Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

Στάχτη ή πρόοδο;



Πατριώτες δεξιά, σωτήρες αριστερά, κομήτες διαμαρτυρίας στο κέντρο και στα άκρα, φωνές, κραυγές, κακό, φασαρία! Αυτό είναι το προεκλογικό κλίμα στην πολύπαθη Ελλάδα μας, με κύριο χαρακτηριστικό την έλλειψη πολιτικού λόγου και την απουσία πολιτικών προγραμμάτων.

Το μόνο που απασχολεί τα κόμματα είναι το ποιος θα συνεργαστεί με ποιον και ποιος θα αποτελέσει την κορυφή στην κυβέρνηση συνεργασίας που ούτως ή άλλως θα προκύψει μιας και ο σκοπός όλων είναι κοινός: Η εξυπηρέτηση των Ευρωπαϊκών συμφερόντων και κυρίως η προώθηση της μίας, οικουμενιστικής, παγκόσμιας διακυβέρνησης που στα κακοποιημένα.. Ελληνικά καθιερώθηκε ως παγκοσμιοποίηση.

Όλοι θα συνεργαστούν με όλους και δεν ντρέπονται να βγουν και να το φωνάξουν δημόσια στην τηλεόραση! Αυτό είναι το κατάντημα της χώρας μας! Συνασπίζονται όλα τα ξενοκίνητα κόμματα που οδηγούνται από αρχηγούς-μαριονέτες της δύσης και ονειρεύονται την "Ευρωπαϊκή" Ελλάδα στην οποία θα υπάρχουν μόνο στάχτες και αποκαΐδια μετά το πέρασμα του ερχόμενου eurogroup και των κοστουμαρισμένων νεοβαρβάρων Φράγκων.

Μόνος φάρος ελπίδος παραμένει η Πολιτική Παράταξη «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» που βαδίζει τον μοναχικό δρόμο της επιστροφής της Ελλάδος στην ένδοξη εποχή της. Την ώρα που όλοι εργάζονται υπηρετώντας το συμφέρον της δύσης και τις επιταγές της Ε.Ε., η Παράταξη «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» χάραξε την στρατηγική της επιστροφής στην πρόοδο του έθνους!

Είναι στο χέρι των Ελλήνων να αποφασίσουν το τι θέλουν σχετικά με το μέλλον της Ελλάδος, καθώς έχουν να επιλέξουν ανάμεσα στις στάχτες και την λεηλασία της δύσης και στην ανάκτηση της εθνικής κυριαρχίας της Ελλάδος και την σθεναρή αντίστασή της στην ξέφρενη πορεία της οικουμενιστικής παγκοσμίου διακυβέρνησης. Το τι θα επικρατήσει τελικά, θα το μάθουμε αργά την νύχτα της 20ης Σεπτεμβρίου 2015.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου