε όλοι στο θέμα της ασφάλειας».


ΚΟ: Δύσκολα θα ακουστεί αυτή η είδηση στα media και μην περιμένετε βέβαια να δείτε καμιά ταινία που να αποτυπώνει την πραγματικότητα. Οι κακοί βίαιοι «ομοφοβικοί» πρέπει να είναι αποκλειστικά χριστιανοί…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου