Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016

Ο Μητσοτάκης πούλησε τους αγρότες και ασχολείται με τους καναλάρχες!


Μιλάμε για πρωτοφανή ανεπάρκεια της αντιπολίτευσης και ειδικότερα της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη. Τόση που αναρωτιέται κανείς πόσο πιο σκατά θα τα έκανε ο Μειμαράκης, τον οποίο κατηγορούσαμε ότι είναι τσάτσος του Καραμανλή, του Πάκη και του Τσίπρα. Οι πολίτες έχουμε μείνει με την εντύπωση ότι για τους μόνους για τους οποίους κόπτονται οι Μητσοτάκης, Γεννηματά, Θεοδωράκης και Λεβέντης είναι για τους θαλασσοδανεισμένους νταβατζήδες καναλάρχες.
Γράφει η Ιόλη Πιερίδη
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης φρόντισε εξ αρχής να αποστασιοποιηθεί από την αγροτική κινητοποίηση λες και οι..
αγρότες είναι όλοι ίδιοι, λες και είναι μιάσματα. Αναρωτιέται κανείς πότε αυτό το χυδαίο πελατειακό κόμμα του Κυριάκου φρόντισε να υπάρξει καταγραφή των αγροτών, κατάργηση των μεσαζόντων που εκτοξεύουν τις τιμές για τον καταναλωτή, εξορθολογισμός των περίφημων αγροτικών συνεταιρισμών που βρίσκονταν στο έλεος πασόκων και γαλάζιων αγροτοπατέρων και πάει λέγοντας. Αναρωτιέται κανείς όλα αυτά τα χρόνια της μεταπολίτευσης εάν υπήρξε υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης επί κυβερνήσεων ΝΔ να ενθαρρύνει την τυποποίηση των προιόντων, να αντιμετωπίσει τις κομπίνες με το ελληνικό λάδι που πουλιέται σαν ιταλικό και πάει λέγοντας.
Τίποτε από όλα αυτά δεν έγιναν. Με την ίδια αδιαφορία αντιμετώπισε η ΝΔ και τους ελεύθερους επαγγελματίες, τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και όσους τέλος πάντων δεν ανήκουν στον στενό και ευρύτερο δημόσιο τομέα που αποτελεί τις ιερές αγελάδες για τα κόμματα που καταλαμβάνουν την εξουσία. ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ είναι χυδαία πελατειακά κόμματα.
Ο ίδιος ο Μητσοτάκης σαν υπουργός δεν ήταν ικανός να βάλει λουκέτο στους άχρηστους οργανισμούς του Δημοσίου. Ετσι χρεώθηκε τις καθαρίστριες. Υπήρξε πιο αργόσυρτος από τον αργόσυρτο Μανιτάκη.
Ελπίζουμε εκεί στη χαζοΝΔ να δουν γρήγορα το φως τους και να σηκώσουν τα μανίκια αντί να συμμετέχουν στον πόλεμο λάσπης κατά των αγροτών τους οποίους εγκατέλειψαν στο έλεος του Μπούτα, ο οποίος γύρευε τι είδους δουλείες έχει, με αποτέλεσμα να πουλήσει τον αγώνα και ειδικότερα την κάθοδο στο Σύνταγμα η οποία εξελίχθηκε σε φιάσκο.
Περισσότεροι ήταν οι τεχνικοί και οι δημοσιογράφοι του Αλαφούζου από τους αγρότες.
Θέλουμε να πιστεύουμε ότι ο Μητσοτάκης δεν θα απογοητεύσει τους ψηφοφόρους του όπως έκανε ο Τσίπρας με τους δικούς του. Οσο για τους καναλάρχες, νυν και επόμενους, θα επανέλθουμε…

 http://kourdistoportocali.com/news-desk/kp-109/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου