Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015

O Πρωθυπουργός είναι «ευαίσθητος» με το ρατσισμό αρκεί να μην αφορά Συριζαίους;


www.onalert.gr
κε Πρωθυπουργέ Αλέξη Τσίπρα, μήπως η «ευαισθησία» σας για τα ρατσιστικά σχόλια εξαντλείται στους βουλευτές των ΑΝΕΛ και στον Δημήτρη Καμμένο;
κε Πρωθυπουργέ Α. Τσίπρα, θα ζητήστε ΑΜΕΣΑ την παραίτηση του υπουργού Νίκου Φίλη. επιδεικνύοντας την ίδια «ευαισθησία» που επιδείξατε στον πρώην υπουργό Δ. Καμμένο;
κε Πρωθυπουργέ Α. Τσίπρα ισχύουν ή όχι οι δηλώσεις σας προς τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ ότι τα ρατσιστικά σχόλια «δεν συνάδουν με τις αξίες και την ηθική της κυβέρνησης», ή ισχύουν εντελώς..
υποκριτικά για τους άλλους εκτός από τα στελέχη, τα μέλη και τους υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ;
ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ κε Πρωθυπουργέ. Εάν δεν θέλετε να μείνετε στην ιστορία ως ο ο πρωθυπουργός που καθαίρεσε ένα υπουργό για ρατσιστικά και αντισημιτιά σχόλια στο twitter, αλλά κάνει τα «στραβά μάτια» στην αρθογραφία με σκίτσα γερμανών υπουργών με ναζιστική περιβολή να απειλούν ότι θα μας κάνουν σαπούνια, και  και τις συνεντεύξεις περί ολοκαυτώματος και μηδενισμού του Ελληνισμού της Μικράς Ασίας, του πρώην διευθυντή της επίσημης εφημερίδας του κόμματος και νυν υπουργού, Νίκου Φίλη, θα πρέπει να το αποδείξετε. (δείτε ΕΔΩ τη συνέντευξη του Ν. Φίλη στο στούντιο του on alert, και ΕΔΩ το σκίτσο της αυγής, για το οποίο ο Α. Τσίπρας έκανε δηλώσεις στην βουλή, αλλά μετά «επιβράβευσε» τον διευθυντή της αυγής με υπουργικό Θώκο).
κε Πρωθυπουργέ Α. Τσίπρα, αν θέλετε ισονομία και θέλετε πραγματικά να σας πιστέψουμε ότι είστε «ευαίσθητος» και ότι αυτές οι πρακτικές «δεν συνάδουν με τις αξίες και την ηθική της κυβέρνησης», ζητήστε άμεσα την παραίτηση του κου Φίλη από υπουργός και απομακρύνετε την κα Β. Κατριβάνου η οποία εν ολίγοις ρίχνει τις ευθύνες για το ολοκαύτωμα στους…κακούς σιωνιστές.
Εκτός αν είναι άλλοι οι λόγοι της απομάκρυνσης του Δημήτρη Καμμένου από το σημαντικότερο υπουργείο για την επίτευξη των στόχων. Εκτός αν είναι άλλοι οι λόγοι που σύσσωμο το κόμμα «απαίτησε» την απομάκρυνση του Δ. Καμμένου, και αυτοί περιλαμβάνουν όλα αυτά που πρόσφατα ο Δ. Καμμένος είχε καταθέσει στις επιτροπές της βουλής για το χρέος, για τις λίστες φοροφυγάδων, για τα κέρδη ορισμένων από το μνημόνιο και για τα δάνεια.
ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ κε πρωθυπουργέ Αλέξη Τσίπρα. Ειδάλλως, από νωρίς βγήκαν τα προσωπεία…

WWW.OLYMPIA.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου