Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

ΤΡΕΜΕ ΟΜΠΑΜΑ … ΣΟΥ ΚΗΡΥΞΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ

Γράφει ο Ορέστης ο ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ

Αφού ο ίδιος απέσυρε τους βουλευτές του από την συγκυβέρνηση Σαμαρά – Παπανδρέου, τώρα εφηύρε και τον πόλεμο της Αμερικής εναντίον του, που προσπαθεί να τον βγάλει από τη μέση. Διότι αυτό ισχυρίσθηκε σήμερα. Μα κάποια μέρα θα βρεθεί κάποιος να του απαντήσει ότι πλέον ότι λέει τώρα δεν ισχύει μετά από 2 λεπτά; Όταν ψήφισε το 1ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ, έλεγε ότι θα πτωχεύαμε και δεν θα παίρναμε μισθούς και συντάξεις. Τώρα λέει, ότι η Ελλάδα δεν πτωχεύει με τίποτα και μάλιστα το έλεγε στα συνεταιράκια του στη κυβέρνηση Παπαδήμου, δεν τον πίστευαν και να που τον επιβεβαίωσε και η Μέρκελ!!!

Μα αφού δεν υπάρχει περίπτωση να πτωχεύσει η Ελλάς τώρα, γιατί να υπήρχε περίπτωση να πτωχεύσει πριν δυο και πλέον χρόνια , όταν αυτός ο ίδιος, παρά τις αντιρρήσεις βασικών στελεχών του, υπερψήφισε το ΜΝΗΜΟΝΙΟ 1, που υπόψη ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΥΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ των Ελλήνων;

Τότε είχε βρει διάφορες δικαιολογίες , όπως κάτι για μυστικές υπηρεσίες που τον πληροφορούσαν για καταψήφιση του μνημονίου από βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ή κάτι άλλες δικαιολογίες για να στηρίξει το ΝΑΙ στο ΜΝΗΜΟΝΙΟ 1 που λόγω διαρροής ψηφοφόρων προς άλλα κόμματα, έγινε ΟΧΙ στο ΜΝΗΜΟΝΙΟ 2.

Τώρα άρχισε τον αντιαμερικανικό αγώνα, και ότι τον πολεμά η Αμερική για την αντιμνημονιακή του στάση και λόγω αυτού του λόγου τον εμφανίζουν με χαμηλά ποσοστά στις δημοσκοπήσεις. Αλήθεια ρώτησε τη γνώμη κάποιου από αυτούς που τον περιτριγυρίζουν να του πει τη γνώμη του για το κόμμα; Δεν υπάρχει άνθρωπος που να πιστεύει ότι το ΛΑΟΣ θα μπει στη επόμενη Βουλή και αυτό δείχνουν και οι δημοσκοπήσεις που το δείχνουν σε οριακά ποσοστά.

Δεν φταίει ούτε η Αμερική ούτε κανείς άλλος αλλά η αλαζονική του πολιτική που τον προσγειώνει στην ωμή πραγματικότητα.

Εκτός και αν, ως συνήθως γίνεται με τους αυλικούς, τον ενημερώνουν μόνο για τα καλά και όχι για το κατά κύματα φευγιό των ψηφοφόρων από το κόμμα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου