Πέμπτη 18 Αυγούστου 2016

Κάνει θραύση η επαναφορά του Ισλαμικού εθίμου σοδομισμού αγοριών με το ISIS


Bacha Bazi ISIS ISIL

 

Το έθιμο του Bacha Bazi είναι μια μορφή της παιδεραστίας που επικρατεί στην κεντρική Ασία.Το «φεστιβάλ σοδομισμού» χρονολογείται εδώ κι εκατοντάδες ετών, και αναβιώνει μια αρχαία παράδοση που εκμεταλλεύεται νεαρά αγόρια.


Βαθιά ριζωμένη στην κουλτούρα των φυλών του Αραβικού κόσμου, όπου οι γυναίκες είναι ταμπού και πρέπει να παραμείνουν «αγνές» και με burka, το Bacha Bazii μερικές φορές χρησιμοποιείται για να μάθει στα αγόρια χορό και υποκριτική προτού προχωρήσει σε άλλες πιο σκοτεινες «παραστάσεις» σεξουαλικού χαρακτήρα.

Με το ISIS να έχει απαγάγει χιλιάδες αγόρια και κορίτσια από τις Συριακες, Κουρδικές και Ιρακινές πόλεις, το «έθιμο» έχει πάρει εφιαλτικές διαστασεις.

Τα αγόρια που απαγάγουν οι Ισλαμιστές στο ISIS συγκεντρώνονται σε ξενοδοχεία πόλεων,, όπως της Al-Raqqah  που έχει καταλάβει το ISIS οπου και διαχωρίζονταi, Τα μικρά αγόρια προορίζονται για σεξουαλική εκμετάλλευση ενώ τα πιο χειροδύναμα για στρατιώτες. Το κορίτσια από 7 ετών μπορούν να παντρευτούν κατα τον Ισλαμικο νόμο κι οι ομορφότερες πωλούνται παρθένες ως νυφες για να χρηματοδοτηθεί οι πόλεμος κι οι υπόλοιπες βιάζονται ανεξαρτήτου ηλικίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου